Husky Bird Çadır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esibom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,994

esibom

Yeni Üye
-474861014.jpg

• İki kapısı, 3 kişilik su geçirmez dış tentesi ve tabanı ile bir dağ çadırında aranan her özelliğin bir arada bulunabildiği 4 mevsim kullanabileceğiniz çadırdır.
• Kubbe yapısı sayesinde yere sabitlemeden ayakta durabilir.
• Ripstop özelliğe sahip dış kumaş delindiğinde yırtılmaz.
• çift tenteli yapısı saysinde tamamen su geçirmez ve nefes alabilir özelliğe sahiptir.
• ön girişin haricinde arka tarafta da ufak bir bagaj alanı ile birlikte ikinci bir giriş daha bulunur.
• Taban kumaşı ve dış tente kumaşı suya karşı güçlendirilmiştir ve dikiş noktaları da arka taraflardan ısıl işlemle • bantlanmıştır.
• Ufak tefek malzemeleri yerleştirmek için çadır içinde iki adet cep bulunur.
• çadırı yere sabitlemek için çelik malzemeden yapılmış kazıkları ve gerdirme ipleri

Teknik özelliği

Poller: fiberglass poles 7,9 mm

Taban: Polyester 190T, water resistance 6000 mm/cm2, taped seam

Iç tente: Nefesalabilen Nylon 190T + Mesh

Dış Tente: 185T Polyester, PU coated with taping, water resistance 3000 mm/cm2

Boyutları: 210+90X210X130

Ağırlık: 3500 gr

195.00 TL

Kargo Müşteriye Aittir

Sıfır Ürün Ve Garantilidir.

Not:Ürünü satın almak isteyen aşağıdaki ismime ait banka hesap bilgilerime EFT veya HAVALE yaptıktan sonra cep telefonuma mesaj atma işleminden sonra ürünü istediğiniz kargo yoluyla göndereceğim.Lütfen ürünü almadan önce ürün hakkında tarafımdan bilgi alınız.

İbrahim Gümüş. 0539 259 01 01

Türkiye fınans katılım bankası ümraniye carsı subesi
TR18 0020 6000 5601 3949 0100 01

10984153487.jpg

Etiketler

Ynt: Husky Bird Çadır

konunun üzerinden yaklaşık 1 sene geçmiş .. elinizde halen bulunuyor mu ? bulunuyorsa almayı düşünüyorum

benimde begendigim almak istedigim cadir. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-quechua-cadir-cift-2-kisilik-4-mevsim-2-yil-garantili-75247433/detay

Husky Bird Çadır

fikretbaba' Alıntı:
merhaba
bu çadir malesef işimi gormez malzeme kalitesi ve çift katli olmasi hava kosullari acisindan cok onemli
husky bird ucuz ve kaliteli diye istiyorum .. gerektigi zaman ust tenteyi cikartip yaz aylarinda daha rahat uyuyabilecegim sineklikli cadirlardan istiyorum ayni zamanda sağnak yağış altinda çadirin su geçirmemesi de benim için onemli

fidodido' Alıntı:
merhaba
bu çadir malesef işimi gormez malzeme kalitesi ve çift katli olmasi hava kosullari acisindan cok onemli
husky bird ucuz ve kaliteli diye istiyorum .. gerektigi zaman ust tenteyi cikartip yaz aylarinda daha rahat uyuyabilecegim sineklikli cadirlardan istiyorum ayni zamanda sağnak yağış altinda çadirin su geçirmemesi de benim için onemli
Husky Bird çadırı 15 gün önce hepsiburada da indirimli fiyattan aldım. Gayet güzel bir çadır. Kedim kullanmadım ama kullananlardan biliyorum. Eğer kullanılmamış ve problemi yoksa fiyat bence makul.

Husky Bird Çadır

buruc' Alıntı:
Husky Bird çadırı 15 gün önce hepsiburada da indirimli fiyattan aldım. Gayet güzel bir çadır. Kedim kullanmadım ama kullananlardan biliyorum. Eğer kullanılmamış ve problemi yoksa fiyat bence makul.
hepsiburada da ne kadardi ?
bir de merak ettigim bir olay var kimi yerde bu cadirin 3 mevsim oldugu yaziyor kimi yerde de 4 mevsim ..
doğrusu hangisi acaba biliyor musunuz ?

Kendi sitesinden bakın tüm detayları var..
http://www.huskyeu.eu/tent-outdoor-bird-3-prs-light-green-plrinted-d133.html

Bİrde fiyatları çok değişken bazı sitelerde pahalı. Küçük bir arama ile uygun fiyatlısını bulabilirsiniz. Bu çadırın özelliği su geçirmez özelliği ve ripstopları... Kesinlikle tavsiye ederim.

Benim tercihim Husky beast modeli.. 2 kişiyiz ama yerden biraz rahat etmek lazım. Aralarında fazla kg farkı yok nasılsa..

Husky Bird Çadır

FatihAtagun' Alıntı:
Kendi sitesinden bakın tüm detayları var..
http://www.huskyeu.eu/tent-outdoor-bird-3-prs-light-green-plrinted-d133.html

Bİrde fiyatları çok değişken bazı sitelerde pahalı. Küçük bir arama ile uygun fiyatlısını bulabilirsiniz. Bu çadırın özelliği su geçirmez özelliği ve ripstopları... Kesinlikle tavsiye ederim.

Benim tercihim Husky beast modeli.. 2 kişiyiz ama yerden biraz rahat etmek lazım. Aralarında fazla kg farkı yok nasılsa..
yanit icin tesekkur ederim ben de beast modelini düşündüm fakat yerden biraz rahat etmek lazim derken iki çadirda 3 kişilik gorunuor .. disaridaki ayri alandan mi bahsediyorsunuz?

2 cadir arasinda en ucuz fiyatlari arastirarak degerlendirme yaptim arada 100 tl gibi bir fark oluyor ..
ozellik olarak onemli bir fark goremedim .. ona gore karar verecegim ? sizin seciminizdeki sebep nedir?

fidodido' Alıntı:
hepsiburada da ne kadardi ?
bir de merak ettigim bir olay var kimi yerde bu cadirin 3 mevsim oldugu yaziyor kimi yerde de 4 mevsim ..
doğrusu hangisi acaba biliyor musunuz ?
Ben 206 tl ye aldım. 6 tl nakliye vardı. toplamda 212 tl Yüksek irtifa ve extrem durum olmazsa 4 mevsime uygun olduğunu söylüyorlar. Zannedersem yüksek irtifa faaliyetleri için 5 mevsim kullanılıyor. Bana göre fiyat uygun olduğu için ve tavsiye üzerine bu çadırı aldım. Husky beast a göre aynı özellik ve kalitedeler. Sadece husky beast, en'den 5 cm , boy'dan 5 cm fazlası var. Birde renk farkı var. Hepsiburada da şu an 301 tl görünüyor ama başka sitelerde daha hesaplı bulabilirsin herhalde. 195 tl en iyi fiyat bu bence, tabi ki son karar size kalmış.

fidodido' Alıntı:
yanit icin tesekkur ederim ben de beast modelini düşündüm fakat yerden biraz rahat etmek lazim derken iki çadirda 3 kişilik gorunuor .. disaridaki ayri alandan mi bahsediyorsunuz?

2 cadir arasinda en ucuz fiyatlari arastirarak degerlendirme yaptim arada 100 tl gibi bir fark oluyor ..
ozellik olarak onemli bir fark goremedim .. ona gore karar verecegim ? sizin seciminizdeki sebep nedir?
5 cm fark için 100 tl fazla vermeye değmez bence. 30-40 cm fark olsa tamam derim.

Husky Bird Çadır

aynen ben de o şekilde düşünüyorum
size iyi fiyat denk gelmiş burada yazan numarayi aradim ama kapali keske o fiyatlara bulabilsem

fidodido' Alıntı:
Sert kış koşullarında cm başına düşen basınç önemli oluyor. Ben bu yüzden minimum 8bin olmasını tavsiye ederim.
DIŞ ÇADIR: PU kaplama 5.000mm/cm2 KAT: PU kaplama 8.000mm/cm2
Biz 2 arkadaşız ama biraz daha rahat etmek için 3 kişilik çadır tercih ediyoruz.
Dağda oldukça fazla yer var ;D Bence çadırınızı +1 kişilik fazla alın.. Birçok modelde kg farkı olmuyor artık ( Yaklaşık +200gr )
Tulumunuz ve çadırınızdan asla taviz vermeyiniz. Bunların en iyisini almaya çalışın
Selamlar..

Husky Bird Çadır

FatihAtagun' Alıntı:
Sert kış koşullarında cm başına düşen basınç önemli oluyor. Ben bu yüzden minimum 8bin olmasını tavsiye ederim.
DIŞ ÇADIR: PU kaplama 5.000mm/cm2 KAT: PU kaplama 8.000mm/cm2
Biz 2 arkadaşız ama biraz daha rahat etmek için 3 kişilik çadır tercih ediyoruz.
Dağda oldukça fazla yer var ;D Bence çadırınızı +1 kişilik fazla alın.. Birçok modelde kg farkı olmuyor artık ( Yaklaşık +200gr )
Tulumunuz ve çadırınızdan asla taviz vermeyiniz. Bunların en iyisini almaya çalışın
Selamlar..
cevap icin tesekkurler husky bird de 3 kisilik zaten .. ama diger ozelliklerini arastirmam lazim sanirim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8969.0

Çadır seçimi konusunda 36. sayfayıda inceleyin isterseniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR