Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenan akca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,350
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

güzel ve keyifli bir organizasyon olmuş

paylaşım için teşekkürler

Etiketler

fotolar süper, devamını bekliyoruz arkadaşlar. teşekkürler.

YAKARA arkadaş , 25. resimdeki arkadaş gerçekten nerdeyse bele kadar kara gömülümü o kadar kar yağmışmışdı kamp yeri değil herhalde, diğer resimlerde o kadar çok kar resmi görmedimde, istanbul da bu yıl kar görmedik, böyle kar resimleriyle zevkimizi gidermiş olduk, , resme baktıkça sanki karın o beyaz ışığı gözüamüzü kamaştırıyor paylaşım için teşekkürlerr,

aahhkatibim_34' Alıntı:
YAKARA arkadaş , 25. resimdeki arkadaş gerçekten nerdeyse bele kadar kara gömülümü o kadar kar yağmışmışdı kamp yeri değil herhalde, diğer resimlerde o kadar çok kar resmi görmedimde, istanbul da bu yıl kar görmedik, böyle kar resimleriyle zevkimizi gidermiş olduk, , resme baktıkça sanki karın o beyaz ışığı gözüamüzü kamaştırıyor paylaşım için teşekkürlerr,

Pazar sabahı kamp bölgesinden ayrılıp, ekip olarak Kartalkaya'ya geçtik.O bölgede önümüze çıkan yollardan giderek araçların artık gidemeyeceği kadar yüksek karın olduğu alanlara vardık.O fotoğraf da yayla köylerinin birinde çekildi.Köylerde kimsecikler yoktu.Bizde gönlümüzce eğlendik.(Kar yüksekliği bele kadar olmazsa da 50-60 cm civarında idi :smiley: :smiley: ;D mazur görün hile var).
Fotoğrafın yanısıra araçların kara saplandığı video çekimleri de var.Onlarıda paylaşmayı arzu ederiz ama videoları işlemek lazım.Zaman yaratabilirsek koyacağız siteye :smiley:
Saygılar.

Kısa bir video hazırladım. Umarım beğenirsiniz :smiley:

http://www.dailymotion.com/embed/video/xhcb8z?width=560&theme=cappuccino&foreground=%23E8D9AC&highlight=%23FFF6D9&background=%23493D27

Efe abi; Eline sağlık video çok güzel olmuş...

Efe bey video biraz kısa olmuş ama çok güzel einize sağlık aslında Nisan ayında şöyle güzel bir rafting organizasyonuı yapmak lazım kamplı bir tek yapmadığımız o kalmıştı.(Araya tırmanış iniş filan birşeyler sıkıştırırız.) ;) :'( ;D

mezeci_67' Alıntı:
Efe bey video biraz kısa olmuş ama çok güzel einize sağlık aslında Nisan ayında şöyle güzel bir rafting organizasyonuı yapmak lazım kamplı bir tek yapmadığımız o kalmıştı.(Araya tırmanış iniş filan birşeyler sıkıştırırız.) ;) :'( ;D

Adnan abi merhaba;
Kış kampında çayını içtim ama meşhur yemeklerinden(mezelerinden)tadabilme fırsatım olmadı kamptan erken ayrıldığım için..
Birdahaki etkinliklerde tavayı beraber ısıtabilmek dileğiyle:smiley:

efe abi bende niye ses soluk çıkmıyo diyorsum efe abiden :D evet kısa olmuş video :D

adnan abi ben rafting işine çook sıcak bakıyorum gayet eğlenceli bişi :D

Video çok güzel olmuş,elinize sağlık kampa gelmiş kadar olduk.

Video süper olmuş Efe Bey.

Selamlar.

Efe Abi'nin ellerine ve klavyesine sağlık.... Güzel bir video olmuş.... Teşekkürler...

Beğendiğinize sevindim. Uzun versiyonunu da en kısa sürede yapacağım.

Teşekkürler Efe bey, ellerinize sağlık, benim gibi gidemeyen arkadaşlar için güzel bir paylaşım, olmuş, gitmiş kadar olduk canlı canlı sanki o ateşin alevi yüzümüzü ısıttı, darısı bir dahaki kampaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR