Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenan akca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,352
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

SANY0811.jpg

SANY0804.jpg

SANY0798.jpg

SANY0796.jpg

SANY0795.jpg

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Ereğli ekibinden arkadaşları hiç sevmedim,bu fotoğrafları koymak hiç hoş olmadı.

Çok güzel bir kamp olduğu ortada emeği geçenleri tebrik ederim,biz karavancıları temsilen Kenan hocamın orada olması beni çok mutlu etti,teşekkürler Kenan hocam.

Bülent bey Ereğli ekibinden arkadaşları sevmedim.(Tanımadığınız birilerini sevmek zorunda değilsiniz) ,bu fotoğrafları koymak hiç hoş olmadı derken ne ima ettiğinizi anlayamadık fotoğrafların kalitesimi bozuk yoksa müstehcenmi veya fotoğraflarda bizim göremediğimiz bir şeymi var ?

Bülent bey sözünü ettiğiniz fotoğraflar bunlar olmalı.

EREĞLİ EKİBİNDEN RESİMLERE DEVAM

------Resim olarak gelmedi herhalde sayfa:5 de görüntüler.--------------------------------------------------------------------------

DSCF0838.jpg (32.17 KB, 448x336 - Görüntüleme: 257 kez.)

DSCF0853.jpg (30.39 KB, 448x336 - Görüntüleme: 258 kez.)

DSCF0865.jpg (20.28 KB, 448x336 - Görüntüleme: 257 kez.)

DSCF0861.jpg (20.89 KB, 448x336 - Görüntüleme: 260 kez.)

Adnan Bey;
Bülent Bey yazdığı mesajda, Ereğli ekibinin harika yemekler yaptığını ve kendisinin de orada olmak istediğini kastetmiş bence...
Sanırım ufak bir yanlış anlaşılma oldu...

Yine de kendisi cevap verir zaten...

ict3055' Alıntı:
Adnan Bey;
Bülent Bey yazdığı mesajda, Ereğli ekibinin harika yemekler yaptığını ve kendisinin de orada olmak istediğini kastetmiş bence...
Sanırım ufak bir yanlış anlaşılma oldu...

Yine de kendisi cevap verir zaten...
Çağrı bende öyle umuyorum fakat ne ağız sulanma resmi nede gülücük yoktu .

Klavyede insan demek istediğini tam yansıtamıyor bezen...

Güzel bir çocuğa "ne çirkin şeysin sen" demeleri gibi bir durum olsa gerek :D

Mesala şöyle olsaydı.
Ereğli ekibinden arkadaşları hiç sevmedim bu resimleri koymak hoş olmadı bu saatte karnımı acıktırdınız. :'( ;D

Adnan Bey, Çağrı bey'e katılıyorum, çıkartığınız manada söylenmiş yazılmış bir söz değil bundan emin olun, burda öyle düşünecek bir ferdimizzz yok çünkü,yiyecek resimlerine bakan herkesinnnn ağzı slanmıştır bndan eminim
benim bile geç saatte resimlere bakınca içimm gittti,

mezeci_67' Alıntı:
Bülent bey Ereğli ekibinden arkadaşları sevmedim.(Tanımadığınız birilerini sevmek zorunda değilsiniz) ,bu fotoğrafları koymak hiç hoş olmadı derken ne ima ettiğinizi anlayamadık fotoğrafların kalitesimi bozuk yoksa müstehcenmi veya fotoğraflarda bizim göremediğimiz bir şeymi var ?

Adnan abi olay tamamen yanlış anlamadan ibaret. Sanal ortamda yapılan yazışmalar, malesef böyle yanlış anlamalara sebebiyet verebiliyor
Bülent'i tanırım, bu karakterde biri değil
Seni tanımadığı için de gülme işereti koymamıştır.
Bak Adnan abi ne yemekler yaparmışsın, uğruna kavgalar ediliyor :D ;D
Saygılar bizden,

25. fotoda kırmızı beyaz montlu arkadaşı süper yakalamışsınız çok güzel bir kare olmuş :D
Görseller için teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR