Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 664,210
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

kaptan10' Alıntı:
bütün araçların resimleri telekom sayfasında var bu araçların hepsi faal araçlardır diye düşünüyorum bu araçlar 20 000 tl üzeride satış olur diye düşünüyorum çünkü ihale afişe olduğu için gerçekten bu araçları kullanmak isteyen bizler gibi insan lar da gireceği için burada ticaret erbabı kişiler bu araçları pekde öyle ucuza kapatamazlar

Onlar ucuza kapatamayacaklar ama bize de bayağı bir tuzlu olacak gibi görünüyor.

Benim gözüm yemiyor açıkçası.

Girecek arkadaşlar varmı bilmiyorum, varsa da haberimiz olursa sevinirim.

Etiketler

kaptan10' Alıntı:
bütün araçların resimleri telekom sayfasında var bu araçların hepsi faal araçlardır diye düşünüyorum bu araçlar 20 000 tl üzeride satış olur diye düşünüyorum çünkü ihale afişe olduğu için gerçekten bu araçları kullanmak isteyen bizler gibi insan lar da gireceği için burada ticaret erbabı kişiler bu araçları pekde öyle ucuza kapatamazlar
Merhaba resimlerin bulunduğu sayfanın linkini eklemeniz mümkünmü? Ben bulamadımda...

Link için teşekkürler.
Bu kadar unimog bir anda çıkınca unimog talebininde sınırlı olduğunu düşünürsek ben fiyatın çok yüksek olacağını tahmin etmiyorum. Özellikle istanbula uzak araçların ucuz gidebileceğini düşünüyorum.... Bunlar iyimser düşünceler tabi...

bende bunlar resimlere bakarken kaptırdılar kendilerini hayallere diyordum :smiley: baya bir ses çıkmayınca topikte :smiley:
valla aklınızda kalacağına emeğiniz kalsın girin ihaleye derim bu iş birazda nasip meselesi verin teklifi bakarsınız size kalır

Hayallere epey bir daldım aslında.
Evet bi teklif vermekte fayda var.
Denemeden olmaz ;)

Araçları ve özelliklerini görünce ben de tekrar düşünmeye başladım.

Kalır mı kalır, neden olmasın değil mi. :smiley:

araçlar güzel bence alımı satımı dahil 22000 tlye gelecek bir 98 model tdi bence normal öyle abartıldığı gibi çok da masraf çıkaracağını sanmıyorum
bu araçlar halen kullanılan araçlar hatta bu araçların satılığa çıktığından çoğu telekom şubesinin haberi bile yoktu bence orjinal orjinaldir bu araçları dediğim rakama denk gelecek şekilde alına bilirse ondan ötesi şamda kayısı
bu benim şahsi görüşüm

22 ye Land Roverlar kesin kalır üstünüze... Üstünede 8 Harcarsınız. Yine 30 u bulursunuz....
UNIMOG için tahmin varmı?

kaptan10' Alıntı:
araçlar güzel bence alımı satımı dahil 22000 tlye gelecek bir 98 model tdi bence normal öyle abartıldığı gibi çok da masraf çıkaracağını sanmıyorum
bu araçlar halen kullanılan araçlar hatta bu araçların satılığa çıktığından çoğu telekom şubesinin haberi bile yoktu bence orjinal orjinaldir bu araçları dediğim rakama denk gelecek şekilde alına bilirse ondan ötesi şamda kayısı
bu benim şahsi görüşüm
dikkat edersaniz 22000 tl ye almak tan bahsetmiyorum bu aracı vergileri ve alım satımı hereyi dahil olarak 22000 tl ye mal edebilirseniz diyorum yani bu + - ihalede bu aracın 18000 tl ye size kalması demek üstüne +0/018 kdv 21240 tl eder alımı satımı sigortası 22000 tl
üzerine çok para harcamak isterseniz değil 8 18 bile harcarsınız
kaldıki 8000 tl bile harcasanız 98 model orjinal ve tdi araca bineceksiniz bence bu kriterleri göz önünde bulundurmakta her zaman fayda var
saygılar

Doğrudur. Bende Aksini idda etmedim.
30 TL den aşağı mal olmuyor SW araçlar.
Yinede içinize sinermi bilmem.
Çok sevdalısı olmak lazım :smiley:

Ben Gene Askeriyeden çıkma safari bir araç alıp onu pick-up yapıp fazlada masraf etmeden
10.000 e yürütme projeme döneyim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri