Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 664,287
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

araç hakkında ki edinimler gayet iyi ancak gece gidebildim aküleri söküktü çalıştırmak nasip olmadı Km saati dijital olduğundan km sini çekemedim. araçlar uzun süredir açık hava da kalmasının dışında görevli bile hastasıymış makinelerin ....

100_1051.jpg

100_1052.jpg

100_1059.jpg

100_1060.jpg

100_1052.jpg

Etiketler

Araç motoru yaklaşık 30-40 bin de yapılı sanırım ama on numara yaptırttım ben onu diyor şef arkadaşımız başka istenilen bir yer varsa ve de garajda yine ihale ile satılmış birde karavan var onu alan yada ilgilenen varsa resmini koyayım ,bilgi vermeniz yeterli.

Zannedersem, telekomdakiler aracın ön lastiklerini değiştirmişler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64839.0

Sinop ta ki araçlarda yok öyle bir şey araçlar açık hava da olabileceği kadar iyi korunuyorlar hatta adamlar bırakın lastiği içinde birazdan yayınlayacağım resimde görülecektir olduğu gibi duruyorlar hatta içinde jeneratör bile vardı honda alırlar herhalde bir ara onu :smiley:

100_1053.jpg

100_1054.jpg

100_1055.jpg

100_1056.jpg

100_1057.jpg

evet elimdeki fotolar bu kadar umarım faydası olur eğer başka sorusu ya da bakmamı istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar yakın tarihte iki tane ihale var özellikle kayserideki araçların fiyatları oldukça uygun gözüküyor.
http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/ihaleler_index.htm

ihale ile araç arayan arkadaşlar için yine yakın tarihte giresun ve çorumda ihale var giresundaki araçlar ambulans kasa çorundaki ise binek tip land rover defterdarlık sitesinden ilana bakabilirsiniz

http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/giresun_tms_07122010.pdf

http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/corum_tms_0611010.pdf

Arkadaşlar Kaptan 10 arkadaşımızın bir bilgisini düzelteyim.Çorum'daki araç ihale ilanında yazdığı gibi Araç Ambulans kasadır.Herkese Hayırlı İşler

........
1)Yukarıda özellikleri yazılı olan 1 adet Landrover marka ambulansın ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun .......

Çorbaya biraz tuzda ben serpiyim.
Maksat çorbada tuzumuz olsun.
Kayseri deki araçlardan iki adet defender resmi aşagıdadır.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

HPIM2191.jpg

HPIM2199.jpg

HPIM2201.jpg

HPIM2210.jpg

HPIM2211.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR