Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenan akca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,360
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ne demiş Kızılderili;

Büyük Ateş uzaklaştırır, Küçük Ateş yakınlaştırır :D

Başka Fotoğraf ekleyecek yok mu arkadaşlar...¿

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Ne demiş Kızılderili;

bende var ama 2 gündür yüklemeye çalışıyorum bişeyleri yanlış yapıyorum heralde fotoğraf eklemede yardımcı olursanız sevinirim. ;)

oyabanci' Alıntı:
bende var ama 2 gündür yüklemeye çalışıyorum bişeyleri yanlış yapıyorum heralde fotoğraf eklemede yardımcı olursanız sevinirim. ;)

öncelikle yüklemeye çalışırken ne uyarı veriyor ? fotoğrafların boyutu çok yüksek olabilir.
ben önce başka yere yükledim,sonra ordan tekrar resmi farklı kaydet yaparak kücülttüm ancak o zaman yükleyebildim.
isterseniz o şekilde bir deneyin.

Biraz küçük ateş gönderin.peşindende büyük olanı gelsin.Paylaşım için teşekürler.

oyabanci' Alıntı:

Merhaba, size özelden mesaj attım nasıl yükleyeceğinizi...

TezzMertek' Alıntı:
323 nolu fotoğrafta mangal üzerinde ki nevalenin pişmiş halinin görüntüsü yok mu.?
Sanırım yemek yemekten çekmeye fırsat olmamış.
;D

evet artık yemek zamanı gelmişti ))) orası sünnet gölü idi ve akşam 5 e gelmişti vakit hızlıca pişirip istanbula yola çıktık ..

ict3055' Alıntı:
Ne demiş Kızılderili;

çagrı varya ne çok içtin kardeşim sen yaaa bira rakı şarap sana diyecek bişe yok valla hahahahahaha

Gerçekten inanılmaz bir kamp oldu. Bazı notlar:
-Sızma zeytinyağı aramaktan helak olarak, ufak şişe bulamayacağımız endişesiyle bir torbayı markette unutarak başladık işe.
-Tam Zafer ve ekibini çekerek siftah yapacağımızı düşünürken, kar makinası tarafından zaten kurtarıldıklarını görmek bizi pek üzdü. Günde iki kere vinçlemezsem içim rahat etmediğinden gece gözüme uyku girmedi. Böylece sabah 5 civarında off road yapayım derken arkadaşlardan haklı olarak iyi bir zılgıt yedim..
-Ertesi gün Hüsoff (keyifadamı olur kendisi) ve ekibinin gelmesiyle üç araba ağır kara gittik, oynadık. Zafer centilmen ve kaya gibi adam olduğunu arabamın takıldığı koskoca kayayı yolumun üstünden kaldırarak gösterdi..Kendisini herkese lazım copilot ilan ediyorum..
-Bir ara ortada "Buralarda bir avukat varmış abi, gördünüz mü?" diye dolaşan arkadaşa anlamsız anlamsız baktım..
-Kampı gece kızılderili bastı.Ertesi sabah hala hayal mi gördüm diye düşünüyordum..
-Ortaokul kamp arkadaşım Tümer'le yıllar sonra dağda karşılaşmak çok hoş oldu. Yıllar geçse de değişmiyor demek insan..
-Gece tek başıma dağda Hüsoff ararken sağ çamurluğuma ağaç girdi. Ben de gündüz sol tarafı ağaca soktuğumdan araba o bahaneyle baştan kaportaya giriyor. Kasko sağolsun:smiley:)
-Hüsoff vincini bu sefer beni değil, eğilen tamponumu düzeltmek için kullandı, çok da güzel oldu..
-Bundan sonra kamplara yemek götürmeme kararı aldım. Arkadaşların misafirperverliği sayesinde üç kilo alıp döndüm..
-Kamp sonrasında nedense kendimi İstanbul yerine Karadeniz Ereğlisi'nde buldum. İyi de oldu:smiley:)
Sonuçta çok eğlenceli, keşke bitmese dediğim bir kamp oldu. Güzel insanlar, güzel muhabbetler vardı. Organizasyonu yapanları yanaklarından öpüyorum. Çukurlara batarak bizi eğlendiren arkadaşlara ise sonsuz teşekkürler..
Ben bir dahası için gelecek seneyi bekleyemem, ona göre:smiley:)

t_1IMGP2081.jpg

t_1IMGP2095.jpg

t_1IMGP2102.jpg

t_1IMGP2105.jpg

t_1IMGP2110.jpg

keyifadami' Alıntı:
çagrı varya ne çok içtin kardeşim sen yaaa bira rakı şarap sana diyecek bişe yok valla hahahahahaha

Abi en son ateşin başında uyuduk ikimizde :D :D
Birde soğuk olur diyorlar...

Bu arada Whisky'de var arada :D

Fotoları küçültmek için ben XnView diye bedava bir program kullanıyorum. Orada istediğin klasörü açıp, hepsini seçip, küçük resim oluştur düğmesine basılıyor. Orada istediğin boyutu, dosyayı ayarlayıp, toplu çevirmek çok kolay:smiley:)

Ya ben bir abimle "DAKAR" yarışlarına katılacaktım, ama kaybettim abimi bulamıyorum :D
Abi beni görürsen Bana Cevap ver :D

arzuguide' Alıntı:
Çukurlara batarak bizi eğlendiren arkadaşlara ise sonsuz teşekkürler..
Ben bir dahası için gelecek seneyi bekleyemem, ona göre:smiley:)

her zaman siz gelin, ben hep batıveririm siz eğlenin yeterki ;D ;D ;D
Ben Haftasonu orlardayım gene :D ÇATLA ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR