Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,902
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Araçları özellikle ellenmemiş haliyle istediğim için şimdiden belirtmekte fayda var.

Etiketler

Arkadaşlar araçların Defender lerin KDV si 18 biliyorum daha önce telekomdan -tapu kadastrodan araç alan arkadaşlar hep aynı oranı ödedi. İhaleden önce sorduğumuz telekom yetkilileride 18 dediler.

Bahattin' Alıntı:
Arkadaşlar araçların Defender lerin KDV si 18 biliyorum daha önce telekomdan -tapu kadastrodan araç alan arkadaşlar hep aynı oranı ödedi. İhaleden önce sorduğumuz telekom yetkilileride 18 dediler.
bende 10 ekimde tedaştan aldım kdv yüzde bir 94 model v8 aldım neden ortalığı bulandırıyonuz

kamyonet tipi yani arkası acık ambulans tipi olanlar yüzde onsekiz binek veya arazi taşıtları yüzde bir kamyonet yazıpta arac binek tip ise oda yüzde bir

Lokman bey öncelikle ortalığı bulandırma değiminiz yanlış ve kaba olmuş. Kimsenin burada ortalık bulandırma gibi bir düşüncesi yok. Artı bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Siz de ben 1 ödedim demişsiniz bilginizi paylaşmışsınız teşekkürler. Kaldıki Yetkililer burada söylenen veya yazılanlara istinaden belirlemeyecek ne ise odur.Trabzon tapu kadastrodan alınan araç 93 model 18 ödendi 1 olarak biliniyordu ondan dolayı da fiyat alındığını sanılan fiyattın üstüne çıktı baya ihaleye giren veya takip eden arkadaşlar bilirler.Keza gümüşhane de satılan 2 araçta da kdv 18 di. Sizin aldığınız yanlış veya doğru değil demiyorum farklılık olabiliyor demekki. Ama ortalık bulandırma hiç değil.Teşekkürler.

Bahattin' Alıntı:
Lokman bey öncelikle ortalığı bulandırma değiminiz yanlış ve kaba olmuş. Kimsenin burada ortalık bulandırma gibi bir düşüncesi yok. Artı bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Siz de ben 1 ödedim demişsiniz bilginizi paylaşmışsınız teşekkürler. Kaldıki Yetkililer burada söylenen veya yazılanlara istinaden belirlemeyecek ne ise odur.Trabzon tapu kadastrodan alınan araç 93 model 18 ödendi 1 olarak biliniyordu ondan dolayı da fiyat alındığını sanılan fiyattın üstüne çıktı baya ihaleye giren veya takip eden arkadaşlar bilirler.Keza gümüşhane de satılan 2 araçta da kdv 18 di. Sizin aldığınız yanlış veya doğru değil demiyorum farklılık olabiliyor demekki. Ama ortalık bulandırma hiç değil.Teşekkürler.
ben 3 tane telekom ihalesinden defender aldım ve arkadaşlarda aldı daha kdv belli değil siz böyle kdv 18 derseniz bizlerin moralini bozduğunuzu biliyomusunuz?saygılar

selamlar, telekomdan aldığımız yakın zamanda teslim alacağım araçları değişik bölgelerde olmalarından dolayı bir kaçını devretmek istiyorum, sonuç olarak satmak için aldım, ilgimi çekecek teklifiniz olursa aracı direk olduğu yerden isteyene devredebilirim

ilgilenen arkadaşlar bana ÖZEL MESAJ ATABİLİR, mehmet 0532 301 62 33

1998 model land (SİNOP'DA) 57 at 451 alınış :18.300 + KDV + Teklifiniz
1997 model land kamyonet (EDİRNE' DE) 17 al 134 alınış : 12.500 + KDV + Teklifiniz
1984 model Unimog (SAMSUN'DA) 55 es 728 : alınış: 8.250 + KDV + Teklifiniz

fiyatları açık açık belirtiyorum, verilen bir emek olduğunu ve sadece aldığım diğer araçlarla beraber 7 ayrı şehirden araç teslim almayı ne kadar aza indirebilirsem düşüncem budur, teslim alındıkdan sonra bu fiyatların hiç biri geçerli olmayacağını tekrar belirtmek isterim.

expres' Alıntı:
selamlar, telekomdan aldığımız yakın zamanda teslim alacağım araçları değişik bölgelerde olmalarından dolayı bir kaçını devretmek istiyorum, sonuç olarak satmak için aldım, ilgimi çekecek teklifiniz olursa aracı direk olduğu yerden isteyene devredebilirim

ilgilenen arkadaşlar bana ÖZEL MESAJ ATABİLİR, mehmet 0532 301 62 33

1998 model land (SİNOP'DA) 57 at 451 alınış :18.300 + KDV + Teklifiniz
1997 model land kamyonet (EDİRNE' DE) 17 al 134 alınış : 12.500 + KDV + Teklifiniz
1984 model Unimog (SAMSUN'DA) 55 es 728 : alınış: 8.250 + KDV + Teklifiniz

fiyatları açık açık belirtiyorum, verilen bir emek olduğunu ve sadece aldığım diğer araçlarla beraber 7 ayrı şehirden araç teslim almayı ne kadar aza indirebilirsem düşüncem budur, teslim alındıkdan sonra bu fiyatların hiç biri geçerli olmayacağını tekrar belirtmek isterim.

Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum.

Yukarda yazan fiyatların yanında yazan +KDV oranlarını da belirtirmisiniz.

Bu konu muamma olmmuştu, ne kadar ödenecek bu KDV.

saygılar.

bende burdaki teklifiniz kısmını anlamadım ne için yada ne demektir teklifiniz?

warmaster' Alıntı:
bende burdaki teklifiniz kısmını anlamadım ne için yada ne demektir teklifiniz?

:D :D

İhale gibi düşünün.

Arkadaşımız oraya muammen bedellerini yazmış, kapalı mail olarak sizden teklif bekliyor, artırım bekliyor. Güzel bir olay.

Satış fiyatını arkadaş belirlemiyor, alıcılar belirliyor. :D :D

niyeti olan varsa yarım saat sonra sinop taki aracın ikmal makine şefi ile görüşmeye gidicem. bilgi alayım araç ordaysa bir bakayım diyorum.

warmaster' Alıntı:
niyeti olan varsa yarım saat sonra sinop taki aracın ikmal makine şefi ile görüşmeye gidicem. bilgi alayım araç ordaysa bir bakayım diyorum.

Erkut Bey merhaba;

Siz nasılsa görüşeceksiniz anladığım kadarıyla, aldığınız bilgileri paylaşırsanız burada, hem alıcı olacak arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz, hemde satıcı arkadaşıda rahatlatmış olursunuz.

Een azında tarafsız biri olarak dışarıdan yorum olmuş olur, mutlaka faydlanacak arkadaşlar olur diye düşünüyorum.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri