Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,737
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

bahsedilen araç ilk başta 13.000 ne falan satıldı tabi ilk alanın karıda düşünülürse 10.000 gibi rakkam ama toyotaların fiyatları hep yukarı yönde temizse 10-12 verilir gibime geliyor en fazla tabi tüm eklemeler kdv diğerleride eklenince

Etiketler

Speedy_77' Alıntı:
Gaziantep'deki araç 15280TL+18%kdv ile bende kaldı. Kapalı zarflı teklifleri topladıktan sonra, yeterli büyüklükte toplantı olmadığı için kendileirinin zarfları açacağını ve saat 16:00 da kapıya souçları asacaklarını söylediler. Bende yapacak bişi kalmadığı için bastım İstanbula geri döndüm. Telefonla, Alanyalı Land Rovercı Ahmet'i aradım öğrendim.

Hayırlı olsun, çok iyi fiyata size kalmış. Başka araçlara da teklif vermiş miydiniz?

gokhanlro' Alıntı:
Bolu daki araç bende ...biliyormusunuz aracı ??
Üstadım araçınız hayırlı olsun acaba fazlamı yazdım diye bir tereddütünüz varsa onu aklınızdan silin çünkü araç 150 tl farkla sizde kaldı.
tekrar hayırlı olsun.

Arkadaşlar merhaba Türk telekomun bu ihale sonuçlarını nereden bakabiliriz acaba bilgisi olan varmı

Elektrik kurumlarından çıkan 1991 Hilux ların tamamı benzinli 2,2 lt 4y motorlu.

13 ekimde Sakaryada yapılan ihaledekini ben aldım.Araç çok iyi durumda idi.Akü takviyesi ile çalıştırıp Otobandan kullanarak getirdim.
Depo 0 idi. 50TL benzin aldım. 133 km de bitti. 375 krş benzin yaktı. Pazartesi BRC lpg takdırdım. 20 tl LPG ile 98 km yol yaptı. 204 krş yaktı.Birkaç gün sonra tekrar ayar yapılacak. Araç o kadar iyi durumda idiki TÜV den tek seferde muayeneden Hafif yağ kacakları kusuru ile geçti. Bence çekisi gayet iyi.

BOLU daki aracı soran arkadasa diyeceğim Bildiğim kadarı ile çok iyi durumda olduğu ezik değildi. 1 yıl öncesine kadar. Telekom da çok tanıdıklarım vardı. Aracıda tanıyorum.

gokhanlro' Alıntı:
Bolu daki araç bende ...biliyormusunuz aracı ??
hayırlı olsun.aracı bilmiyorum.ama resimlerden gördüğüm kadarıyla baya diri bir araç.güle güle kullanın kaça aldınız sorması ayıp.

nkurtkaya' Alıntı:
Hayırlı olsun, çok iyi fiyata size kalmış. Başka araçlara da teklif vermiş miydiniz?

Evet verdim. Bolu, Kayseri, Sinop ve Diyarbakır. Herhalde en uygun fiyata araç alanlardan biriyim. Dün tanıdıktan araca gidip bakması için rica ettik. Araç acaip temiz durumdaymış. Hiçbiryerinde yağ sızıntısı yokmuş. tertemiz bir araçmış. Sadece lastik istermiş.

Speedy_77' Alıntı:
Evet verdim. Bolu, Kayseri, Sinop ve Diyarbakır. Herhalde en uygun fiyata araç alanlardan biriyim. Dün tanıdıktan araca gidip bakması için rica ettik. Araç acaip temiz durumdaymış. Hiçbiryerinde yağ sızıntısı yokmuş. tertemiz bir araçmış. Sadece lastik istermiş.

Eğer bir LR yağ sızdırmıyorsa yağı bitmiştir :D Kontrol etmeden yola çıkmayın.

ihaleden aldığım aracın resimleri

0001.jpg

0002.jpg

0004.jpg

0009.jpg

Ben pahalı ucuz yorum yapmam bu konuda bence yapılamazda, neye göre pahalı denilmiş anlamışta değilim, çok anlamsız bir yorum yapılmış haksız olarak.

Ben sadece aracın fotoğraflarına baktığımda fotoğrafların çekim tarihi 2006 olarak gördüm, aracın yeni çekilmiş görüntüleri mevcutmudur acaba, yada siz aracı gördünüzmü şu fotoğraflardaki görüntüler gibimidir.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
...Ben sadece aracın fotoğraflarına baktığımda fotoğrafların çekim tarihi 2006 olarak gördüm, ...

Muhtemelen fotoğraf makinasının tarihi ayarsızdır. Kim 01.01.2006'da Kayseride günlük güneşlik bir hava ve yemyeşil ağaçlar görmüş ki?

nkurtkaya' Alıntı:
Muhtemelen fotoğraf makinasının tarihi ayarsızdır. Kim 01.01.2006'da Kayseride günlük güneşlik bir hava ve yemyeşil ağaçlar görmüş ki?

Bu soruların cevabı vardır kesin ama... Kim araştıracak? :D :D :D

nkurtkaya' Alıntı:

Yine dayanamadım, dediğiniz doğru diye düşünüyorum, fotoğraf makinesi satış işi ile uğraştığım için biliyorum, muhtemelen makinenin fabrika çıkış saat ve tarih ayarı kalmış üzerinde muhtemelen. Dolayısı ile makine de artık eskimiş en azından bunu çözdüm. :D :D :D :D

Merhaba Arkadaşlar
Fotoğraf makinesinin tarihi ayarsızmış. Benimde ihaleye girmeden dikkatimi çekti. aracın sorumlu olduğu kişiyi aradım böyle bilgi aldım. Kayseri otokar servisi bizim hasan ustanın arkadaşıymış. hasan usta ona baktırmış araç on numara dedi. zaten halada görevdeymiş yani kullanılıyor. ihaleyi yüksek yazmamın sebebi ihaleye gelen hatta arkadaşlarım da olan kişiler bu araca girdi en fazla 1.000 tl fazla vermişimdir. onada değer araç ben burdayım diyor. bütün bakımları otokar servisinde yapılan bi araç bende ticari düşünmüyorum. Allah nasip ederse binicem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR