Arama sonuçlarınız

1. dogan124

Karavanda Doğru Su Tesisatı

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı Atilla Bey, Eğer hidraforlu pompa kullanılıyorsa pahalı elektrik kumandalı musluk gereksiz. Eğer elektrik kumandalı musluğunuz varsa 150-200 liralık hidraforlu pompa gereksiz. 25-30 liralık elektrikli pompalar işinizi görür. İkisinin birlikte kullanıldığını hiç...

2. dogan124

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Fatih Bey, Hem keyifli hem de bilgilendirici bir bölüm oluşuyor burada. Anlatımınız da çok güzel. Benim ilk karavan kullanım tecrübelerim gözümün önüne geliyor okurken. Karavan yapım hikayesi de bizde yaşananlara çok benziyor. Elinize sağlık, merakla taklip...
  3. dogan124

Römork Ruhsata İşlenmeli mi?

Ynt: Römork Ruhsata İşlenmeli mi? Sayın Figo, Araç ile aynı plakayı taşıyan römorklar için plakada mühür gerekmiyor diye biliyorum, en azından ben 16 yıldır bir sorun yaşamadım. Doğan

4. dogan124

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Bülent Bey Merhaba, Ben inverter ve kapasitörün (+) ve (-) uçlarını akünün kutup başları üzerinde topladım. Literatürde invertörü aküye bağladıktan sonra kapasitörün (-) ucunu akü kutup başına, (+) ucunu ise inverterin (+) çıkışına bağlandığı örnekler...
  5. dogan124

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Mehmet Bey Merhaba, Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Ben aldığım Hankook aküden şimdilik menunum. Ancak henüz bir yılı dolmadığını da belirtmek isterim. Kışın soğuk havalarda karavanı kullanmadığım dönemde 2-3 haftada bir karavan aküsünün voltajını...

6. dogan124

Çift Dingil Karavan Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler

Ynt: Çift Dingil Karavan Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler Nadir Bey, Bir çok çift dingil karavan ağır ve büyük hacimlidir. Böyle büyük bir karavanı çekmek asfalttan (hatta otobandan) uzaklaştıkça daha zor bir hale gelecektir. Eğer benim çift dingil bir karavanım olsaydı 4X4 bir araca...

7. dogan124

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Sayın enverdede invertör 700 watt ancak 2000 watt anlık yüklenme kapasitesi var ve modifiye sinüs tipte . Detayları bir başka başılkta vermiştim arzu ederseniz orada daha detalı bilgileri bulabilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31094.0...
  8. dogan124

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Yusuf Bey "mutlaka" demek doğru olmayabilir ancak tüm elektrikli cihazların sabit gerilimde çalışmalarının ömürlerini uzatacağına göre faydalı olacağı kesindir. Hidrofor pompa çalışmaya başlarken bile 12 volt tarafında bir dalgalanma olacaktır (bu...
  9. dogan124

Değerli Arkadaşlar, İnverter aracılığıyla buzdolabı çalıştırmada yaşam aküsü kullanımı konusunda yaptığım son denemeleri ve edindiğim bilgi ve tecrübeleri, faydalı olacağını umarak burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçen yaz (2009) tatil için karavanımı hazırlarken 3 yıldır kullanmakta...

10. dogan124

Kerpe Gezisi Planlaması (13 - 14 Mart 2010)

Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010) Değerli Arkadaşlar, 2008 Ağustos'unda bu bölgeye çekme karavanımızla gitmiştik. İşe yarar ümidiyle bir kaç bilgi aktarmak isterim. Kandıraya kadar yol çok güzel, daha sonra manzaralı ama daha dar ve kıvrıla kıvrıla giden yollar var. Kefken'e giderken...

11. dogan124

Ynt: Çift Dingil Karavan Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler Cengiz Bey, Hiç Starex sahibi olmadım, kullanmadım da. Bununla birlikte araç değiştirirsem mutlaka üzerinde duracağım modellerden biri bu araçlar. Arkadan çekişli, ağır ve güçlü olması karavan çekiminde önemli unsurlar. Arka...
  12. dogan124

Ynt: Çift Dingil Karavan Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler Sayın Cengiz Bey, Çift dingil karavanların tek dingil olanlarına göre avantajları : - Daha dengeli gidişi, büyük araçların sollama yapmalarında daha az etkilenmeleri, - Sağa sola gezinme riskinin daha az oluşu, - Geriye doğru düz...

13. dogan124

Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? Kadir Bey, Ben de Ankara'da yaşıyorum. Bu başlıkta Ankara'da kaç kampçı/karavancı olduğunu bulabilirsek gerçekten çok güzel olur. Bunu bir liste haline getirebilir miyiz: 1-Ad soyad - semt - motor karavan/çekme karavan/çadır 2-......... Bu...
  14. dogan124

Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Sülüklügöl'e mayıs ayında otomobilimle gitmiştim. Asfalt bittikten sonra sanırım 8-10 km kadar sürekli rampa çıkışı olan toprak bir yoldan göle ulaşılıyor. Yol kenarından akan dere yer yer yola taştığı için çamurlu...
  15. dogan124

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Melih Bey Herşey gönlünüzce olsun... Doğan

16. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Tatil ve gezi amaçlı olarak rahat ve huzurlu bir şekilde karavan çekmek ile kapasite üstü bir karavanı ya da ağır bir römorku bir yerden bir yere götürmek arasında büyük fark vardır. Bu getz sahipleri ilandaki karavanı ancak...
  17. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Sayın Melih Bey, Bahsettiğiniz sınıftaki araçlarla ilgili karavan çekme tecrübem oolmadı ancak bu konuda görüşlerimi aktarmaya çalışayım. Benim ilk otomobilimin motor hacmi 1600 cc tork değeri ise 13,5 kgm idi (Aracın o...
  18. dogan124

Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında Ben buzdolabıma kalkış kondansatörü yaptırmaya karar verdiğimde önce yedek parçacıları dolaştım. Kondansatörün her çeşidi vardı ve ucuzdu(10-20 TL). Ancak iş montaja gelince usta bulmakta zorlandım. Sonunda ümitsizce yetkili bir servise gittim...

19. dogan124

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında Regal r1100 buzdolabı b sınıfı.
  20. dogan124

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında Merhaba, Regal r1100 dolabım kompresör yükte iken 1500 -1600 watt güç harcayarak kalkış yapıyordu. Bu değeri aşağıya çekebilmek için buzdolabına kalkış kondansatörü taktırdım. Kalkış kondansatörü takıldıktan sonra -yine komprasör yükte iken- bu değer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri