Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,388
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Arkadaşlar bu telekom ihalesinin sonuçları herhangi bir sitede yayınlan dımı nereden bakabiliriz

Etiketler

Herkese selam.. telekomdan araç aldım diyen herkesin aracıda hayırlı olsun... Bir tavsiye için selam vereyim dedim.. eğer araçlarınızı henüz almadıysanız teslim alacağınız ambarcıyla yada aracın ilk geldiği yerle iyi ilişkiler kurmanızda fayda var. şöyleki, özelleşme sonra yavaş yavaş kapatılsada hemen hemen her il telekomda kademe ler vardı her araç orda tamir ediliyordu. ve her şey zimmetli olduğu için çoğu çıkma parça hala duruyordur diye tahmin ediyorum. bu tür satışlardan sonra ilgili malzemeler ya atılır yada hurdaya satılır... hani olur ya kenarda kalmış bir şaft yada 5 sene önce satılan landın fren merkezi yada aksı gibi bir şeyler denk gelebilir... araçlar satıldığı için artık kimsenin işine yaramayacak bu malzemeler size ilaç olacaktır. Sene Bindokuyüz çiftsıfırdan Kalma :smiley: anadol marka pikabın sıfır cam kirkosunu tapu kadatsronun kademesinden tatlı bir muhabbet sonrasında aldığımızı hatırlarım.......

alanya3365' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar
Fotoğraf makinesinin tarihi ayarsızmış. Benimde ihaleye girmeden dikkatimi çekti. aracın sorumlu olduğu kişiyi aradım böyle bilgi aldım. Kayseri otokar servisi bizim hasan ustanın arkadaşıymış. hasan usta ona baktırmış araç on numara dedi. zaten halada görevdeymiş yani kullanılıyor. ihaleyi yüksek yazmamın sebebi ihaleye gelen hatta arkadaşlarım da olan kişiler bu araca girdi en fazla 1.000 tl fazla vermişimdir. onada değer araç ben burdayım diyor. bütün bakımları otokar servisinde yapılan bi araç bende ticari düşünmüyorum. Allah nasip ederse binicem.

İyi günlerde binersiniz, hayrlı olsun tekrar.

AKSAKAL92' Alıntı:
Herkese selam.. telekomdan araç aldım diyen herkesin aracıda hayırlı olsun... Bir tavsiye için selam vereyim dedim.. eğer araçlarınızı henüz almadıysanız teslim alacağınız ambarcıyla yada aracın ilk geldiği yerle iyi ilişkiler kurmanızda fayda var. şöyleki, özelleşme sonra yavaş yavaş kapatılsada hemen hemen her il telekomda kademe ler vardı her araç orda tamir ediliyordu. ve her şey zimmetli olduğu için çoğu çıkma parça hala duruyordur diye tahmin ediyorum. bu tür satışlardan sonra ilgili malzemeler ya atılır yada hurdaya satılır... hani olur ya kenarda kalmış bir şaft yada 5 sene önce satılan landın fren merkezi yada aksı gibi bir şeyler denk gelebilir... araçlar satıldığı için artık kimsenin işine yaramayacak bu malzemeler size ilaç olacaktır. Sene Bindokuyüz çiftsıfırdan Kalma :smiley: anadol marka pikabın sıfır cam kirkosunu tapu kadatsronun kademesinden tatlı bir muhabbet sonrasında aldığımızı hatırlarım.......

Ali Bey merhabalar;

Herhangi bir şekilde bu kademelere bizlerde gitsek, oradan araç almadığımız halde bizede yardımcı olurlar mı acaba ...

Kazananların listesi.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/26-10-2010-tarihinde-ihalesi-yapilan-arac-satisi-kazananlarin-listesi

Speedy_77' Alıntı:
Kazananların listesi.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/26-10-2010-tarihinde-ihalesi-yapilan-arac-satisi-kazananlarin-listesi

Ölçü aracı olan Defender'lara Ya Nasip'ten başka teklif veren olmamış, 12,000 muhammen bedeli olan araçların hepsini 12.010 TL'den almış.

nkurtkaya' Alıntı:
Ölçü aracı olan Defender'lara Ya Nasip'ten başka teklif veren olmamış, 12,000 muhammen bedeli olan araçların hepsini 12.010 TL'den almış.
Ya Nasip ne varsa toplamış. Hayırı görsün. İnsallah kıymetini bilenler alır.. :eek:

nkurtkaya' Alıntı:
bu adamın o zaman içerde telekomda adamı var arkadaşlar zaten hepsi nin fiyatı 12000 olan bu araçlara nasıl oluyorda bu fiyattan kıymet biçip almayı beceriyor orasıda kafada bir soru işareti ?
eee adamın işi bu olduğuna göre böyle şeyler olmasıda normal öyle değilmi arkadaşlar?
şimdi bunlara mke den çıkma kasaları koyar yapar beş kapı ondan sonra aracın fiyatı olur 35000 tl :smiley:

Diğer teklifleri de aynı şekilde ama, muhammen bedelin az üstü. Kapalı kasalara başka talip çıkmaması da normal.

kaptan10' Alıntı:
bu adamın o zaman içerde telekomda adamı var arkadaşlar zaten hepsi nin fiyatı 12000 olan bu araçlara nasıl oluyorda bu fiyattan kıymet biçip almayı beceriyor orasıda kafada bir soru işareti ?
eee adamın işi bu olduğuna göre böyle şeyler olmasıda normal öyle değilmi arkadaşlar?
şimdi bunlara mke den çıkma kasaları koyar yapar beş kapı ondan sonra aracın fiyatı olur 35000 tl :smiley:

Alıcı bulunursa satar tabi. Biraz zor bana göre...

Speedy_77' Alıntı:
Kazananların listesi.

Sevgili Arkadaslar,

Link kesinlikle cok faydali.
Acilan excell dosyasinda Sayfa3 de ihale sonucunu gorebildiginiz gibi sayfa2 yi acarsaniz;
Sizin girdiginiz aracin ihalesine teklif verilen diger rakamlari gorebiliyorsunuz !!!
Arac sahibi olan tum arkadaslari tebrik ederim... 8)

Bu arada seffaflik ve durustluk icin Turk Telekom'u da tebrik etmek gerek!

Paylasim icin cok tesekkurler...

barış bey böyle bir bilgiyi paylaştığnız için çok teşekkürler
bende hep bu teklifleri merak ediyordum

TELEKOM İHALESİNE GİRENLERİN DİKKATİNE......

Bildiğiniz gibi 26 ekim saat 11.00 de dosyalar verildi. Saat 16,00 da sonuçlar nizamiye kapısına asıldı. (şeffaflık böyle olur...)
Sonuçlar nette açıklanana kadar geçen zamanda neler oldu...?
İhalede satılmayan araçlara teklif verebilirsiniz denildi. Bana şahsen sorulmadı. Sorulanlar var ise lütfen belirtsin.
Kimlere denildi, ilk asılan sonuçlarda ismi olmayan tahmin ettiginiz kişilere ....
Buna mı diyorsunuz şeffaflık diye. RESMEN ADAM KAYIRMACA.... Dişlerine dokunursanız "BİZ ÖZEL ŞİRKETİZ" Diye kendilerini savunuyorlar.
Bu durumda uzak şehirlerden gelip ihaleye girenler, alan veya alamayanlar ENAYİ mi ?
Hepimizden tel, fax, email bilgileri alınmadımı ? alındı. Neden aranılıp satılmayan şu ek listede ki araçlara isteyenler tekrar fiyat verebilir denilmedi. Topu topu 85 kişi fiyat teklifi vermişti.
Bu durumda telekom kar mı ettiğini sanıyor, bence yanılıyorlar. Bu ihalenin kokusu yakında kars tanda duyulur.
Örnek kars ın araçı 10010 tl ye gidecek araçmı. Sen yalnız bir kişiye sorarsan 10 tl pahalıya bile gitmiş.
Not : ARAÇ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ŞU ANDA SATILMAYAN ARAÇLARA FİYAT VEREBİLİRSİNİZ BİLGİNİZ OLSUN.
Çok şeffaf bir ihale süreci yaşadık hepimize hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri