Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,902
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Giresunda'ki 93 model benzinli model olabilir. 8 bin TL'ye kadar iyi bir fırsat olur. 9-10 bin TL'ye kadar mantıklı bence.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Giresunda'ki 93 model benzinli model olabilir. 8 bin TL'ye kadar iyi bir fırsat olur. 9-10 bin TL'ye kadar mantıklı bence.

Giresundaki araç 1 tane. Bana çok mantıklı gelmedi, araç bitik görünüyor. İhale bilgileri için link vermiştim oradan bakabilirsiniz.

Bence dediğiniz fiyatlara alabileceğinizi düşünmüyorum, sebebide bundan bir hafta önce Afyonda 2500 TL den açılan ihalede araç 12500 TL ye satılmış. Ama satılan aracı görmenizi isterdim. Önce çok üzülmüştüm bende bu aracı 4000 tl ye falan alırım diye düşünmüştüm. Araç 25.000 KM de kaportası ilk günkü gibiydi. Fakat 12500 TL ye satılınca yok artık dedim. Aracın fotoğraflarını da aşağıda koyacağım bakarsınız.

Bu sebepten gözüm korktu, Afyonda ki araç 2500 TL den açılışı vardı 12500 TL ye gitti, Giresundaki araç 6000 TL den açılacak, kaça gider tahmin edemiyorum artık.

İşim gereği Türkiyenin her tarafında tanıdıklar olduğundan oralarda satışa çıkan araçları görüntüleyebiliyorum, bilgi alabiliyorum, buda benim için büyük bir avantaj.

Afyondaki aracı Eskişehirden bir galerici almış, şimdi bekliyorum bakalım bu galerici arkadaş bu aracı kaça piyasaya sürecek, sizlerde takipçisi olabilirsiniz.

Sizlerde ihaleler konusunda bilgileriniz olursa paylaşırsanız çok sevinirim.

Saygılar.

SDC11323.jpg

SDC11324.jpg

SDC11329.jpg

SDC11331.jpg

SDC11333.jpg

Girsunda ki araç ile bu yukardaki aracı kıyaslarsanız çok büyük fark var. Araçları ihalelerden önce görmek çok önemli. Ambulans olan bu araç için ayrıca 8 silindir dediler ne kadarı doğru bilmiyorum ama, eğer öyleyse muhteşem bir motora sahiptir diye düşünüyorum.

Kaportası mükemmel, hiç el değmemiş gibi bir araçtı.

Ehh artık alanlara hayırlı olsun demekten başka şansımız yok, ileride 25000 KM de satılık DEFENDER görürseniz, anlayın ki araç bu.... :D :D :D

evet emniyet ve askeriye hariç diğer kurmlardan çıkan araçlar oldukça temiz ve diri oluyor böyle araçlarda dolayısıyla ihalelerde kırankırana bir mücdele yağşatabiliyor

kaptan10' Alıntı:
evet emniyet ve askeriye hariç diğer kurmlardan çıkan araçlar oldukça temiz ve diri oluyor böyle araçlarda dolayısıyla ihalelerde kırankırana bir mücdele yağşatabiliyor

Haklısınız. İşin içinde galerciler olmasa çok farklı olur. Çünkü bu araca sahip olmak isteyen yüzlerce insan var, gereksiz yere piyasayı yükseltme eğilimine giriyorlar. Şu yukardaki aracı normal bir binici alsa, gereken değeri verse, o araçla ilgilense daha iyi olmazmı.

Ama malesef işte herkes birşeylerin peşinde, onlarda haklı, bu kadar talebi olan aracı alıp satacakalar, para kazanacaklar.

Üzüldüğüm tek konu bu tür ihalelerde gereksiz yere yükseltmeler, çok gereksiz çok. ( şahsi görüşümdür )

Saygılar.

aslında 12500 liraya satıldığı söylenen araç bence değerini bulmuş 25000 km de olduğu gerçekliğini kabul edersek makul bir rakam 3000 tl masrafla çok orjinal bir araca binilmiş olur piyasada gelişigüzel elden geçirilmiş askeriye çıkması araçlara o fiyatları istiyorlarki benim tercihim orjinal olması daha iyi yani bence araç fiyatında satılmış hatta ucuz bile sayılır

kaptan10' Alıntı:
aslında 12500 liraya satıldığı söylenen araç bence değerini bulmuş 25000 km de olduğu gerçekliğini kabul edersek makul bir rakam 3000 tl masrafla çok orjinal bir araca binilmiş olur piyasada gelişigüzel elden geçirilmiş askeriye çıkması araçlara o fiyatları istiyorlarki benim tercihim orjinal olması daha iyi yani bence araç fiyatında satılmış hatta ucuz bile sayılır

Hayırlısı olsun ne diyelim.

Artık önümüzdeki maçlara bakacağız... :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-defender-110-5-kapi-24-000-klm-de-28640550/detay
serhat bey araç sakın bu olmasın km uyuyorda

simurg2' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-defender-110-5-kapi-24-000-klm-de-28640550/detay
serhat bey araç sakın bu olmasın km uyuyorda

Merhaba Erkan Bey;

Benziyor gibi bu araç olduğunu sanmıyorum, zira aracın üzerine havalandırma yapılmış, Afyonda satılan araçta bu yoktu. Birde bir hafta içerisinde bu aracı bu kadar kısa sürede toparlayacakarını sanmıyorum, aracın içi çok dağınıktı yeniden yapılması gerekiyordu çünkü.

Gerçi sadece içi dağınıktı diyorum ama, motor ve yürüyen aksamlarda ki durum soru işareti tabi.

Saygılarımla.

km tutuyor vede bu araç temsili koyulmuş resimler eklenecektir diyor bakalım ne çıkacak takıpteyim.

simurg2' Alıntı:
km tutuyor vede bu araç temsili koyulmuş resimler eklenecektir diyor bakalım ne çıkacak takıpteyim.

Çok doğru bakın bunu hiç düşünmemiştim, fotoğraf temsili olabilir. Bende takipteyim.

Peki siz bu Afyonda ki araçla ilgilenmişmiydiniz?

serhat bey afyondaki aracı sizden duydum başlarda tüm milliemlak ihalelerini takip edip burda elimden geldiğince arkadaşlara duyurmaya çalışıyordum sonra kimi kimseler kimselerin duymasını istemiyormuş sonra vaz geçtim ama sizin özellikle araçları resimleriyle yayınlamanız beni mutlu etti benim sizin kadar çevrem yoktu sadece ilanları görüp söylüyordum zaten ticaretini yapanlar buluyor ben bizim gibi son kullanıcıların ilanlardan haberdar olmasını istedim meğer site içinde ticaretini yapanlar varmış ben aracımı aldım ihaleden falan değil ihaleden almak isterdim ama bu işin peşinde okadar çakal varkı bezdim şu anki aracım toyota bj 75 dizel 3400cc 3b kodlu makina herkes alış fiyatını sordunmu saklar ben saklamıyorum 15.500 aldın tabi masrafım oldu 5-6 ben masraf ettim bini yorum pahalı dersen pahalı ucuz dersen ucuz kimileri kendi aracını satarken aslan başkasının aracını alırken yada ederini söylerken kuşa çeviriyor vesselam artık takipten vazgeçtim

simurg2' Alıntı:
serhat bey afyondaki aracı sizden duydum başlarda tüm milliemlak ihalelerini takip edip burda elimden geldiğince arkadaşlara duyurmaya çalışıyordum sonra kimi kimseler kimselerin duymasını istemiyormuş sonra vaz geçtim ama sizin özellikle araçları resimleriyle yayınlamanız beni mutlu etti benim sizin kadar çevrem yoktu sadece ilanları görüp söylüyordum zaten ticaretini yapanlar buluyor ben bizim gibi son kullanıcıların ilanlardan haberdar olmasını istedim meğer site içinde ticaretini yapanlar varmış ben aracımı aldım ihaleden falan değil ihaleden almak isterdim ama bu işin peşinde okadar çakal varkı bezdim şu anki aracım toyota bj 75 dizel 3400cc 3b kodlu makina herkes alış fiyatını sordunmu saklar ben saklamıyorum 15.500 aldın tabi masrafım oldu 5-6 ben masraf ettim bini yorum pahalı dersen pahalı ucuz dersen ucuz kimileri kendi aracını satarken aslan başkasının aracını alırken yada ederini söylerken kuşa çeviriyor vesselam artık takipten vazgeçtim

Erkan Bey;

Tüm düşüncelerinize yürekten katılıyorum. Bir sene önce başladı benim sevdam, DEFENDER konusunda bilmediğim şey kalmadı. Aracınız varmı diye sorarsanız HAYIR yok. Ama işte bilirsiniz bir hikaye vardır. DEVE 1 AKÇE, DEVE 1000 AKÇE. Benim durumum o halde. Çok araştırıyorum, çok okuyorum, çok takip etmeye çalışıyorum. Her türlü bilgiyi buradaki GEZENBİLİR dostlarından edinmeye çalışıyorum ve ediniyorum.

Yukarıda yazdıklarınızda çok haklı yerler var, katılmamak mümkün değil. Sonuçta bu forum sitesinde binbir türlü insan var, bu işin ticaretini yapan insanlarda var. Amacımız kimseyi suçlamak asla olamaz, fakat bu işe gönül vermiş haikaten tüm iyi niyetleriyle bunları burada paylaşarak kendilerini belli ediyorlar, kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum.

Diğer tarafta bu işlerin ticaretini yapanlarada hak veriyorum çünkü en doğru nokta, en doğru adresler bu ve bunun gibi forum siteleri. GEZENBİLİR gibisi yok ama, buradada başarılı sonuçlar aldıklarını görmekteyiz.

Bu tür araçların alıcıları zaten belli bir kesim, Türkiye de sayım yapmaya kalksanız belli bir topluluk olabilecek sayıyı ancak bulurlar, bu yüzden açılan ihalelerde gerçekten bu araçlara binici konumunda olan kişilerin giriyor olması beni çok mutlu edecek. Tabiki böyle bir şeyin olması mümkün değil. Büyük ihalelerden tabiki bahsetmiyorum. Ama sizinde takip ettiğiniz gibi, yerel idarelerden çıkan araçlar zaten bir veya iki tane oluyor. Yani aslında tam biniciye gidecek araçlar bunlar. Burda bir galerici yada bu işin ticaretini yapan kişiler oldukça değişik rakamlarla bu araçlara sahip oluyor, sonrası zaten malum. İhaleden haberi olan kişi sayısını sorarsanız 10-12 kişi zaten, birde şehir uzaksa direk ekmeklerine yağ sürülüyor.
Bu konu malesef böyle yapabilecek de fazla bir şey yok, ama genelde burada ki arkadaşlık dotluk duygusu daha ağır basıyor, çok faydasını görüyorum, sizin aracınızı da Bolu Festivalinde görmüştüm, çok beğendiğimide söyleyebilirim, iyi günlerde kullanmanız dilekerimle.

Ben bu yılın sonuna kadar bir DEFENDER alacağım nasipse, uygun şartların oluşmasını bekliyorum, gönlümüze göre olmasada cebimize göre bir DEFENDER sahibi olacağız umuyorum. Şimdilik eşimin kullandığı 2009 model fiesta ile idare ediyoruz. Çok yakındır bizde adam gibi dağlara, tepelere, ovalara, yaylalara çıkacağız.

Saygılarımla.

öncelikle defender seven herkese merhaba demek istiyorum.Adım Alper CAN, bende defender seven , sahibi olmak için çabalayan biriyim.Daha önce mecburi hizmet için gittigim Van'da 6 ay kadar LR130 kullanma sansına erişerek aşık oldugum bu aracı ,simdi kendime almak istiyorum.Bu konuda Özellikle ilgili olan Serhat Bey'e tesekkur edip,hem Serhat Beyin Hemde Erkan Beyin görüşlerine katılıyorum.Ben ekonomik sebeplerle 2011 yazından önce alamayacagımı düsünsemde,bu gunlerden bakmaya başladıgım LR için eger uygun bir araç bulursam almak istiyorum ancak bu da sadece ihalelerden haberdar olarak mümkün görünüyor.Ayrıca her ne kadar bu araçlar ile deneyimim olsada satın alırken nelere dikkat etmek gerekir pek bilmiyorum.Bu yuzden gezenbilir forumuna bakıyorum.Özellikle ihalelerden haberdar eden arkadaslara tesekkur edip , benimde bu ilanları takip ettiğimi , ve bilen arkadasların paylaşımlarına değer verdiğimi belirtmek isterim.Yeni ihale ilanlarını takip edip ,umarım uygun bir araç ile bende sevdiğime kavusurum, darısı benim gibi olan herkesin basına.. Katılımı olan herkese tesekkurler ve iyi günler

serhat bey,
yanılmıyorsam defender ihalelerinin sıkı bir takipcisisiniz , 6 temmuz 2010 tarihinde burdur da 3.500. tl dan ihaleye çıkan araç kaç tl ya gitti.
afyon daki araçla mukayese edilirse artı ve eksileri nelerdir.
28 temmuzdaki giresun ihalesinde diger araçlara ait resimlere nasıl ulaşabiliriz.
vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR