Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 662,386
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

SERİ 3 109' Alıntı:
serhat bey,
yanılmıyorsam defender ihalelerinin sıkı bir takipcisisiniz , 6 temmuz 2010 tarihinde burdur da 3.500. tl dan ihaleye çıkan araç kaç tl ya gitti.
afyon daki araçla mukayese edilirse artı ve eksileri nelerdir.
28 temmuzdaki giresun ihalesinde diger araçlara ait resimlere nasıl ulaşabiliriz.
vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Herkese Merhabalar;

Öncelikler aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum. Keyifli sohbetler geçirmeniz dileklerimle. Aradığınız het türlü soruyu dikkatli incelediğiniz taktirde her bu forum sitesinde bulabileceğinize eminim.

Ben evet bir DEFENDER sevdalısıyım. Halen bir aracım olmamasına rağrem bu sitedeki çok değerli arkadaşların sayesinde herşeyi öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum.

O kadar güzel paylaşımlar ve anlatımlar varki başka yerlere gerek bile kalmıyor. O yüzden kendimizi çok şanslı hissediyoruz.

İhale konularına gelince ise, bunları internetten takip edebildiğim kadar edebiliyorum, sağolsun bu paylaşım sitemizdeki arkadaşlarımız da detek vererek yardımcı oluyorlar. Kişise çevrem ile tanıdığım olan illerde bağlantı kurarak araçların durumları hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum.

Burdurda olan ihaleden haberim vardı ama tanıdık olmadığından dolayı ilgilenemedim. Giresun da başka DEFENDER olmadığını biliyorum. Giresunda ki aracın fotoğraflarını yukarda bulabilirsiniz, Afyondaki aracın kaporta sı çok güzel di ve fazla masaraf gerektirmeyen bir araç gibiydi. Giresundaki araç bana göre kaporta durumu var, motor her türlü zaten elden geçecek, beni tek düşündüren, karadeniz bölgesinde bu türlü araçların çok ça kullanılmasından dolayı, bir de araya galericilerin girmesinden dolayı, fiyatların oldukça yukarıya çıkması.

Şu da yapılabilir diye düşünüyorum, özelikle büyük ihalere giren büyük firmalar var, genellkle bunlar askeriye çıkması araçları oldukça adetli alıyorlar, bu bizim takip ettiğimiz ihaleler değişik illerde olduğundan dolayı buraya gidilmesi gerekecek ve masraf yapılacak, diyelimki gittiniz fakay kaça çıkarabileceğinizi bilmiyorsunuz, bu da bir risk, o yüzden gerçekten muaamma olacakak gibi, aslında bu ihalelerden araç alan büyük firmalarla la bağlantı kurup durmları uygun olan bir araç firmaya biraz kar vererek alınabilir, en azından nerden ne alacağınızda belli olmuş olur, kaç paraya alacğınızda belli olur.

Yada beklerken biraz daha bütçeyi düzeltip daha önce yapılmış bu sitedeki birbirinden değerli arkadaşlarımızın satışa çıkardıkları alınabilir.

Hepinize tekrar kolaylıklar diliyorum.

Saygılarımla.

Etiketler

hyvndm' Alıntı:
öncelikle defender seven herkese merhaba demek istiyorum.Adım Alper CAN, bende defender seven , sahibi olmak için çabalayan biriyim.Daha önce mecburi hizmet için gittigim Van'da 6 ay kadar LR130 kullanma sansına erişerek aşık oldugum bu aracı ,simdi kendime almak istiyorum.Bu konuda Özellikle ilgili olan Serhat Bey'e tesekkur edip,hem Serhat Beyin Hemde Erkan Beyin görüşlerine katılıyorum.Ben ekonomik sebeplerle 2011 yazından önce alamayacagımı düsünsemde,bu gunlerden bakmaya başladıgım LR için eger uygun bir araç bulursam almak istiyorum ancak bu da sadece ihalelerden haberdar olarak mümkün görünüyor.Ayrıca her ne kadar bu araçlar ile deneyimim olsada satın alırken nelere dikkat etmek gerekir pek bilmiyorum.Bu yuzden gezenbilir forumuna bakıyorum.Özellikle ihalelerden haberdar eden arkadaslara tesekkur edip , benimde bu ilanları takip ettiğimi , ve bilen arkadasların paylaşımlarına değer verdiğimi belirtmek isterim.Yeni ihale ilanlarını takip edip ,umarım uygun bir araç ile bende sevdiğime kavusurum, darısı benim gibi olan herkesin basına.. Katılımı olan herkese tesekkurler ve iyi günler

İsminizi bilmediğim isim ile hitap etmek isterdim ama kusura bakmayın.

Öncelikle teşekkürlerize layık olacak birşeyler yapmışsam ne mutlu bana diyorum. Amacımız burada gerçekçi olup içimizdeki duygu ve düşünceleri buraya yansıtabilmek olduğundan, sizler gibi bizlerde paylaşımcı olmaya çalışıyoruz.

Erkan Bey gibi elimizde olan bilgileri bende burada paylaşmayı çok seviyorum, dilerim sizlerde öyle olursunuz.

Üzülmeyin sizin gibi bir çok kişi var DEFENDER'ı olamyıp ta sahip olmak isteyen, bunlardan bir tanes, de benim ;) o yüzden sabırla bekleyeceğiz, bu bekleyiş zamanında inanın o kadar çok bilgi sahibi olacaksınız ki, her geçen gün bu isteğiniz bir kat daha artacak.

Tüm forumu takip ederseniz gereken her türlü sorularınıza cevap bulabilirsiniz, hatta yeniden tekrar sorabilirisiniz.

Birbirimize destek olmamız gerekecek, hatta bir konu başlığı açmayı düşünüyorum, ''DEFENDER'I OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARI''

Ne dersiniz? :D

Saygılarımla.

Evet konu başlığını açtım

Herkese hayırlı olsun.

Saygılarımla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59420.0

Giresun'daki ihalenin sonuçları hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Tapu Kadastronun Defender 110 u kaç tl ye satıldı ? teşekkürler

Arkadaşlar
Giresun'daki ihaleden bilgisi olan varsa bende ambulans kasaların satış fiyatları ve alıcıların kentleri hakkında haberleri merakla bekliyorum.

ukre' Alıntı:
Giresun'daki ihalenin sonuçları hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Tapu Kadastronun Defender 110 u kaç tl ye satıldı ? teşekkürler

Bugün öğrenmeye çalışacağım, ilgili kişlere ulaşabilirsem bilgi geçerim.

Saygılar.

TAMERŞENER' Alıntı:
Arkadaşlar
Giresun'daki ihaleden bilgisi olan varsa bende ambulans kasaların satış fiyatları ve alıcıların kentleri hakkında haberleri merakla bekliyorum.

Bu konuyu da sorarım, bilgileri varsa mutlaka söylerler, bende iletirim.

Saygılar.

Arkadaşlar;

Başka bir başlık altında bulduğum bir aracın özelliklerini ve görsellerini koydum.

İlgilenirseniz detaylarını bu topic ten bakabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59420.0

Saygılar.

selamlar. alper bey sende benimle aynı çaba içindesin.bende 1.yıldır mke hurdasan ihalelerini takip ediyorum ama bir türlü gerek maddiattan gerekse zaman sıkıntısından ihalelere katılamadım. bu ayın 14 de yeni ihale vardı .5 adet kapalı kasa 110 vardı.ama yetkılıleri aradığımda 4000 tlden aşağı alamıyacağımı söyledi . ancak 1500 tl olan teminat nasıl 4000tlye çıkıyor anlamadım.bu konu hakkında bılgısı olan dostların yorumları için çok teşekkur ederim şimdiden.inşallah hayallerine kavuşursun.alper bey saygılar...........
hyvndm' Alıntı:
öncelikle defender seven herkese merhaba demek istiyorum.Adım Alper CAN, bende defender seven , sahibi olmak için çabalayan biriyim.Daha önce mecburi hizmet için gittigim Van'da 6 ay kadar LR130 kullanma sansına erişerek aşık oldugum bu aracı ,simdi kendime almak istiyorum.Bu konuda Özellikle ilgili olan Serhat Bey'e tesekkur edip,hem Serhat Beyin Hemde Erkan Beyin görüşlerine katılıyorum.Ben ekonomik sebeplerle 2011 yazından önce alamayacagımı düsünsemde,bu gunlerden bakmaya başladıgım LR için eger uygun bir araç bulursam almak istiyorum ancak bu da sadece ihalelerden haberdar olarak mümkün görünüyor.Ayrıca her ne kadar bu araçlar ile deneyimim olsada satın alırken nelere dikkat etmek gerekir pek bilmiyorum.Bu yuzden gezenbilir forumuna bakıyorum.Özellikle ihalelerden haberdar eden arkadaslara tesekkur edip , benimde bu ilanları takip ettiğimi , ve bilen arkadasların paylaşımlarına değer verdiğimi belirtmek isterim.Yeni ihale ilanlarını takip edip ,umarım uygun bir araç ile bende sevdiğime kavusurum, darısı benim gibi olan herkesin basına.. Katılımı olan herkese tesekkurler ve iyi günler

irfan acar' Alıntı:
selamlar. alper bey sende benimle aynı çaba içindesin.bende 1.yıldır mke hurdasan ihalelerini takip ediyorum ama bir türlü gerek maddiattan gerekse zaman sıkıntısından ihalelere katılamadım. bu ayın 14 de yeni ihale vardı .5 adet kapalı kasa 110 vardı.ama yetkılıleri aradığımda 4000 tlden aşağı alamıyacağımı söyledi . ancak 1500 tl olan teminat nasıl 4000tlye çıkıyor anlamadım.bu konu hakkında bılgısı olan dostların yorumları için çok teşekkur ederim şimdiden.inşallah hayallerine kavuşursun.alper bey saygılar...........
arkadaşlar dikkatli bakarsanız ihalede geçici teminat diye belirtiyorlar o bedel ihaleye katılım için ödenen giriş ücreti araçların bedeli değil, ayrıca araçların fiyatı hesaplanırken hurda demir ücretinden satılıyor kilosu ortalama 30 krş. tan hesaplanıyor gibi :smiley:

OZANOĞLU' Alıntı:
Halit bey ben ihaleye gittiğimde 12.aydı bayağı kış vardı,şansımıza fazla kişi yoktu o günki ihalede tahminen 20 kadar araç vardı bunlardan alınabilecek olanlar 5-6 tane idi.İhaleden önce mkehurdasan int.adresinde araçlar numaralarıyla listeleniyor siz ihaleden önce gidip kırıkkale veya ankara depodan araçlara bakabiliyorsunuz.İhaleye gireceğiniz araç için numarasıyla geçici teminat bedelini yatırıp verilen gün ve saatte ihale salonunda dağıtılan formlarla kapalı zarf usulü teklifinizi veriyorsunuz,teklifler alındıktan sonra hemen oracıkta teklifler okunuyor ve dağılıyorsunuz.Bundan sonra en yüksek teklifi siz vermişseniz ve başka artıran yoksa 8-10 gün sonra aranıyorsunuz araç bedelini yatırıp ordan aracınızı teslim alıyorsunuz,kapalı zarfta sizden yüksek teklif verenler oldu diyelim en yüksek teklifi artırıp açık artırma yolunu açabilirsiniz ,Selamlar...Raci

Ben kırıkkale ve ankara dedim ama izmir aliağa ve izmit seymendede arabalar olabiliyor orda bakıp ihaleye ankarada giriyorsunuz .Raci
Selamlar RACİbey bende mke ihalelerinin takipçisiyim.bu konu gerçekten çok açıklayıcı olmuş teşekkurler..

TA2SL' Alıntı:
arkadaşlar dikkatli bakarsanız ihalede geçici teminat diye belirtiyorlar o bedel ihaleye katılım için ödenen giriş ücreti araçların bedeli değil, ayrıca araçların fiyatı hesaplanırken hurda demir ücretinden satılıyor kilosu ortalama 30 krş. tan hesaplanıyor gibi :smiley:
çok sağol hüseyin abi doğrudur.yani bu fiyattan aşağı alamayacağız belliki.teşekkürler..

yeni askeriyenin ihaleleri yapılacakmış. 92-93 modeller gelecek diyorlar.

Bunları da beklemedeyiz.

Sanırım yakında meydana çıkarlar.

Saygılar.

selam arkadaslar,, benim land roverci abilere bir sorum olacak. bu 92 veya 93 veya 94 model land roverler arasinda nasil farklar var acaba ?? beni birazcik aydinlatirsaniz cok memnun olurum. simdiden tesekkurler ))

mexmet44' Alıntı:
selam arkadaslar,, benim land roverci abilere bir sorum olacak. bu 92 veya 93 veya 94 model land roverler arasinda nasil farklar var acaba ?? beni birazcik aydinlatirsaniz cok memnun olurum. simdiden tesekkurler ))

Eğer kasteddiğiniz Defender ise, modeller arasındaki farklar çok önemli değil, hepsi Defender ve hepsi "hayalinizdeki" Defender olabilir. Defender'da farkı yaratan motor tipidir. 94 model sonrasında Hidrolik direksiyon standart olarak var, eğer V8 ise 4 tekerlek disk frendir. Bunun dışında direksiyon simidi gibi ufak farklar da var ama o da önemli değil.
93 modele kadar Tdi motor fabrika çıkışı olmaz.

Discovery I için de 93 modele kadar seri 200, 94 ve sonrası seri 300'dür. Aralarında motor ve ön göğüs gibi bariz farklar var.

Diğer Land Rover'lar fazla ilgi alanıma girmediği için yorum yapmayacağım :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Eğer kasteddiğiniz Defender ise, modeller arasındaki farklar çok önemli değil, hepsi Defender ve hepsi "hayalinizdeki" Defender olabilir. Defender'da farkı yaratan motor tipidir. 94 model sonrasında Hidrolik direksiyon standart olarak var, eğer V8 ise 4 tekerlek disk frendir. Bunun dışında direksiyon simidi gibi ufak farklar da var ama o da önemli değil.
93 modele kadar Tdi motor fabrika çıkışı olmaz.

Discovery I için de 93 modele kadar seri 200, 94 ve sonrası seri 300'dür. Aralarında motor ve ön göğüs gibi bariz farklar var.

Diğer Land Rover'lar fazla ilgi alanıma girmediği için yorum yapmayacağım :smiley:

Ek olarak 95 sonrası def'ler 4 disk fren oluyor....

arkadaslar beni aydinlattiginiz icin cok tesekkurler. bir de bilmek istedigim ,, disk frenlerin maliyeti asagi yukari kac paradir ?? iki teker icin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.