Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sobalye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,442
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

beatrix' Alıntı:
Yaaaa Ateş, sen hafif offroad yapmıyacakmıydın yeni arabanla? ne işin var ya yükseltmekle mükeltmekle... lastiklerin hafasını indir kaldır aynı şey işte.. ;D

haklısın valla hiç düşünememiştim !!!! nasılsa TUV 'un yapacağı son araç muayenelerinizden sonra , sizde aynı işlemi yapmaya başlıycağınız için çözümü çoktan üretmişsin ergun abi !! 'lastik havasıyla oynayarak işin üstesinden gelmeyi ' tecrübe nede olsa farklı bişey , bunuda burdan öğrenmiş oldum tecrübenin faydaları , uyguluycam en kısa zamanda yeni arabamdaaaaaaa

Etiketler

ya gerçekten cok sorun cıkarırlarmı muayenede orjinal halinde görmek istiyoruz git herseyi sök getir ;D cok karısır ortalık

ömer_20' Alıntı:
anfisi amerikan anfi oldugu için kuvvetli dir fakat profesyonel bir yere götürmen lazım yani anfiyi köprüleyip basa baglamalı yoksa yakar anfiyi ve teybi iyi secmen lazım anfiyi beslemeli kapıdaki midler ve 1000 watt jbl gt4 kaldırır he eger fazla tesisat koyacagım diyosan 1 anfi daha al mesela kapıdaki midleri bagla bir anfiye ikinci anfiyede bası ve diger koyacagın kolon mid veya artık ne koymak istersen onu koy (kendi capımızda tesisatcıyız) ;D :D
Ama, yeni ana ünite çıkışları 4ohm. Orjinal Anfi 2ohm ve orjinal hoparlörlerde 2ohm.

4ohm ana üniteyi 2ohm anfiye bağlarsak ne olur?
Orj anfinin 2ohmlu iki çıkışını bas için köprülersen, çıkış 1ohma düşmez mi?
2ohm midler, 2ohm anfiye bağladığımız 4ohm ana üniteyle nasıl randman verir?
Midler için alacağımız anfi 4ohmluk olacak, 4ohm anfi, 2ohm hoparlörlerde nasıl randıman verir?

Teşekkürler...

Ynt: RE: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım

jeep' Alıntı:
O zaman az kullanılmış araziye çıkmamış bir ZJ yi 94-97 arası 15-20 bin YTL arası bulabilir, AT lastik ile diğer temel bakımlarını yaptırıp sıralı sistem LPG ile bütçenizi yormadan uzun yıllar kullanabilirsiniz. Eğer normal stabilize beni kesmez ben 15-20 cm çamura giriyorum, 30 cm karda gideceğim, kayacıkların üzerinde gezeceğim derseniz. O zaman MT lastik, vinç ve az da olsa yükseltme ile yolda kalmazsınız. Yok Ayder den buzul göllere gideceğim derseniz, bu saydıklarımın üzerine diferansiyel kilitleri ve donanımlı bir partner araç daha bulmanız gerekecek.

HOCAM SÜPER TATMİNKAR BİR CEVAP..DEMEK ZJ ALIRSAM(BİDE ŞU KISLTMALARI ÖĞRENSEM İYİ OLACAK... AMA TAZEYİZ DAHA OLUR ZAMANLA.. )98-01 Bİ ALET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KISALTMAYI ÖĞRENECEĞİZ .NŞALLAH.. DEMEK MT LASTİK ALACAĞIZ.. MT ASFALTTA NASIL O DA ARAŞTIRILACAK TABİİ... ;D ;D

doctor_okko' Alıntı:
Ben hiç offroad yapmadım ama arabayı alırsam herhalde yaparım diye düşünüyorum. Bildiğim yer ise yok denecek kadar az; hem vaktim çok az hem de böyle bir tecrübem hiç olmadı. Offroad stresi azaltır mı ? Ne dersiniz ? :smiley:

BEN HİÇ KATILMADIM .. AMA KENDİ KENDİME BOĞUŞTUM MECBURİYETTEN. ÇAMUR,KUM,TOZ VE EKSTRA ÇİZİKLER .. GÖNLÜN ACIMAYACAK ARAZİDE..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR