Arama sonuçlarınız

1. T

Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110 arkadaşlar kapalı kasaya pencere açtırmak sorun değil. sadece proje çizdiriliyor maliyeti TSE dahil 250 tl kadar tutuyor. birde araç muayenesi var. eğer bu işlemleri muayeneye yakın bir zamanda yaptırılırsa bu masrafda ortadan kalkıyor.

2. T

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110 Metin bey bizde alkoven yapmayı çok istiyorduk ama aracın temel aksamında yapacağımız tüm değişiklikler için TSEye tip proje ile başvurarak onay almamız gerekiyormuş. bu nedenle aracın şase ve kaportasında hiçbir değişiklik yapmadan karavanımızı...
  3. T

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110 slm arkadaşlar ben ibrahimin babasıyım bu günlük gelişmelerden kısa bir bilgi vemek istedim. Çünkü organizatörümüzün uyku saati çoktan geçti :)) bu gün sadece yasal prosedürü takip ile geçti. emniyet , makine mühendisi ve sigorta şirketi arasında...

4. T

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Giresun,Çorum ve Çankırı'daki ihalelerin neticesi hakkında bilgisi olanların paylaşması mümkünmü?
  5. T

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Giresun'daki ihaleden bilgisi olan varsa bende ambulans kasaların satış fiyatları ve alıcıların kentleri hakkında haberleri merakla bekliyorum.

6. T

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları Serhat Bey Giresun'daki ambulaslar hakkında bilginiz varmı?

7. T

Avrupa'ya Bir...İki..

Ynt: Avrupa'ya Bir...İki.. Arkadaşlar Avrupaya gidecek ticari araçlar için 20 yaş sınırlaması olduğunu biliyorum. özel araçlar için de böyle bir sınırlama varmı? bilgisi yada bu tür araçlarla ( 20 yaş üzeri ) avrupa seyahati olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi ?
  8. T

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar Karabük ihalesinin sonucundan bilgisi olan varmı? gitmeyi çok istedim ama çakallar bize bırakmaz diye gitmedim.
  9. T

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender sayın Bilbo kesinlikle çekme düşünmüyorum. çekme özgürlük prangayla dolaşmak gibi. normal bir Camper'in bile yeterli olamıyacağına eminim. işin kötüsü bu bulaşıcı hastalığı eşim ve 10 yaşındaki oğlumada bulaştırmış olmam nedeni ile SW def biraz hacimce küçük kalıyor...

10. T

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender Erhan Bey İlginize çok teşekkür ederim.Ebatlarından bir sıkıntım yok.Benim korkum yolda durdurulma, aracın bağlanması yoksa defender her yönden hayallerimde. Yurt dışına da onunla çıkmayı düşündüğüm için eğer bir sorun çıkarsa rezilliğin bini bir para olur.Bazen...

11. T

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender Erhan Bey aynı hayalleri paylaşıyoruz diyeceğim ama siz bir hayalinizi gerçekleştirmişsiniz. sizden aracınızla ilgili aştığınız bürokratik enler hakkında bilgi almamız mümkünmü. örnegin. Tüvturk'ten nasıl geçtiniz? kamyonet olarakmı? arazi aracımı? aracınızın...
  12. T

Avrupa'ya Bir...İki..

Ynt: Avrupa'ya Bir...İki.. Sayın Uluengin aması yok her seferimizde bir deniz yıldızını geri atacağız denize. asla umutsuzluğa kapılmamalıyız. amaları kabul edemeyiz. Her gittiğimiz yere insanlığımızıda götüreceğiz.. yeni bir insan olarak döneceğiz, yeni insanlar bırakarak geride ! Gideceğiz...

13. T

Avrupa'ya Bir...İki..

Ynt: Avrupa'ya Bir...İki.. Sayın Haldun bey düşüncelerinize katılmamak mümkün değil. Hiç şüphesiz ki insan olmanın en az üstünlükleri kadar zafiyetleri de en büyük handikaplarımızdandır. Tüm aidiyetlerimiz din, dil, ırk, cinsiyet, milliyet vs. ön plana çıkartmak bizleri insanlığımızdan bir o...
  14. T

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Sayın Zileli İlan No: #20796688 araç sizin orada satıcısı Haydar Beyi tanıyormusunuz? bu araç çok hesaplı görülüyor, araç hakkında her hangi bir bilginiz varmı? motor ve yürürü iyi durumda ise modifiye için tam ele alınabilecek gibi görülüyor...
  15. T

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Sayın Zileli Hayırlı uğurlu olsun. darısı tüm Defender hstalarının başına.

16. T

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Sayın Tifa değerli yardım ve görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. 2010 yılı için ailem ile avrupa gezisine çıkmayı düşünüyoruz. Ancak motokaravan ile çekme karavan arasına kararsızlık yaşıyoruz. çekme karavananda mevcut aracımız...
  17. T

Mercedes 208D Minibüs Karavana Dönüştürülebilir mi?

Ynt: Mercedes 208 Karavan Olur mu ? sayın İmpesa iveco otoyol bir karavanınız olduğunu öğrendim bencede ülkemiz koşullarında en iyi tercihlerden biri özellikle içininde mutlaka ki bir düzernleme yapmışsınızdır ki ruhsata işlettinizmi. birde şehirler arası yollarda yakıt tüketimi hakkında...
  18. T

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Arkadaşlar çekme karavan ile yurt dışına yapılan geziler hakkında bilgi verebilecek biri varmı? aracın ve karavanın yurt dışına çıkışı için ülkemizde nasıl bir prosedür uygulanıyor. avrupada çekme karavanlara herhangi bir teknik müeyide yada zorunluluk varmı? yada araç için bazı mecburiyetler...

19. T

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Arkadaşlar birde yanınızda gıda amaçlı bulunan yağları deneyin. katı yada sıvı olması fark etmez ilk ateşten sonra çok faydalı İnanın herhangi bir ek materyal taşımaya ihtiyaç duymadan iyi bir netice alacaksınız.
  20. T

1990 Discovery mi 1990 Defender mi ?

Ynt: 1990 Discovery mi 1990 Defender mi ? naci bey rehabeyin arabasını elbette gördüm eski bir tanıdık gibi geldi. ancak benim boyumu bayağı aşıyor. reha beyin çok masraf ettiğini biliyorum, büyük ihtimalle yazdığından çok daha fazla masraf etmiştir. ben enfazla o fiyatın yarısı civarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri