Arama sonuçlarınız

1. dogan124

Kamyon Karavanlar

Ynt: Kamyon Karavanlar Sevgili Oğuz Bey ve Yusuf Bey, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizler gibi bildiklerimi ve yaşadıklarımı paylaşarak faydalı olmaya çalışıyorum. Selamlar Doğan Böncü

2. dogan124

Kamyon Karavanlar

Ynt: Kamyon Karavanlar Sayın İnce Bey, Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Verdiğiniz koşullara bire bir uyacak bir karavanı bulmak oldukça zor. Aslında karavanı her türlü konforu ve isteği sonuna kadar sağlayacak bir araç gibi değerlendirirsek yerinden kıpırdayamayacak kadar ağır ve büyük bir...
  3. dogan124

Çekme Karavanın Ağırlığı ile Çeken Aracın İstihap Haddinin Bağlantısı Nedir?

Ynt: Çekme Karavanın Ağırlığı ile Çeken Aracın İstihap Haddinin Bağlantısı Nedir? Sayın ekspres61, Araçların ruhsatında yazan istiab haddi aracta bulunabilecek yük ve yolcuların toplam ağırlığıdır. Bu değerin aracın çekebileceği römork ağırlığı ile doğrudan bir ilgisi yoktur. yönetmeliklere...

4. dogan124

Karavan İçin Römork

Ynt: Karavan İçin Römork Bülent Bey, Bildiğim kadarıyla römork ya da karavan farklı statüde kabul edilmiyor, edilse bile farklı bir yönetmeliğe tabi değil. Dolayısıyla romorkunuza trafik emniyetini sıkıntıya sokacak bir durum oluşturmamak şartıyla pencere, kapı, uydu anteni vs. ne isterseniz...
  5. dogan124

Karavan İçin Römork

Ynt: Karavan İçin Römork Sayın Mayıstosböceği, "Trafik" polisinin kontrol edebileceği tek şey aracınızın ruhsatında "römork takabilir" ibaresinin olup olmadığıdır. Bundan belki 5-15 yıl sonra, elindeki mobil araç tartı cihazıyla römorkunuzun ağırlığını tartabilir ve sizin ehliyetinizin bunu...

6. dogan124

FICC (Uluslararası Kamp Karavan Federasyonu) Türkiye Rallisi 1973

Ynt: FICC (Uluslararası Kamp Karavan Federasyonu) Türkiye Rallisi 1973 Sevgili arkadaşlar, Bu fotoğraf 1973 yılında Türkiye'de gerçekleşen FICC (Uluslararası Kamp Karavan Federasyonu) Rallisine ait. O yıl organizasyon İstanbul Kilyosta yapılıyor ve özellikle Avrupadan yüzlece karavancı...

7. dogan124

Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz?

Ynt: Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz? Haşmet Bey ben de etkinlikler vesilesi ile tanışmak kaynaşmak isterim. Karavan önü sohbetler gerçekten keyifli oluyor, yazarken ben de özledim şimdi... Karavancılar zaten doğayı seven insanlar olduğu için yalnız...
  8. dogan124

Ynt: Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz? Serdar'cım güzel sözlerin için teşekkür ederim. Bu arada Serdar Bey karavan forumları aracılığıyl tanışığımız ve beraber karavanla tatil yapma imkanı bulduğumuz ve çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. 2 yıldır ailecek...
  9. dogan124

Ynt: Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz? Sayın Kayıpşehir, Karavanların duvarlarının imalatı için bir kaç yöntem ve malzeme var. Birincisi Can karavanın bir dönem yaptığı gibi saç profilden iskelet oluşturup iki taraftan konraplak ile kaplamak şeklinde...

10. dogan124

Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim?

Ynt: Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim? Sayın vosdost, Eğer ayarı iyi yapılmışsa düz asfalt yolda sorun olmaz ancak biraz meyil yukarı geri gitmek istenirse ya da arazi kumluk vs. ise geri gitmeden önce dediğiniz gibi kilit mekanizması ile freni devre dışı...

11. dogan124

Ynt: Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim? Karavanların fren sistemleri üzerinde bulunur ayrıca sizin bir şey eklemenize gerek yoktur. Bu sistemler öndeki araç fren yapınca arkadaki karavanın momentumu gereği arabaya doğru yığılma yapma kuvvetini çeşitli...
  12. dogan124

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Ankara'da Ulus Sanayi Han'da bu parçayı bulmak mümkün ancak satıcılar da hangi buzdolabına hangi model takılacak bilgisi yoktu ben ararken. Aşağıda benzer ürünlerin pazarlandığı bir web sitesi veriyorum ...

13. dogan124

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

(Sayın Yusuf Aybek'in çalışmaları ekseninde tartışılan buzdolabı konusunda bildiklerimi ve tecrübelerimi aktarmak için hangi konunun altına yazayım diye şaşırdım sonunda tam konuyu anlatan yeni bir başlık olmasının daha iyi olacağına karar vererek bu başlığı açtım. Konun tartışıldığı ilk...
  14. dogan124

Mobil Labaratuar Amaçlı Çekme Karavan Tavsiyeleriniz?

Ynt: Mobil Labaratuar Amaçlı Çekme Karavan Tavsiyeleriniz? Atilla Bey merhaba, Resimlerini gösterdiğiniz karavanlar aerodinamik kaygılarla yuvarlak hatlara sahip. Seyir halinde avantajlı ancak iç kullanımda bazı kısıtları olabilir. Özellikle 60-70 km hızdan sonra bu tasarım, dikdörtgen...
  15. dogan124

Ynt: Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim? Sayın Xvet, Aracın sınırları içinde kalmak kaydıyla hemen her türlü araç ile karavan çekmek mümkündür. Sınırların ne olduğuna gelince birkaç ölçütten bahsedebiliriz. Bunların en önemlisi aracın römork çekme kapasitesidir...

16. dogan124

Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi?

Ynt: Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi? Sayın Alperkaf, Ne yazık ki mevcut mevzuata göre böyle birşey yapmak mümkün değil. Yurt dışından çekme karavanı ya da römorku ancak motorlu taşıt getirme hakkına sahip olan birisi aracının arkasına takıp...
  17. dogan124

Çekme Karavanda Enerji Sorunu?

Ynt: Çekme Karavanda Enerji Sorunu? Jeneratör konusunda Ferhat Bey'in görüşlerine ben de katılıyorum. Kampingde jeneratör gereksiz. Kamping dışında kullanımı ise sanıldığı kadar pratik ve konforlu değil. Yaydığı gürültü sebebiyle ıssız bir yerde kalsanız bile sizi de rahatsız etmeye başlıyor...
  18. dogan124

Çekme Karavan için Çadır Tente?

Ynt: Çekme Karavan için Çadır Tente? Özkan Bey Merhaba, Yoğun kullandığım mail adresim dogan.boncu@tuik.gov.tr selamlar

19. dogan124

Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009)

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009) Merhaba, Eğer kış döneminde de yolda kar temizliği yapılıyorsa çekme karavanla Abant'a ulaşılabilir sanırım. Son birkaç km ve göl kenarı da zincir ve ciddi dikkat ederek geçilebilir belki . Oğuz Beye ve Kenan Beye teşekkürler... Doğan Böncü
  20. dogan124

Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009)

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009) Oğuz Bey Merhaba, Öncelikle hoşgeldin mesajınız için teşekkür ediyorum. Batı Karadeniz gezinizi anlatan bu bölüm ve fotoğraflar çok güzel olmuş tebrik ediyorum. Fotoğraflarınızdan bu konuda profosyonel olduğunuz anlaşılıyor. Geçen sonbaharda ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri