erhan110
A Land Rover doesn't leak! It marks its territory
Ynt: Camper Yerine Defender
Memnun oldum begendiğinize Tamer bey , çok daha iyisi size nasip olur umarım.
gezenbilirde ben etraflı anlatmıştım ama özet olarak birdaha anlatayım tüv kısmını.
Ben kamyonet olarak tescil ettirdim çünkü o zaman içi bomboştu açıkçası arka koltugu bile emanet alıp yaptırdım şu anda istesem karavan olarak tescıl ettirebiliyorum ama işime gelmiyor çünkü ancak yatak sayısı kadar yolcu taşıma kapasitesi yazacak ruhsatta buda sadece 2 kişi taşıyabilir yazacak demektir. Halbuki araç şu anda 5 kişilik ama 8-9 kışıde bindiğimiz oluyor , bu yüzden kendi haline bıraktım yani kamyonet olarak kayıtlı.
Selamlar Erhan
TAMERŞENER' Alıntı:Erhan Bey
aynı hayalleri paylaşıyoruz diyeceğim ama siz bir hayalinizi gerçekleştirmişsiniz.
sizden aracınızla ilgili aştığınız bürokratik enler hakkında bilgi almamız mümkünmü.
örnegin.
Tüvturk'ten nasıl geçtiniz?
kamyonet olarakmı? arazi aracımı?
aracınızın ruhsatına karavan yazdırabildiniz mi?
yaptığınız tadilatları ruhsata işletebildiniz mi?
TSE ve ABS sorunlarını nasıl aştınız.
belki çok oldum ama land karavanla ilfili korkum ne klima, ne konfor
bence en büyük canavar BÜROKRASİ......
bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırsanız
pekçok landcıya yol göstermiş olursunuz.
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Memnun oldum begendiğinize Tamer bey , çok daha iyisi size nasip olur umarım.
gezenbilirde ben etraflı anlatmıştım ama özet olarak birdaha anlatayım tüv kısmını.
Ben kamyonet olarak tescil ettirdim çünkü o zaman içi bomboştu açıkçası arka koltugu bile emanet alıp yaptırdım şu anda istesem karavan olarak tescıl ettirebiliyorum ama işime gelmiyor çünkü ancak yatak sayısı kadar yolcu taşıma kapasitesi yazacak ruhsatta buda sadece 2 kişi taşıyabilir yazacak demektir. Halbuki araç şu anda 5 kişilik ama 8-9 kışıde bindiğimiz oluyor , bu yüzden kendi haline bıraktım yani kamyonet olarak kayıtlı.
Selamlar Erhan