Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sobalye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,442

Etiketler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım

Kasko fiyatı.dusunsenıze trafık sıgortalarında bıle artık ole buyuk paralar alınıyormus ve cogumuz jeeplerını malıye bakanlıgına bagıslıyoruz:smiley:

selam walla bence gerçi benim gibi düşünen kimse kalmadı ama 1993 model grand cherokee limited v8 full nokta enjeksiyonlu kalite sıralı sistem toplam masraf 15000 ytl üzerine yapabileceginiz masraf vinç sis yükseltme bridgstone lastik (çünkü otobanda rahat arazide kabiliyetli)baskasını tanımam vergiyi düşünüyorsanız yıllık 1600 ytl fakat kasko bedelinden dolayı dilekçeyle yıllık 850 ytl oluyor oldu masraf 18850 ytl hem konforlu hem heybetli gösterişli güçlü he bide masrafından korkmayın bir cok aractan ucuz parçaları şöyle kıyaslayalım baska jeeplere masrafı yapıyosunuz 5 liraya 1 ay sonra tekrar fakat bu cherokeelere 8 liraya yaptırıyorsunuz 1 sene basınız agrımıyor(tabiki usta ellerde örn: general motor)bilmem sizde hızı severmisiniz ama bu resim size bi şeyler anlatır herhalde

resim ben bizzat kendi 95 model grand cherokee aracımla cektim he bide hatırlatmakta fayda var sakın ha 93 üzeri almayın cünkü 93 16 yasta ama üzeri 16 yastan düşük oldugu için vergi 2200 ytl civarı

Herkese merhaba, 99 Model WJ Kasa 138bin km'de 4.7 v8 Limited var , lpg li. 29.500 YTL isteniyor , yarın görmeye gideceğim , resimleri sahibinden.com da var , ilan numarası 11093583 füme renk , Ankara plakalı (ben de Ankaradayım) Alıp at lastikler takacağım şimdilik , Sitedeki tecrübeli arkadaşlardan bu arabayla ilgili fikirlerini öğrenmek isterim. Ben de forumu başlatan Ali Bey gibi asfalt ağırlıklı kullanacağım fakat arazide karda güvenle ve sorunsuz seyahat edebilmeyi amaçlıyorum. vakite ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

11093583_742990_n2sb524.jpg

arac konfor yönünden mükemmel baktım ilana siralı sistem varmıs adi degilse 2000 ytl civarı aracın piyasası 27-29 000 ytl arası sıralı sistem ve park sensörü km mil degilse fena degil ama mil ise ki 138000 x 1.6 =221000 km olur he kötümü diyeceksin cherokee öle bi aracki (su ana kadar 6 adet elimden geçti)motorun suyunun yagının zamanını geçirmeden koydugunda garantisini ben veriyorum 1.000.000 km yapar arazi kabiliyetine gelince bildiginiz üzere jeep markası ilk arazi tasıtıdır ve bu işte iyidir bu aractan kullandım at lastik takıp bide vinç koydunmu önüne istersen daga tırman belki aracı yükseltmedigin için sert yerlerde tamponlar vurabilir haddim olmayarak neden 99 wj cherokee diye sorucam :D niye zj degil yada xj degil onlardada aynı konfor var ve daha ucuz parça yönündende daha ucuza gelirdi merak sadece

Hemen cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Ömer. Neden wj diye sormuşsun , hem donanımı biraz daha zengin olduğu (ağırlıklı olarak uzun yolda kullanmayı düşünüyorum , evin tek arabası olacağı için aynı zamanda aile arabası olarak düşünmem gerekiyor) hem de görünüş olarak bana daha cazip geldiği için. Bir de zj lerin temizini , ilk elden hırpalanmamışını bulmak kolay mı bilmiyorum vardır mutlaka ama belki daha fazla araştırmak lazım. bahsettiğim arabanın piyasası 27-29 bin lira arası demişsin , görmeye gidince mil-km durumuna ve lpg nin markasına dikkat edeceğim. Bu modelde quadra drive sistemi var mıdır? Eğer yoksa dif. lock mu taktırmak gerekir? Benim gibi nizbeten amatör ve yeni başlayan denebilecek bir kullanıcı için dif. lock pekte gerekli olmayan bir modifikasyon mudur? Quadra drive sisteminin 2000 veya 2001 ve sonrası modellerde olduğunu duymuştum , doğru mudur?

ben dif. kilitli oldugu sanmıyorum cok dikkat etmedim ama yoktur amatör profesyonel hiç farketmez kilit lazım önemli olan bir modifiye kendimce yani agır araziye girmeyeceksen gerek yok ama bizle(alabilirsem bir arazi aracı :D)off road gelirsen ben seni cekerim :D :smiley: yani agır olmasada camurda felan gerek olacagını zannediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR