Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Avrupa Offroad Lopez yollarında
güzel etkinlik; resimlerin devamını bekliyoruz. bu güzargah tam olarak nerede paylaşırsanız mennun olurum. teşekkürler.
Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik
aracınız hayırlı olsun. lastik değişiminden sonra aracınıza olumlu ve olumsuz yöndeki etkisini paylaşırsanız mennun olurum. bende aracıma 265/70 R17 general at2 yada cooper st takmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. yol tutuşunu nasıl etkiler?, ses yapar mı...
Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ?
K-2 konusu karışık görünüyor. iyi iş valla hem kamyonet de belge iste , hemde arazi taşıtı de vergisini yükselt. yaman çeşilki sistem oturana kadar beklesem mi diyorum kendi adıma .Birde sahibinden.comda satılık bir 4x4 L 200 var ruhsatında otomobil-arazi...
Ynt: l200 Resimlerim
güzel fotolar: aracınız manuel vitesmi , otomatik mi ? hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum. arazide kullanım kolaylığımı, şehir içinde konformu ??? tecrübelerinizi paylaşırsanız mennun olurum. teşekkürler.
Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!
Emre bey;Nisan da alabalık sezonuda açılmış olur.Alabalık avı hakkındaki bilgilerinizdende faydalanmış oluruz. :) teşekkürler.
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz
Paylaşımlar için teşekkürler. action sportların 4x4 sistemleri kyron ile birebir aynı mı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mennun olurum.teşekkürler.
İnşallah. Bir aksillik olmazsa nisanda ordayım. Bu arada yedi göller için bir program organize edilirse kaçırmam. teşekkürler. :)
Özlem hanım; Kamp alanı çok kalabalıktı demişsiniz ! demekki nisan ayı bile olsa hafta içi gitmekte fayda var. Ayrıca fotolar çok güzel paylaşım için teşekkürler.