Arama sonuçlarınız

1. buruc

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Abi Alanyadan sonra muhakkak güzel yerler ve uğrayacağın kişiler vardır ama yoksa Yeşilovacıkta Allahın izniyle görüşürüz. Hatta bugün muhtemelen beğeneceğin ve konaklayacağın yerde motorcu arkadaşlarla piknik yaptık. Su tuvalet ve sınırsız kalma...

2. buruc

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Ayhan abi selamlar çadır da kurulabiliyormu buraya.
  3. buruc

Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı

Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı Abi izninle çalacam bu cümleyi:))

4. buruc

Husky Bird Çadır

Ynt: Husky Bird Çadır 5 cm fark için 100 tl fazla vermeye değmez bence. 30-40 cm fark olsa tamam derim.
  5. buruc

Husky Bird Çadır

Ynt: Husky Bird Çadır Ben 206 tl ye aldım. 6 tl nakliye vardı. toplamda 212 tl Yüksek irtifa ve extrem durum olmazsa 4 mevsime uygun olduğunu söylüyorlar. Zannedersem yüksek irtifa faaliyetleri için 5 mevsim kullanılıyor. Bana göre fiyat uygun olduğu için ve tavsiye üzerine bu çadırı aldım...

6. buruc

Zirve Dağcılık ( Fethiye) 1. Akdağlar Şenliği (23 - 24 Haziran 2012)

Ynt: Zirve Dağcılık ( Fethiye) 1. Akdağlar Şenliği (23 - 24 Haziran 2012) Takip edelim.

7. buruc

Husky Bird Çadır

Ynt: Husky Bird Çadır Husky Bird çadırı 15 gün önce hepsiburada da indirimli fiyattan aldım. Gayet güzel bir çadır. Kedim kullanmadım ama kullananlardan biliyorum. Eğer kullanılmamış ve problemi yoksa fiyat bence makul.
  8. buruc

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Hayırlı geziler dilerim. Yolunuz buralardan da geçiyor herhalde. Yeşilovacık ta kalırsanız görüşebiliriz inşaallah. Misafirimizde olabilirsiniz.
  9. buruc

Vefat .

Ynt: Vefat . Başınz sağolsun, Allah rahmet eylesin.

10. buruc

bisiklet alacağım hangisini tavsiye edersiniz ?

Ynt: bisiklet alacağım hangisini tavsiye edersiniz ? 800 tl lik bütceye siz Türkiyeden hangi bisikleti önerirsiniz.

11. buruc

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Dışarıdan gelenlerin bisikletine genelde kimse bakmıyor zaten, çünki tanıdık markalardan değiller. Burada önemli olan dışarıdan yani uzaklardan gelerek ülkemizi bisikletle gezmeleri. Yukarıda da belirtildiği gibi bütce dahilinde bilgili...
  12. buruc

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Kusura bakmayın bir sorum olacak. içeriden dışarıdan ne demek. Açarmısınız.

13. buruc

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Aylarca sürecek bir uzun yol; dediğinize göre olması gereken bisiklet ortaya çıkmış demektir. En hafifinden bir yol bisikleti bana göre kaliteli malzemelerden yapılmış performansınıza en etkili cevabı verecek bisiklettir. Malzemeler ne olursa olsun...
  14. buruc

her marka araca yapılabilir.start stop .bozulan kontağa son

Ynt: her marka araca yapılabilir.start stop .bozulan kontağa son Ok. İnşaallah virajı düzlemeyiz.
  15. buruc

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü Tek kelime TEBRİKLER

16. buruc

her marka araca yapılabilir.start stop .bozulan kontağa son

Ynt: her marka araca yapılabilir.start stop .bozulan kontağa son Selam. Güzel bir uygulama. Bu işlere yabancıyım, merak ettiğim bir konu var. Aracı bu yöntemle çalıştırdık diyelim, anahtar kullanmıyacaksak direksiyon kilidini nasıl çözüyorsunuz....
  17. buruc

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) Geçen sene Adrenalinden kong medusa kafa lambası aldım. Çalıştığı dönemde gayet iyiydi, kripto ampulü ve ledleri gayet güzeldi. İlk önce kripto uzun mesafe devresi bozuldu , ondan sonra da ledleri...
  18. buruc

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Anlaşılan siz araca mazotu koklatıyorsunuz:)) Kullanım şekliyle yakıt sarfiyatını azaltabilirsiniz. Aracınız için 5,8 bana göre iyi bir değer.

19. buruc

karadeniz gezimiz için yardım

Ynt: karadeniz gezimiz için yardım Bilgiler için teşekkürler , ben de takipteyim....
  20. buruc

20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz Selam Yapmayı düşündüğüm doğu karadeniz gezisi için notlar alabilirim. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri