Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
simurg2' Alıntı:
Arkadaşlar araçlar benzinli katılan olmaz nede olsa telekom ihalesi yeni bitti satıcılar yanaşmaz piyasada defender almak isteyenler telekom ihalesiyle defenderlerine kavuştu bunların hepsini satıcılar değil binicilede aldı şu an telekom gibi ihale olsa hepsini biniciler alır ticaretini yapanlar aldı alacaklarını zaten gönlünüzü ferah tutun siz
Erkan Bey merhaba;
keşke sizin dediğiniz gibi olsa, Telekom ihalesinde çıkan araçalrın özellikleirnden dolayı biliyorsunuz ki fiyatları oldukça yüksekti, girmeyen giremeyen bu ihaleye çok arkadaşımız oldu.
Diğer konuda da binicilere gitti demişsiniz, siz farkında değilsiniz sanırım forumda bu ihaleye giren arkadaşlarımız ben onları satıcı olarak adlandırıyorum arçları aldıktan sonra bunlara buradan teklif istediler, sizin bunları farketmediğinizi görüyorum.
Sonuçta burada arz ve talep var, bu arz ı karşılamak için bir takım kişilerde bu işle uğraşarak para kazanmaya çalışıyor. Gerçek binici olarak ihaleye giren arkadaşlarımız da hasbel kader nasıl denk gelirse artık bir şekilde uyguna alacağını düşündüğü aracın peşinden koşarak sahip olmaya çalışyor.
Bu tür ihalelere baktığınızda zaten öyle askeriye gibi 300-500 tane araç çıkmıyorki, çıkan araç 3-5 tane, haydi gelde uğraş şimdi.
Bu anlattıklarım arkaşalarımızın hevesini kırmasın tabiki, ama gerçek olan bir durum var ortada. Sonuçta ben bu işin ticaretini yapmıyorum, ne araç alıyorum ne araç satıyorum, bende peşinden koştum bu ihalelerin ama sonu gelmiyor bu işin. Devamlı takip edeceğim diye piyasada satılan daha güzel araçları da kaçırmış oluyosun.
Allah herkese yardımcı olsun, gerçekten kolay bir şey değil. Araç sahibi olmadan araçtan bıkma ihtimalinizide göz önünde bulundurun lütfen. İhalede bulduğunuz bir aracı beğendinizse çok çabuk karar verip ihaleye girin ve aracı mutlaka alaın, çok uzatmayın derim ben.
Saygılarımla.