Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)
[attachment=1] Hani derler ya aslında her fotoğrafta bir hikaye gizlidir diye, ilk fotoğrafa hikaye olan konu ikinci fotoğraftaki o hain çukurda gizli
Ormanda yürürken bir yandan uzun çam ağaçlarını, bir yandan da karın henüz kirlenmemiş bakir güzelliğini seyrederken, kimin aklına gelirki? ve kim bekler ki o güzel doğadan hainliği , ama gel gelelim kader örmüş ağlarını ve maske olarak kendine bembeyaz bir örtü seçmiş
Uzak-yakın farketmez, farkedemezsiniz ve her adımda biraz daha yaklaşırsınız sizin için hazırlanmış olana! Çünkü bu sefer maskesini iyi seçmiştir hain çukur ve kurbanını beklemektedir, sabırlı!! Kurban varsa muhakkak yem'de olmalı, en masumunudan!
[attachment=2]
Gelelim olayın nasıl gerçekleştiğine, sabahın erken saatlerinde ben ve Bolu'dan kamapa katılan Volkan arkadaşla orman havası almak üzere kamp alanından biraz uzaklastık . Tabi bu arada çevreyle herzamankinden daha ilgiliyim çünkü serde tabiat aşkı var, ve o hain çukurun olduğu mevkiye geldiğimizde o şeyi (?) hemen fark ettim. Farkettiğim şey çukur değildi, direkt olarak göze çarpanı, oraya ait olmayanı yem olarak seçmişti hain çukur. Bir pet şişe.
Evet sadece pet şişe.Kara saplanmış olan şişeye yaklaştım ve ayağımla yoklamak istedim ve bunu istemekle aynı zamanda yemi yutmuş olduğumu çukurun ağzına doğru çekilirken fark ettim. Neyseki daha önceden nerdeyse hepsini izlediğim survivor videolarından olsa gerek
çok ani bir refleksle, suyla minimum temas gayreti içinde kendimi yere paralel bir şekilde dışarı fırlattım. Ama bu bile botlarımdan içeriye suyun girmesini engelliyemedi çünkü bot seviyemin çok üzerindeydi çukur neredeyse diz kapağıma kadar. Tabi ilk iş bir an önce kampa ulaşmak ve ısınmak olacaktı, ancak saat daha erken olduğu için kamp ateşleri henüz yanmamıştı ve yapılacak en mantıklı şey uyku tulumuna girmekti bende soyunup onu yaptım. Ve o esnada bir günlük kamp dahi olsa kış kamplarında bottan pantolona herşeyin yedeğini getirmek gerektiğini tecrübe ettim.
Neyseki Sedat ( Yol ) abinin pantolon yedeği varmış biraz bol olsada
kuruyana kadar onu giydim, tekrar teşekkür abi.
Olayı anlatırken muzip bir uslüp kullandım bağışlayın, GÜzel bir kamp oldu seneye inşallah daha kalabalık daha karlı bir kamp olur, başka kamplarda görüşmek üzere.