Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 664,246

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

iyi geceler ...

bende henüz döndüm Ankaradan.. 2 adet ünimog ve 3 adet defender aldım.... İhale de ktılım çok oldu 85 dosya varmış kapalı zarf olması da işin cabası ????
Herkese hayırlı olsun

selamlar, satılmak üzere 2 land, 1 land kamyonet, 1 unimog 3 ford da ben aldım, 1 tanesini kendi zevkime göre toplayacağım ama hangisini şimdilik bişey belli değil, teslim alınca resimleri ekleriz.

expres' Alıntı:
selamlar, satılmak üzere 2 land, 1 land kamyonet, 1 unimog 3 ford da ben aldım, 1 tanesini kendi zevkime göre toplayacağım ama hangisini şimdilik bişey belli değil, teslim alınca resimleri ekleriz.

Hangi landler sizde kaldı? Bir tanıdığıma düşünüyoruzda.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun fiyatlar öncekiler gidi uçmamış 15.280,00 tl yüzde 18 kdv ile 18.000,00 eder 3-5 masrafı olsa 25.000,00 1998 model land hiçte fena değil gülegüle kullanın

alan arkadaşlar güle güle kullansın.boludaki araç kime kaldı acaba...

artık kullanım amacı olanların araçlarıyla ilgili geçirecekleri evrelere dair garaj kısmında konu ve bilgilendirmeleri merakle bekliyorum:smiley:

hayırlı uğurlu olsun

satım için alanlara da hayırlı olsun diyorum

hepinizin dilediği gibi olur inşallah

tr34kad' Alıntı:
1 tane 1994 model land rover 3.6 lt benzinli binek
1 tane 1994 model land rover 3.6 lt benzinli kamyonet
3 tane 1993 model land rover 3.6 lt benzinli kamyonet
var

Merhaba,

Konyadaki Toyotalar hilux mü? Benzinli yanlışmı yazılmış acaba? Resimleri varmı?

Selamlar
Batu

Büyük ihtimalle hilüx benzinli 2,2 motorlardan çünkü bundan önce hilüxlerin 1991 olanları kamudakiler benzinli oluyor

durumları hakkında bilgisi olan varmı acaba hilüxlerin çok harapsa bulaşılmaz ama bazende çok iyi durumda olabiliyorlar

Aradım görüştüm. Benzinliymiş araçlar. biride hasarlıymış. Ezik dedi ilgili kişi...
2,4 Dieseller efsane ama bu benzinliler nasıldır bilen varmı? Aslında Dieselden ucuza toplanır.
Hafta sonundan hafta sonuna kullananlar için ideal bence...
Araştırayım bakiim ::smiley:

Bu benzinlilerden sitede birkaç arkadaşta vardı 98 beygir tüple gayet güzel kullanılıyordu motorlar toyotanın forkliflerde kullandığı motorlardanmış bence kaporta masrafı çok ise beni korkutur çünkü kaporta uzun ve zahmetli iş motor olsa 10 bilemedin yirmi günde çıkarsın ama kaporta öyle değil kaportada çok masraf yoksa olabilir ama kaporta çok dökükse bence uzak durun derim .

Haklısınız. Kaporta iyi durumda olmalı...
Piyasada alınan satılan varmı benzinli Hilux?
Fiyat tahmini açısından....

Google da aradım yine gezenbilirden çıktı cevap :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37781.0;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR