alanya3365' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar
Fotoğraf makinesinin tarihi ayarsızmış. Benimde ihaleye girmeden dikkatimi çekti. aracın sorumlu olduğu kişiyi aradım böyle bilgi aldım. Kayseri otokar servisi bizim hasan ustanın arkadaşıymış. hasan usta ona baktırmış araç on numara dedi. zaten halada görevdeymiş yani kullanılıyor. ihaleyi yüksek yazmamın sebebi ihaleye gelen hatta arkadaşlarım da olan kişiler bu araca girdi en fazla 1.000 tl fazla vermişimdir. onada değer araç ben burdayım diyor. bütün bakımları otokar servisinde yapılan bi araç bende ticari düşünmüyorum. Allah nasip ederse binicem.
AKSAKAL92' Alıntı:Herkese selam.. telekomdan araç aldım diyen herkesin aracıda hayırlı olsun... Bir tavsiye için selam vereyim dedim.. eğer araçlarınızı henüz almadıysanız teslim alacağınız ambarcıyla yada aracın ilk geldiği yerle iyi ilişkiler kurmanızda fayda var. şöyleki, özelleşme sonra yavaş yavaş kapatılsada hemen hemen her il telekomda kademe ler vardı her araç orda tamir ediliyordu. ve her şey zimmetli olduğu için çoğu çıkma parça hala duruyordur diye tahmin ediyorum. bu tür satışlardan sonra ilgili malzemeler ya atılır yada hurdaya satılır... hani olur ya kenarda kalmış bir şaft yada 5 sene önce satılan landın fren merkezi yada aksı gibi bir şeyler denk gelebilir... araçlar satıldığı için artık kimsenin işine yaramayacak bu malzemeler size ilaç olacaktır. Sene Bindokuyüz çiftsıfırdan Kalma anadol marka pikabın sıfır cam kirkosunu tapu kadatsronun kademesinden tatlı bir muhabbet sonrasında aldığımızı hatırlarım.......
Speedy_77' Alıntı:Kazananların listesi.
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/26-10-2010-tarihinde-ihalesi-yapilan-arac-satisi-kazananlarin-listesi
Ya Nasip ne varsa toplamış. Hayırı görsün. İnsallah kıymetini bilenler alır..nkurtkaya' Alıntı:Ölçü aracı olan Defender'lara Ya Nasip'ten başka teklif veren olmamış, 12,000 muhammen bedeli olan araçların hepsini 12.010 TL'den almış.
bu adamın o zaman içerde telekomda adamı var arkadaşlar zaten hepsi nin fiyatı 12000 olan bu araçlara nasıl oluyorda bu fiyattan kıymet biçip almayı beceriyor orasıda kafada bir soru işareti ?nkurtkaya' Alıntı:Ölçü aracı olan Defender'lara Ya Nasip'ten başka teklif veren olmamış, 12,000 muhammen bedeli olan araçların hepsini 12.010 TL'den almış.
kaptan10' Alıntı:bu adamın o zaman içerde telekomda adamı var arkadaşlar zaten hepsi nin fiyatı 12000 olan bu araçlara nasıl oluyorda bu fiyattan kıymet biçip almayı beceriyor orasıda kafada bir soru işareti ?
eee adamın işi bu olduğuna göre böyle şeyler olmasıda normal öyle değilmi arkadaşlar?
şimdi bunlara mke den çıkma kasaları koyar yapar beş kapı ondan sonra aracın fiyatı olur 35000 tl
Speedy_77' Alıntı:Kazananların listesi.
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/26-10-2010-tarihinde-ihalesi-yapilan-arac-satisi-kazananlarin-listesi