Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
simurg2' Alıntı:
serhat bey afyondaki aracı sizden duydum başlarda tüm milliemlak ihalelerini takip edip burda elimden geldiğince arkadaşlara duyurmaya çalışıyordum sonra kimi kimseler kimselerin duymasını istemiyormuş sonra vaz geçtim ama sizin özellikle araçları resimleriyle yayınlamanız beni mutlu etti benim sizin kadar çevrem yoktu sadece ilanları görüp söylüyordum zaten ticaretini yapanlar buluyor ben bizim gibi son kullanıcıların ilanlardan haberdar olmasını istedim meğer site içinde ticaretini yapanlar varmış ben aracımı aldım ihaleden falan değil ihaleden almak isterdim ama bu işin peşinde okadar çakal varkı bezdim şu anki aracım toyota bj 75 dizel 3400cc 3b kodlu makina herkes alış fiyatını sordunmu saklar ben saklamıyorum 15.500 aldın tabi masrafım oldu 5-6 ben masraf ettim bini yorum pahalı dersen pahalı ucuz dersen ucuz kimileri kendi aracını satarken aslan başkasının aracını alırken yada ederini söylerken kuşa çeviriyor vesselam artık takipten vazgeçtim
Erkan Bey;
Tüm düşüncelerinize yürekten katılıyorum. Bir sene önce başladı benim sevdam, DEFENDER konusunda bilmediğim şey kalmadı. Aracınız varmı diye sorarsanız HAYIR yok. Ama işte bilirsiniz bir hikaye vardır. DEVE 1 AKÇE, DEVE 1000 AKÇE. Benim durumum o halde. Çok araştırıyorum, çok okuyorum, çok takip etmeye çalışıyorum. Her türlü bilgiyi buradaki GEZENBİLİR dostlarından edinmeye çalışıyorum ve ediniyorum.
Yukarıda yazdıklarınızda çok haklı yerler var, katılmamak mümkün değil. Sonuçta bu forum sitesinde binbir türlü insan var, bu işin ticaretini yapan insanlarda var. Amacımız kimseyi suçlamak asla olamaz, fakat bu işe gönül vermiş haikaten tüm iyi niyetleriyle bunları burada paylaşarak kendilerini belli ediyorlar, kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum.
Diğer tarafta bu işlerin ticaretini yapanlarada hak veriyorum çünkü en doğru nokta, en doğru adresler bu ve bunun gibi forum siteleri. GEZENBİLİR gibisi yok ama, buradada başarılı sonuçlar aldıklarını görmekteyiz.
Bu tür araçların alıcıları zaten belli bir kesim, Türkiye de sayım yapmaya kalksanız belli bir topluluk olabilecek sayıyı ancak bulurlar, bu yüzden açılan ihalelerde gerçekten bu araçlara binici konumunda olan kişilerin giriyor olması beni çok mutlu edecek. Tabiki böyle bir şeyin olması mümkün değil. Büyük ihalelerden tabiki bahsetmiyorum. Ama sizinde takip ettiğiniz gibi, yerel idarelerden çıkan araçlar zaten bir veya iki tane oluyor. Yani aslında tam biniciye gidecek araçlar bunlar. Burda bir galerici yada bu işin ticaretini yapan kişiler oldukça değişik rakamlarla bu araçlara sahip oluyor, sonrası zaten malum. İhaleden haberi olan kişi sayısını sorarsanız 10-12 kişi zaten, birde şehir uzaksa direk ekmeklerine yağ sürülüyor.
Bu konu malesef böyle yapabilecek de fazla bir şey yok, ama genelde burada ki arkadaşlık dotluk duygusu daha ağır basıyor, çok faydasını görüyorum, sizin aracınızı da Bolu Festivalinde görmüştüm, çok beğendiğimide söyleyebilirim, iyi günlerde kullanmanız dilekerimle.
Ben bu yılın sonuna kadar bir DEFENDER alacağım nasipse, uygun şartların oluşmasını bekliyorum, gönlümüze göre olmasada cebimize göre bir DEFENDER sahibi olacağız umuyorum. Şimdilik eşimin kullandığı 2009 model fiesta ile idare ediyoruz. Çok yakındır bizde adam gibi dağlara, tepelere, ovalara, yaylalara çıkacağız.
Saygılarımla.