Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 662,407

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

arkadaşlar selam.... Önümüzdeki yakın bir tarihte ( muhtemelen 1 ay içinde) telekom bir sürü araç satacak. ihalesi açılmak üzere. araçların içinde 97-98 model landlar 84 model unimoglar gezenbilircilerin aradığı cinsten. Bununyanında bmc kamyonlar vinçli kamyonlar traktörler ve traktör kepçeler reno toroslar ford sw focuslar var. araçlar illerden merkeze toplanma aşamasında. ben görmüş değilim ama bilgileri mevcut ilgilenen arkadaşlara duyrulur.... ihale sanırım ankarada aydınlıkevlerdeki genel müdürlükte yapılır. Galericilerin ve karcılaların değil ruhunda çamur yağmur olanların alması dileğiyle..... Saygılar...

AKSAKAL92' Alıntı:
arkadaşlar selam.... Önümüzdeki yakın bir tarihte ( muhtemelen 1 ay içinde) telekom bir sürü araç satacak. ihalesi açılmak üzere. araçların içinde 97-98 model landlar 84 model unimoglar gezenbilircilerin aradığı cinsten. Bununyanında bmc kamyonlar vinçli kamyonlar traktörler ve traktör kepçeler reno toroslar ford sw focuslar var. araçlar illerden merkeze toplanma aşamasında. ben görmüş değilim ama bilgileri mevcut ilgilenen arkadaşlara duyrulur.... ihale sanırım ankarada aydınlıkevlerdeki genel müdürlükte yapılır. Galericilerin ve karcılaların değil ruhunda çamur yağmur olanların alması dileğiyle..... Saygılar...

Merhabalar;

Konuyla ilgili duyurunuzu Facebook ta da yapmışsınız, paylaşımınız içinde ayrıca teşekkürler.

Bilgileri sizde mevcut olduğunuzu söylüyorsunuz, eğer çok özel değilse bu bilgiler özelden verme durmunuz olabilirmi acaba?

Yardım ve desteklerinizi bekliyorum.

saygılarımla.

AKSAKAL92' Alıntı:

Bu yaklaşımda balon çıktı, yukarda ki bilgileri yazan beyefendi ile kişsel mailleşmemize rağmen neden se bir türlü yardım edemeyeceğini söyleyemedi, hatta üstüne yardımcı olacağını söyledi, fakat daha sonra ki maillerimize hiç şekilde cevap vermemiştir.
Sitemizde ki diğer arkadaşlara bu konuya eğer ilgi duymuşlarsa yada bu beyefendiyle irtibata geçen varsa, sonuç alabilen varsa lütfen bildirsin.

Yada sayın yöneticilerden bu kişiye dikkat etmelerini öeneririm.

Saygılarımla.

Beklenen haber sonunda çıktı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62770.0

http://www.turktelekom.com.tr/tt/por...-satis-ihalesi defender arayanların dikkatine

nejat kardeşte aynı haberi vermiş gerçi bizde haberi ondanaldık ama tekrar etmiş olduk zararı yok

Cuma günü Eresin Ford u aradım. 2.4 dizel 130 ps ford motorların faturalı satıs fiyatı 11 500 Ytl ve birde Servis motoru denen bazı parcaları eksiltilmis(Deteyını bilmiyorum) 0 motorun 6700 Ytl oldugunu söylediler. Bu durumda 20 25 bine ihaleden almam mantıklımıdır bilmiyorum.

oorsal' Alıntı:
Cuma günü Eresin Ford u aradım. 2.4 dizel 130 ps ford motorların faturalı satıs fiyatı 11 500 Ytl ve birde Servis motoru denen bazı parcaları eksiltilmis(Deteyını bilmiyorum) 0 motorun 6700 Ytl oldugunu söylediler. Bu durumda 20 25 bine ihaleden almam mantıklımıdır bilmiyorum.

İhaleden alacağın aracın nasıl olduğunu bilmiyorsun bir kere, ne çıkarsa bahtına, daha sonra sana neler çıkarır bilinmez, daha sonrada senin isteğine göre yapacağın değişiklikler de vardır mutlaka, ama nereden bakarsan bak bütçen varsa alınır ve yapılır.

Herşey sendeki bütçeye bağlı, ama yapılı ve düzgün araçlarda satılık olarak piyasada mevcut, 35-40 TL civarlarında.

Tercih senin tabi.

Arkadaşlar daha öncede duyurusunu yapmıştım telekomun ihalesi olacak diye ama araç çok olduğu için işleri uzun sürdü daha yeni başlayabildi.... bir sürü land toros focus mercedes varrr ilgilenen arkadaşlar http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turkiye-capinda-kullanilmakta-olan-araclarin-satis-ihalesi linkinden inceleyebilir.... Olaki link çalışmassa linkin sırsını takip ederek webden bulabilirsinizzzz... İşallah birileri bu yazımdan hareketle bişiler alır... Saygılar...

AKSAKAL92' Alıntı:
Arkadaşlar daha öncede duyurusunu yapmıştım telekomun ihalesi olacak diye ama araç çok olduğu için işleri uzun sürdü daha yeni başlayabildi.... bir sürü land toros focus mercedes varrr ilgilenen arkadaşlar http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turkiye-capinda-kullanilmakta-olan-araclarin-satis-ihalesi linkinden inceleyebilir.... Olaki link çalışmassa linkin sırsını takip ederek webden bulabilirsinizzzz... İşallah birileri bu yazımdan hareketle bişiler alır... Saygılar...

Ali Bey merhaba,

Herkes şu anda bu ihalden haberdar, bir çok kişi de konu hakkında yorumlarda bulunuyor, sizin dediğiniz gibi olsa keşke ama bu fiyatlarla bu çok zor görünüyor.

Herkeze Merhaba,
Bir Arkadaşımdan rica ettim Adanadaki araçlar konusunda biraz bilgi aldım. İlgilenenler için resimleri aşağıda. Unimog'u çalıştırmışlar. Faal durumdaymış. Land Rover ın Aküsü yokmuş. İfade ettiklerine göre çalışır durumdaymış oda....

19102010.jpg

19102010_001.jpg

19102010_002.jpg

19102010_003.jpg

19102010_004.jpg

bütün araçların resimleri telekom sayfasında var bu araçların hepsi faal araçlardır diye düşünüyorum bu araçlar 20 000 tl üzeride satış olur diye düşünüyorum çünkü ihale afişe olduğu için gerçekten bu araçları kullanmak isteyen bizler gibi insan lar da gireceği için burada ticaret erbabı kişiler bu araçları pekde öyle ucuza kapatamazlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri