bende 10 ekimde tedaştan aldım kdv yüzde bir 94 model v8 aldım neden ortalığı bulandırıyonuzBahattin' Alıntı:Arkadaşlar araçların Defender lerin KDV si 18 biliyorum daha önce telekomdan -tapu kadastrodan araç alan arkadaşlar hep aynı oranı ödedi. İhaleden önce sorduğumuz telekom yetkilileride 18 dediler.
ben 3 tane telekom ihalesinden defender aldım ve arkadaşlarda aldı daha kdv belli değil siz böyle kdv 18 derseniz bizlerin moralini bozduğunuzu biliyomusunuz?saygılarBahattin' Alıntı:Lokman bey öncelikle ortalığı bulandırma değiminiz yanlış ve kaba olmuş. Kimsenin burada ortalık bulandırma gibi bir düşüncesi yok. Artı bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Siz de ben 1 ödedim demişsiniz bilginizi paylaşmışsınız teşekkürler. Kaldıki Yetkililer burada söylenen veya yazılanlara istinaden belirlemeyecek ne ise odur.Trabzon tapu kadastrodan alınan araç 93 model 18 ödendi 1 olarak biliniyordu ondan dolayı da fiyat alındığını sanılan fiyattın üstüne çıktı baya ihaleye giren veya takip eden arkadaşlar bilirler.Keza gümüşhane de satılan 2 araçta da kdv 18 di. Sizin aldığınız yanlış veya doğru değil demiyorum farklılık olabiliyor demekki. Ama ortalık bulandırma hiç değil.Teşekkürler.
expres' Alıntı:selamlar, telekomdan aldığımız yakın zamanda teslim alacağım araçları değişik bölgelerde olmalarından dolayı bir kaçını devretmek istiyorum, sonuç olarak satmak için aldım, ilgimi çekecek teklifiniz olursa aracı direk olduğu yerden isteyene devredebilirim
ilgilenen arkadaşlar bana ÖZEL MESAJ ATABİLİR, mehmet 0532 301 62 33
1998 model land (SİNOP'DA) 57 at 451 alınış :18.300 + KDV + Teklifiniz
1997 model land kamyonet (EDİRNE' DE) 17 al 134 alınış : 12.500 + KDV + Teklifiniz
1984 model Unimog (SAMSUN'DA) 55 es 728 : alınış: 8.250 + KDV + Teklifiniz
fiyatları açık açık belirtiyorum, verilen bir emek olduğunu ve sadece aldığım diğer araçlarla beraber 7 ayrı şehirden araç teslim almayı ne kadar aza indirebilirsem düşüncem budur, teslim alındıkdan sonra bu fiyatların hiç biri geçerli olmayacağını tekrar belirtmek isterim.
warmaster' Alıntı:bende burdaki teklifiniz kısmını anlamadım ne için yada ne demektir teklifiniz?
warmaster' Alıntı:niyeti olan varsa yarım saat sonra sinop taki aracın ikmal makine şefi ile görüşmeye gidicem. bilgi alayım araç ordaysa bir bakayım diyorum.