dürüst satıcıya denk gelemedim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasakşehir07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,153

yasakşehir07

Kamp III
Yer
balıkesir
öncelikle aranızda olmaktan, birşeyler öğrenmekten ve paylaşmaktan mutlu olanlarla olmak benim için güzel bir duygu.uzun zamandır hayalini kurduğum araç tarzına sahip olacağım için mutluyum fakat iki defa ayrı yerlerden eli boş dönünce izmir ve bursa hem zamanıma hemde parama yazık etmemek adına linklerini vermiş olduğum araçlara bakmış olan varsa yada bildiği güvendiği yerde uygun bir araç varsa yardımcı olmanızı diliyorum saygılarımla.bütçem 17-19 bin arası.hem günlük hemde yol dışı kullanım için gerekli.motor hacmi büyük olan araçlar tercih dışı hem ekonomik olarak hemde yeni gelecek vergi düzenlemesi dolayısıyla.saygılarımla şimdiden teşekürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-ruhsat-sahibinden-ihtiyactan-satilk-71060924/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-satilik-69830460/pasif-ilan/#classifiedTitle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-tertemiz-sorunsuz-bir-arac-67832915/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-bostancioglu-2-el-den-1997-nissan-pathfinder-3-3-se-otomatik-72606246/detay/

Etiketler
Ynt: dürüst satıcıya denk gelemedim

Araçları tanımıyorum ancak o seçeneklerin içinde sadece Suzuki yi öneririm, yedek parça bakım ve offroad performansı açısından...

selim bey teşekürler cevabınız için.bizde onun üzerinde yoğunlaşıyoruz ama ocak başından beri ilanda bu araç ve onca takip edene karşılık hala satılmadı.oysa izmirde bir aracla ilgilendim ve ben tekrar satıcıya dönene kadar ki bu zaman yaklaşık bir saaat hemen satıldı araç.ilan öğlen yayınlandı araç hemen satıldı ::smiley:

Piyasaya göre uygun bir fiyat yazmıştır... Genelde çabuk satılan araçlar sonrasında oldukça masraf çıkartabiliyor... Aracı alıp sağlam ve tanıdık bir ustaya götürmekte fayda var almadan önce...

yasakşehir07' Alıntı:
selim bey teşekürler cevabınız için.bizde onun üzerinde yoğunlaşıyoruz ama ocak başından beri ilanda bu araç ve onca takip edene karşılık hala satılmadı.oysa izmirde bir aracla ilgilendim ve ben tekrar satıcıya dönene kadar ki bu zaman yaklaşık bir saaat hemen satıldı araç.ilan öğlen yayınlandı araç hemen satıldı ::smiley:

bende yaklaşık 1 hafta önce 1993 model bir jlx satın aldım. Bu araca niyetlenmiştim fakat ekonomik olarak imkanım olmadı. İlandaki vitara hala fovori listemde durmakta. Bu aracın sahibi ile görüşmüştüm. Araç hakkında olumlu bilgiler verdi. Satılmadı diye de hemen önyargılı davranmayın nasip kısmet işleridir. Benim aldığım aracı 2 ay takip ettim öyle aldım. Eğer vaktiniz varsa gidip yerinde görün. Bana düşünülebilir bir araç gibi geldi.

kenan bey cevabınıziçin teşekürler.zaten favori listemde ve şubatın onyedisi gibi bakmaya gideceğim.aartık birini alır dönerim sanırım

yasakşehir07 ve değerli arkadaşlar merhabalar.Eğer hala ilgileniyorsanız bende de 1992 otomatik vitara jlx var iki yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat nasip oldu toki'den ev aldım şimdi vitara'mı satmak durumundayım.Şu anda Sahibinden sitesinde satışta ilan no:68947768 Ağrı'da öğretmenim.satış fiyatım 15,250. tlf:5337667741 tşk.

arkadaşım teşekürler.16 şubatta aldık bir v6 98 vitara.artık yoruldum ona bak buna bak ve saçma sapan araçlara bakmaktan ve sahiplerinden sonra bile bile bazı hatalarını göre göre aldık bir araç.en azından iki yıl sonra bile aldığım fiyatın birkaç bin eksiğine versem bile zarar etmem sanırım.kiralamış gibi sayarım kendimi ;D umarım insanlarımız daha insaflı olurlar.

teşekürler arkadaşım allah razı olsun.inşallah sende istediğin gibi aracını satar ve istediğin gibi bir araca kavuşursun.

teşekürler daha iyisi sizlerin olur inşallah.bugün çamura soktum bile ve fena değildi.standart haliyle bile benim ihtiyacımı görecek gibi sanırım ama zaman ne gösterir bakalım :D

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Umarım bende bir tane bulabilirim. Saygılar...

yasaksehir nickli abim izmirdeki arac sanırım benim aracımdan bahsetiyorsun aracı ben ilanı koydum ve aracımı degiştirmek maksatlı otokente bi galericiye gittim sanırım o arada siz tekrar aradınız aracınıza bakmaya geliyorum die satılmiştı anlasmıstık alfaromeo ile takas ettim ve dükkanıma döndügüme ilanımı kaldırdım erttesi gün servise gittigimde alfaromeo nun 3 milyar masrafı oldugunu görünce geri gittim ve aracımı geri aldım o günden sonra ilan 1 ay süresince koyamıyormusuz bir ay sonra aracı tekrar ilana koydugumda sivasdan biri aradı izmirde akrabalarının oldugunu aracı göstermek istediklerini sölediler gösterdiler begendiler 100 tl kapora verdi kredi cıkacakmiş ben gene ilanı sildim bu sefer kredisi cıkmadıgı için arac gene bende kaldı
arac almadıysanız gelip aracıma bakabilirsiniz gene internete ilanı yok
aracın özeelikleri arac 2006 dan beri kulanıllmıyor
orj 110bindedir
aracımda lokal boya mevcut
ön koruma demiri
arka ceki demiri ve koruma demiri ( elektirikli)
yan krom barlar
istedmesi daha yere degmemiştir
muaynesini yaptırıp o sekilde veiririm isterseniz
detaylı bilgiyi 0506 636 15 20-0507 921 93 43
acil satıcam bilginizeee
aracın rengi siyah altı gri dir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri