Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,748

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

deanvefikizgi' Alıntı:
fiyatıda ona göre olacaktır bence... Nihayetinde dış görünüş yeterince açıklayıcı olmaz bence :smiley:

Öyle diyorsun ama ben muammen bedeli 2.000 TL olupta ihalde 12.000 TL ye satılan araçlarıda biliyorum. İhale işine satıcılar girdiğnde herşey değişiyor, malum burada da gördük hep bunları.

12 000 ihade ver en 12 de harca o kadar zaman ve emek birde istediğin gibi olmazsa ben ne anladım bu işten.insanın aklına al atını..getiriyor.parası ve boş zamanı olan varsa hobi olarak eyvallah buyursunlar uğraşsınlar.Ha 2.3 bilemedin 4 al amenna çakallar ile dansa gireceksin aman aman At meselesi vesselam.

Arkadaşlar araçlar benzinli katılan olmaz nede olsa telekom ihalesi yeni bitti satıcılar yanaşmaz piyasada defender almak isteyenler telekom ihalesiyle defenderlerine kavuştu bunların hepsini satıcılar değil binicilede aldı şu an telekom gibi ihale olsa hepsini biniciler alır ticaretini yapanlar aldı alacaklarını zaten gönlünüzü ferah tutun siz

valla bu cakallar içinde yaşadıklarım gördük ve duyduklarıma baktığımda içiç değil hiç bir şeyim rahat olmaz.bu kadarvurdum duymaz bencil varken rahat olan varsa gitsin olsun ama lar ile..selamlar olsun.

simurg2' Alıntı:
Arkadaşlar araçlar benzinli katılan olmaz nede olsa telekom ihalesi yeni bitti satıcılar yanaşmaz piyasada defender almak isteyenler telekom ihalesiyle defenderlerine kavuştu bunların hepsini satıcılar değil binicilede aldı şu an telekom gibi ihale olsa hepsini biniciler alır ticaretini yapanlar aldı alacaklarını zaten gönlünüzü ferah tutun siz

Erkan Bey merhaba;

keşke sizin dediğiniz gibi olsa, Telekom ihalesinde çıkan araçalrın özellikleirnden dolayı biliyorsunuz ki fiyatları oldukça yüksekti, girmeyen giremeyen bu ihaleye çok arkadaşımız oldu.

Diğer konuda da binicilere gitti demişsiniz, siz farkında değilsiniz sanırım forumda bu ihaleye giren arkadaşlarımız ben onları satıcı olarak adlandırıyorum arçları aldıktan sonra bunlara buradan teklif istediler, sizin bunları farketmediğinizi görüyorum.

Sonuçta burada arz ve talep var, bu arz ı karşılamak için bir takım kişilerde bu işle uğraşarak para kazanmaya çalışıyor. Gerçek binici olarak ihaleye giren arkadaşlarımız da hasbel kader nasıl denk gelirse artık bir şekilde uyguna alacağını düşündüğü aracın peşinden koşarak sahip olmaya çalışyor.

Bu tür ihalelere baktığınızda zaten öyle askeriye gibi 300-500 tane araç çıkmıyorki, çıkan araç 3-5 tane, haydi gelde uğraş şimdi.

Bu anlattıklarım arkaşalarımızın hevesini kırmasın tabiki, ama gerçek olan bir durum var ortada. Sonuçta ben bu işin ticaretini yapmıyorum, ne araç alıyorum ne araç satıyorum, bende peşinden koştum bu ihalelerin ama sonu gelmiyor bu işin. Devamlı takip edeceğim diye piyasada satılan daha güzel araçları da kaçırmış oluyosun.

Allah herkese yardımcı olsun, gerçekten kolay bir şey değil. Araç sahibi olmadan araçtan bıkma ihtimalinizide göz önünde bulundurun lütfen. İhalede bulduğunuz bir aracı beğendinizse çok çabuk karar verip ihaleye girin ve aracı mutlaka alaın, çok uzatmayın derim ben.

Saygılarımla.

SDC11323.jpg

SDC11324.jpg

SDC11329.jpg

Yukardaki araç gayet güzeldi, 2000 Tl den başladı 12000 TL ye gitti.

Ama sıfır gibi bir araçtı.

Dj' Alıntı:
Merhabalar
güzel arabaymış kaç model kim aldı azıcık bilgi versen sevinirim

Selo bundan 3-4 ay önce Afyonda ihaleye çıkan bir araç, Eskişehirden bir galerici almış aracı, 11500 gibi bir rakam sanırım. Ben bu ihaleyi takip ettim ama adam bulamadım orada ihaleye girecek, ve son gün farkına vardım böyle bir ihale olacağını.

Geçmiş olsun, ama arabaya içim gitmişti, gerçekten güzel bir araçtı.

Bu iki araçta 8.000 tl civarlarında gitmiş.
yeni resimleri geldi. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

HPIM2193.jpg

HPIM2196.jpg

HPIM2198.jpg

HPIM2208.jpg

HPIM2205.jpg

Siz genelde araç ihalerine giriyorsunuz, takip ediyorsunuz. Ticaretini yapıyorsunuz herhalde.

Zor bir iş, kolaylıklar dilerim, fotoğraflar içinde teşekkür ederiz.

Alan arkadaşlarımıza hayırlı olur umarım.

Selamlar.

Sağolsunlar bizimde çeşitli şehirlerde arkadaşlarımız var bakıp resimliyorlar. Kayseri ihalesine girmedim. Yüksek fiyata gideceği belli idi.

SERİ 3 109' Alıntı:
Sağolsunlar bizimde çeşitli şehirlerde arkadaşlarımız var bakıp resimliyorlar. Kayseri ihalesine girmedim. Yüksek fiyata gideceği belli idi.

İşin piri olmak bu olsa gerek, kullanıcılar ne yapsın..!

SERİ 3 109' Alıntı:
İhalelere katılıyorsunuz demek.... Giresun daki araçlar nasıl?

bekece' Alıntı:
İhalelere katılıyorsunuz demek.... Giresun daki araçlar nasıl?
giresundaki 93 model olan araç binek tip yanlış anlamadıysam vede benzinlidir büyük ihtimal diğer ambulanslarda benzinlidir
genelde resmi kurumlardaki kdv oranları telekom gibi özel kurumlara nazaran çok düşük oranlarda olabiliyor %1 gibi birdiğer husus ambulans kasa araçlar fazla ezik olmuyor benim söyleyebileceklerim bunlar
bu arada soru bana değildi ama benimde çorbada tuzum olsun dedim

kaptan10' Alıntı:
giresundaki 93 model olan araç binek tip yanlış anlamadıysam vede benzinlidir büyük ihtimal diğer ambulanslarda benzinlidir
genelde resmi kurumlardaki kdv oranları telekom gibi özel kurumlara nazaran çok düşük oranlarda olabiliyor %1 gibi birdiğer husus ambulans kasa araçlar fazla ezik olmuyor benim söyleyebileceklerim bunlar
bu arada soru bana değildi ama benimde çorbada tuzum olsun dedim
Zaten neden bburdayız. Birbirimizle paylaşım ..Amaç daha doğruyu ve güzeli bulmak hep beraber...Herkesin çorbada tuzu olsunn.. Kamu da bazen araçlar umduğumuzdan iyi olabiliyor.. Giresun daki aracı merak ettim doğrusu.Yardımları bekleriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR