bisiklet alacağım hangisini tavsiye edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ati1983 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,543

ati1983

Ana Kamp
arkadaşlar herkese slm. bisiklet almayı düşünüyorum.kullanma amacım asfaltta toprak yolda dağda ev iş yeri ''evle iş yerimin arası 2 km''.. amortisörlü mü alayım yoksa düz mü disk frenli var vb. karasız kaldım yardımınıza ihtiyacım var. herkeze şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım...

Etiketler

Ynt: bisiklet alacağım hangisini tavsiye edersiniz ?

Bisiklet aldınız mı? Almadıysanız, amortisörü kilitlenebilen, alüminyum kadrolu bir dağ bisikleti öneririm. Sedona 2012 modellerini inceleyip, karar verebilirsiniz. Bisiklet alırken kadro boyuna da dikkat etmeniz gerekir. Kadro boyunun, boyunuza uygun olması gerekir. Bisikletle birlikte kask, gözlük ve eldiven de almanızı öneririm.

ORUNTTER' Alıntı:
bianchi marka iyi
bianchi rezalet bir markadir almanizi kesinlikle onermem .. tr de dandik parcalarla toplanir boyanir iki uc tane goz boyayici sticker yapistirilir ve maliyetinin 3 katina satilir ..

oncelikle tavsiye icin butcenizi belirtin ... amortisor olayi minimum on amortisor olsa iyi olur ama sunu da unutmamak lazim iyi bir amortisor olmazsa amortisor insani daha cok yorar denge kaybina yol acar .. ( fox , rock shox gibi markalarin ust modellerini tercih etmelisiniz)
disk fren konusunda bana ore disk fren hidrolik degil de mekanik ise gereksiz v fren kullanin daha iyi ..
dedigim gibi butcenize gore secmeniz lazim

fidodido' Alıntı:
bianchi rezalet bir markadir almanizi kesinlikle onermem .. tr de dandik parcalarla toplanir boyanir iki uc tane goz boyayici sticker yapistirilir ve maliyetinin 3 katina satilir ..

oncelikle tavsiye icin butcenizi belirtin ... amortisor olayi minimum on amortisor olsa iyi olur ama sunu da unutmamak lazim iyi bir amortisor olmazsa amortisor insani daha cok yorar denge kaybina yol acar .. ( fox , rock shox gibi markalarin ust modellerini tercih etmelisiniz)
disk fren konusunda bana ore disk fren hidrolik degil de mekanik ise gereksiz v fren kullanin daha iyi ..
dedigim gibi butcenize gore secmeniz lazim

800 tl lik bütceye siz Türkiyeden hangi bisikleti önerirsiniz.

dag bisikleti moda dır alır her kes şehir içi asvaltta kaldırımda biner doğrumudur..?

dagda hoplayıp zıplamıyacaklar birde amartisörlüsünü tercih eder yürütmek için fazla efor gerektirir.. ;)

28 jant ince tekerli gezi bisikletleri var >>şaka degil 50-60 psi hava basılıyor lastiklerine ..yolda gitmiyor..adeta kayıp ucuyor..gizli motoru varmış gibi..yalnız zayıflama araclı kullanılamaz zira terletmiyor..bile. ;) ayda yılda bir cayırda bayırda kullanabilirsiniz..

profosyonel anlamda yarışıp hoplayp zıplyacaksanız ..aşırı dişli lastiklerlede asvalta yapışıp gitmeyen bisiklete pedal basıcak fizigede sahipseniz..tabiki dag bisikleti derim. ;) :smiley:

trex fiyatı uygun dur
giant biraz daha pahalıdır..
cannondale ve bir kac markd oldukca pahalıdır..alayı çin - taiwan üretimi onuda unutmayın.. :smiley:
http://www.mtbtr.com/katalog/default.asp
http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=17173
http://www.trek-turkey.com/ >>7/0 fx bu bisiklede binip pedal pasmadan fikir yürütmeyin..derim.. ;) :smiley:
digerleri bisiklet ise bu başka bir şey benim tavsiye ettiğin en ucuz olanı en pahalısıda cok farklı degil derim..ucuzu yeterli.. :smiley:

oğuz bey, seni hayretle okuyorum her konuda bilgi sahibisin

ben geçenlerde salcano astro 243 sd aldım gerçekten çok memnunum tavsiye ederim.kilitlene bilir amortisör,ön arka hidrolik disk fren var ve çok rahat ve her koşulda kullanılır...

saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR