Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 662,478

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

valla güzel araçlar.modelleride yüksek,ordudaki süpermiş ama,durumda yok.paylaşımlar için herkese teşekkür..

Merhaba Arkadaşlar.
Ben ihaleye gidicem. Şansımı bi deneyeyim. Sonucu sizlere bildiririm.

alanya3365' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar.
Ben ihaleye gidicem. Şansımı bi deneyeyim. Sonucu sizlere bildiririm.

Hayırlı olsun, umarım içlerinden bir tanesini alma dileklerimle başarılar dilerim.

Kolay gelsin.

Leon75' Alıntı:
Doğrudur. Bende Aksini idda etmedim.
30 TL den aşağı mal olmuyor SW araçlar.
Yinede içinize sinermi bilmem.
Çok sevdalısı olmak lazım :smiley:

Ben Gene Askeriyeden çıkma safari bir araç alıp onu pick-up yapıp fazlada masraf etmeden
10.000 e yürütme projeme döneyim :smiley:

92-83 modele 40 bin harcamak tan çok çok iyidir keşke 3 yıl önce düşseydi bu dizeller :smiley: alan hayrını görür benim tek derdim yakıt şu sıralar 400 krş altına düşsün lpg dizel fark etmez her yol 30 bini geçer 40 bin kavşağından döner keyif işi gerisi yada ianatçılık :smiley: hesap kitabı iyi yapın ileriyi düşünün derim

95 Adet Araç ve İş Makinesi Satış İlanı

Arkadaşlar, meram elektrik a.ş. 95 adet araç ve iş makinası satışı ilanı vermiş aralarında land rover defender toyoto nissan gibi 4*4 arazi araçları var ilgili linki aşağıya yazdım.
http://www.meramedas.com.tr/HaberlerDetay/5-95-Adet-Arac-ve-Is-Makinesi-Satis-Ilani.aspx

1 tane 1994 model land rover 3.6 lt benzinli binek
1 tane 1994 model land rover 3.6 lt benzinli kamyonet
3 tane 1993 model land rover 3.6 lt benzinli kamyonet
var

Arkadaşlar, Ankara'dan şimdi geldim. 5 araç için ihaleye girdim. 1 tanesini alabildim. Artık bende bir Defendercı oldum.

hayırlı olsun aracınız
ayrıntılarıyla anlatırmısınız nerdeki aracı kaç liraya aldınız ihale nasıl yapıldı ?

Gaziantep'deki araç 15280TL+18%kdv ile bende kaldı. Kapalı zarflı teklifleri topladıktan sonra, yeterli büyüklükte toplantı olmadığı için kendileirinin zarfları açacağını ve saat 16:00 da kapıya souçları asacaklarını söylediler. Bende yapacak bişi kalmadığı için bastım İstanbula geri döndüm. Telefonla, Alanyalı Land Rovercı Ahmet'i aradım öğrendim.

çok iyi fiyata almışsınız tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR