Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sobalye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,438

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım

aslında bana ZJ daha uyuyor, vergi avantajı olarak. Tipi de fena değil. Ben temiz sağlam masrafsız birşey buldum mu en az 6-7 sene rahat binerim. O yüzden düşük Km li kafama göre temiz birşey arıyorum ama, 27 de baya çok geldi o zaman gidip 99 almak daha mantıklı ki yeni kasa yani. ilerleyen senelerde elden çıkarması daha kolay olur. Ben temiz bir ZJ ye 20-21 verebilirim ama 27 ler ne iş hakkaten normal mi onu anlamadım. Diğerleri çok mu döküntü. 16-20 arası epey bir ZJ var çünkü. Çoğuda LPG li. yani temizi ile arasında 10-11 milyar fark edermi yada o farkı vermeğe değer mi... :smiley:

Bence çok özel bir durumu yoksa zj kasaya 27 vermek çok mantıklı değil , en fazla 24 olabilir. Sonraki kasayı düşünürsen de 30-35 aralığına çıkmak gerekiyor , az yol yapmış olsun dersen 40 civarına kadar yolu var.

quattro' Alıntı:
Bence çok özel bir durumu yoksa zj kasaya 27 vermek çok mantıklı değil , en fazla 24 olabilir. Sonraki kasayı düşünürsen de 30-35 aralığına çıkmak gerekiyor , az yol yapmış olsun dersen 40 civarına kadar yolu var.

24 LPG li olsa gene bir derece ama bence 24 bile bu yaşta ve modelde bir araç için çok sanki...

Ben gectıgımz hazıran ayında 23 e almıstım.baktırdık epeyce temız bır arac aldım ozamanlar orta fıyatlardı mesela o gunlerde 27 lı rakamlar boldu fakat su an kı pıyasa sartlarında o fıyatlar zor hatta benım aldıgım fıyat bıle su an için cok olabılır.

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ben gectıgımz hazıran ayında 23 e almıstım.baktırdık epeyce temız bır arac aldım ozamanlar orta fıyatlardı mesela o gunlerde 27 lı rakamlar boldu fakat su an kı pıyasa sartlarında o fıyatlar zor hatta benım aldıgım fıyat bıle su an için cok olabılır.

Sizin aracınızda LPG dahil sanırım o fiyata... Km si kaçtı acaba aracınızın... ki 98 model olduğunu da düşünürsek 1700 vergiden 2 yıl daha ödeyeceksiniz yanılmıyorsam...

Evet aracı aldıgımda uzerınde 3 aylık atıker vardı.118 binde aldım.temmuz vergısını 1910 ytl odedım(sıgortacım sagolsun) onumuzdekı vergı donemınde 880 odeyecegım alt dılım muhabbetı sayesınde

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Evet aracı aldıgımda uzerınde 3 aylık atıker vardı.118 binde aldım.temmuz vergısını 1910 ytl odedım(sıgortacım sagolsun) onumuzdekı vergı donemınde 880 odeyecegım alt dılım muhabbetı sayesınde

Kazasız belasız kullanmanız dileği ile Özgür Bey... Aracınız Amerikan versiyon mu Avrupa versiyon mu acaba. Çok fark olmadığını söylüyorlar. Siz araştırdınız mı fark varmı acaba?

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Şu sıralarda sahibinden com da bulunan cherokee lerden hangisini önerirsiniz. Yakıt farketmez. 15-20000 arası, otomatik düşünüyorum. Asvaltta daha uzun giderim genelde ama arazide de en uç noktalara kadar giderim. Şu sıralarda ağır araziden çok hafif arazide ve ciddi karda gitmem gerekiyor.Dolayısıyla ağır araziye ileride hazırlarsam da olabilir. Ayrıca Şu an ilanda bulunan araçlarda EDL ASR ESP ve üstelik quadro drive özelliği birarada olanlar var. Kilit taktırmadan bunlar ne kadar idare edebilir? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/grand_cheroke_laredo_ilk_sahibinden_emsalsiz_WQQaXQQ10901863WQQpXQQdisplayitem&keyword=laredo
http://www.sahibinden.com/lpg_li_grand_cheroke_4_0_orjinalWQQaXQQ11190932WQQpXQQdisplayitem&keyword=cherokee
bu araçlara bir bakın isterseniz....

Teşekkür ederim bunlarda asr edl ebd esp işaretlenmemiş. Bunlar aracın eksileri değilmidir. yada bu araçların hepsinde bu özellikler aslında var da satanlar işaretlemeyi unutuyorlar ya da bilmiyorlar mı. Çünkü seçenekleri dikkate aldığım zaman ben bunlar olmayınca pek önemsememiştim. Ayrıca önerebileceğiniz araçların illa bu siteden olması da gerekmez. Tavsiyelerinize açığım.

Siz onların işaretlendiğine bakmayın zj kasalarda bildiğim kadarıyla abs dışında diğer özellikler bulunmuyor.... hem zaten arazide de kullanacağınız için o elektronik donanımlar süreçte sorun çıkartacaktır... üstelik aracına abs yi geçici olarak kullanım dışı bırakacak mekanizmaları adapte eden arkadaşlar var.... bu arada bazı zj lerde difransiyel kilidi fabrika çıkışı olarak mevcut...

Hayal kırıklığına uğradım sanıyordum ki işaretlenenler doğru. Otomatiklerde genelde elektronik difransiyel kilidini işaretlemişler. Bu zj lerin fabrika çıkışlı difransiyel kilidi olup olmadığını nasıl anlamalıyım pekiyi. u arabalar gerçekten yabancıyım ve okuduğum kadarıyla bu sitede yazılanlardan bana cevap bulamadım. Mesela hiç bir yerde bu arabalarda o işaretlere aldanmayın genelde bunların standart donanımı budur denilmedi. Söylediğinize göre satılık ilanlarında bir tek açıklama var o da quadro driver seçeneği olan bir araç
http://www.sahibinden.com/_acil_bayandan_temiz_garaj_arabasi_18500_usd_dustu_son_fiyattirWQQaXQQ10412186WQQpXQQdisplayitem

bu ilanda zaten aracın özel olduğu belirtilmiş.... zj kasalar farklı motor hacimlerinde 4.0 - 5.2 - 5.9 gibi düz 6 ve v8 olmak üzere ve yine farklı şanzımanlarda üretilmiş araçlardır.... örneğin benim 4.0 lt sıralı 6 silindir aracımda 2 çeker seçeneği mevcut olduğu halde aynı motor ve silindire sahip bir başka araçta olmayabiliyor.... guadro driver benim bildiğim kadarıyla bir sonraki kasa da uygulanmaya başlanmış... ancak bu araca özel olarak da fabrika çıkşı takılmış olabilir.... difransiyel kilidine gelince , aracı lifte kaldırmadan olup olmadığını söylemek güç.... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13205.0 burada aradığınız cevapları bulabilirsiniz....

http://www.sahibinden.com/1997_model_boyanan_degisen_yok_v8_5_2_limited_cherokeeWQQaXQQ10032852WQQpXQQdisplayitem

Bu arabanı9n fiyatı uygun görünüyor , az kullanılmış , yaşı da çok değil. Çok temiz olduğu söylenmiş değerlendirmekte fayda olabilir , bakarken dikkatimi çekmişti. Umarım işine yarar.
Selamlar,

Arabada defransiyel kilidi var mı bilmiyor bir kere tarlaya girdim kalmadım diyebiliyor. Dolayısıyla ben de çekiş özelliklerini bilmiyorum. Sanırım devamlı 4 çeker. ağır var mı yokmu bir şey diyemedi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR