Arama sonuçlarınız

1. H

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Pardon orda yalnış bir cümle kurulmuş. "Neticesinde kesinlikle avrupa versiyon almaya karar vermiş durumdayım. Avrupa versiyon olmayanlarda donanım eksiklikleri varmış" demek istedim.

2. H

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınıza, fakat aracı bu gün baktırmak nasip olmadı. Araç sahibi müsayit olmadı. Bende hayırlısı olsun dedim. Bu arada hazır boş zamanım varken Şaban Beyin mekanına gittim (Gündoğdu Otomotiv) Ateş arkadaşımızın aracını aldığı yer...
  3. H

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? * Cevap verecek kimse yok mu bana :(

4. H

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Arkadaşlar aracı kullandım, net olarak alıcı gözü ile tüm alıcılarımı açarak :) Sanki sağ biraz daha fazla olmakla birlikte sol ön taraftanda ön takımlardan hafif ses geliyordu. Gaza yüklndiğimde o koca 1850 KG lık kamyon görüntüsündeki makinanın o denli...
  5. H

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Master Jeep den sinan bey ile görüştüm Cumartesi günü sabahtan olur dedi. Ama ben sabahtan gidemem. Herhangi bir ücrette almam dedi. Tanışmış oluruz, daha sonra zaten bizimle çalışırsanız da sizi memnun bırakırız dedi. Aslında benim için çok iyi olurdu ama...

6. H

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Pardon doğru söylüyorsunuz... Araç ZJ... http://www.masterservice.com.tr/contact.asp Bu servise ne dersiniz...

7. H

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Arkadaşlar başlığın amacına uygun olarak bana yardımcı olabilir misiniz? Biliyorsunuz benim bir palio aracım var ve satıp bir XJ alma derdindeydim, Bu ilanda hazır takas da yapalım demişken, konuştuk anlaştık gibi bişey... Cumartesi bir ustaya göstermek...
  8. H

96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop

Ynt: 96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop Stop konusunda bir gelişme oldu ve aşağıdaki modeli buldum 165$ çifti. Ama yabancı bir sitede... Far da hala bir gelişme yok >:( >:( >:(
  9. H

Çok mu Yakiyor....?

Ynt: Çok mu Yakiyor....? Teşekkürler Önder Bey... Benimde gözümden kaçmış... Bakalım sıralı düşünüyoruz ama markada tam karar kılamadık. Tartariniye yoğunlaştık...

10. H

Çok mu Yakiyor....?

Ynt: Çok mu Yakiyor....? Evet sadece bahsettiğiniz veri haricinde diğer veriler çalışıyor mu bende onu merak ettim. Anlık yakıt tüketimi, ortalama yakıt tüketimini söyleyebilir. Ama LPG tankındaki LPG ile kaç km yol yapabiliriz bu bilgiyi bize vermez.

11. H

Çok mu Yakiyor....?

Ynt: Çok mu Yakiyor....? Yol bilgisayarı şamandraya göre bilgi vermiyor sadece... Aracın yakıt sistemi ile de alakalı. Enjektöre püskürtülmesi gereken değerleri de okuyor. Çok kombine birşey yani. daha önce de söylediğim gibi benim GOLF de bu sistem çalışıyordu. Fakat arkadaşların dediği gibi...
  12. H

Ynt: 96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop Sanırım şu linkteki arkadaştan bahsetmişsin... http://www.sahibinden.com/ledli_far_-_day_lightWQQaXQQ10530631WQQpXQQdisplayitem&keyword=ledli%20far...

13. H

Ynt: 96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop Evet aslında önemli olan ön far, Arka bir şekilde bulunabiliyor. Ama ön far ve ön sinyallerin birbirinden ayrı olması modifiye far yapan firmalarında kafasını karıştırmış olmalı. Bunu profosyonelce çalışıp yapmış bir firma olmalı diye düşünüyorum...
  14. H

Ynt: 96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop 99 modeller için epey fazla Far ve stop çeşitleri var insanın iştahı kabarıyor. Bizimkinlere yok mu ::)
  15. H

Arkadaşlar selamlar, 96-98 model ZJ kasalar için far ve stop modifiyesine rastlayamadım. Özellikle mercekli far olsa iyi olur diye düşünüyorum. Zira farları pek verimli değil. Xenon taksak bile mercek olmadıktan sonra sanırım çok verimli olmayacak. Bu konuda bilgisi olan var mı? Nerden ve...

16. H

Çok mu Yakiyor....?

Ynt: Çok mu Yakiyor....? LPG taktıktan sonra yol bilgisayarında değerleri okuyabiliyormuyuz. Bende GOLF vardı LPG taktıktan sonra yol bilgisayarı devre dışı kalmamıştı. Kaç litre LPG harcadığını gösteriyordu. 5.2 lerde böyle bir durum var mı?
  17. H

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Ates kardeş hayırlısı olsun kardeş aracın. Kaça aldığını sorabilir miyim? Bu aralar bende bir tane alma gayretinde olduğum için referans olur diye düşünüyorum. Ayrıca 2. aracım olarak kullanırım diye düşündüğüm dizel 2004 model Palio muda satıp...
  18. H

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Tavanda arkada garip bir kolon sistemi dikkatimi çekti 5,9 larda. Tiviter ve 16 cm bas kolonlar var :) birde kaputta ızgaralar filan var. dediğiniz gibi jantlar da farklı ama temizini bulmak biraz zaman alıcak gibi...

19. H

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Arkadaşlar hep 5.2 lerden konuşuluyor 5.9 için ne diyorsunuz. Sanırım daha donanımlılar. Ayrıca 245 Hp güçleri var ve vergi dilimleri aynı. Acaba yakıt konusunda çok mu fark var. Yada daha mı masralı motor parçaları. Bilgisi olan var mı?
  20. H

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Kazasız belasız kullanmanız dileği ile Özgür Bey... Aracınız Amerikan versiyon mu Avrupa versiyon mu acaba. Çok fark olmadığını söylüyorlar. Siz araştırdınız mı fark varmı acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri