Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenan akca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,359
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

arzuguide' Alıntı:
Çatladım bile, merak etme..Biz de pazar günü gidiyoruz ama kamp değil:(( Benim yerime de eğlen..

Tamam Fotoları XnView ile küçültür eklerim Buraya ;D

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Ne demiş Kızılderili;

Büyük Ateş uzaklaştırır, Küçük Ateş yakınlaştırır :D

Başka Fotoğraf ekleyecek yok mu arkadaşlar...¿

Cagri, seninle yaptigim "roportajin" videosu var dvd ye cekip 26 martta bir grup GSIM - Izcilik tesislerinde olacagiz o zaman sana verebilirim.

dogasever' Alıntı:
Cagri, seninle yaptigim "roportajin" videosu var dvd ye cekip 26 martta bir grup GSIM - Izcilik tesislerinde olacagiz o zaman sana verebilirim.

Vallaha abi çekersen, hem dvd'yi almaya
hem de sana bir selam vermeye gelirim yanınıza...

Teşekkürler, Selamlar...

ict3055' Alıntı:
Vallaha abi çekersen, hem dvd'yi almaya
hem de sana bir selam vermeye gelirim yanınıza...

Teşekkürler, Selamlar...

Seni gormek bizi sevindirir, ayrica siz - Bolu ekibi - gecen sene oldugu gibi bu sene de bu kis kampimiza buyuk heyecan ve keyif kattiniz, arkadaslarina Ankara`dan selam ve sevgiler.

dogasever' Alıntı:
Seni gormek bizi sevindirir, ayrica siz - Bolu ekibi - gecen sene oldugu gibi bu sene de bu kis kampimiza buyuk heyecan ve keyif kattiniz, arkadaslarina Ankara`dan selam ve sevgiler.

Başım üstüne hepsine iletirim abi.

ict3055' Alıntı:
Abi en son ateşin başında uyuduk ikimizde :D :D
Birde soğuk olur diyorlar...

Bu arada Whisky'de var arada :D

bende her kampta alışkanlıktır ateş başında bii yarım saat uyumayı severim ))))9 soguk olunca otomotikmen uyanır insan diyenler donuyor olmalı ))))))

keyifadami' Alıntı:
bende her kampta alışkanlıktır ateş başında bii yarım saat uyumayı severim ))))9 soguk olunca otomotikmen uyanır insan diyenler donuyor olmalı ))))))

Biz bu işte yeniyiz, üstad ne yaparsa onu yaparız dedik;
biz de uyuduk işte ;D ;D
Yoksa sızmadım yani... :D

güzel bir etkinlik olmuş belli, keşke katılımcılar şöyle güzel bol karlı bir yamaçta karların üstünde topluca bir resim çektirseydiniz kaç kişi katılmıştı bilmiorum ama, ateş etrafında pek fazla toplanma resimleri göremedikkk, toplu resimlerde isim etiketlenmiyormu acaba resimdeki arkadaşları ismen de olsa tanımış olurdukk,

[attachment=1] Hani derler ya aslında her fotoğrafta bir hikaye gizlidir diye, ilk fotoğrafa hikaye olan konu ikinci fotoğraftaki o hain çukurda gizli :smiley: Ormanda yürürken bir yandan uzun çam ağaçlarını, bir yandan da karın henüz kirlenmemiş bakir güzelliğini seyrederken, kimin aklına gelirki? ve kim bekler ki o güzel doğadan hainliği , ama gel gelelim kader örmüş ağlarını ve maske olarak kendine bembeyaz bir örtü seçmiş :smiley: Uzak-yakın farketmez, farkedemezsiniz ve her adımda biraz daha yaklaşırsınız sizin için hazırlanmış olana! Çünkü bu sefer maskesini iyi seçmiştir hain çukur ve kurbanını beklemektedir, sabırlı!! Kurban varsa muhakkak yem'de olmalı, en masumunudan! :smiley:[attachment=2]

Gelelim olayın nasıl gerçekleştiğine, sabahın erken saatlerinde ben ve Bolu'dan kamapa katılan Volkan arkadaşla orman havası almak üzere kamp alanından biraz uzaklastık . Tabi bu arada çevreyle herzamankinden daha ilgiliyim çünkü serde tabiat aşkı var, ve o hain çukurun olduğu mevkiye geldiğimizde o şeyi (?) hemen fark ettim. Farkettiğim şey çukur değildi, direkt olarak göze çarpanı, oraya ait olmayanı yem olarak seçmişti hain çukur. Bir pet şişe. :smiley: Evet sadece pet şişe.Kara saplanmış olan şişeye yaklaştım ve ayağımla yoklamak istedim ve bunu istemekle aynı zamanda yemi yutmuş olduğumu çukurun ağzına doğru çekilirken fark ettim. Neyseki daha önceden nerdeyse hepsini izlediğim survivor videolarından olsa gerek :smiley: çok ani bir refleksle, suyla minimum temas gayreti içinde kendimi yere paralel bir şekilde dışarı fırlattım. Ama bu bile botlarımdan içeriye suyun girmesini engelliyemedi çünkü bot seviyemin çok üzerindeydi çukur neredeyse diz kapağıma kadar. Tabi ilk iş bir an önce kampa ulaşmak ve ısınmak olacaktı, ancak saat daha erken olduğu için kamp ateşleri henüz yanmamıştı ve yapılacak en mantıklı şey uyku tulumuna girmekti bende soyunup onu yaptım. Ve o esnada bir günlük kamp dahi olsa kış kamplarında bottan pantolona herşeyin yedeğini getirmek gerektiğini tecrübe ettim. :smiley:

Neyseki Sedat ( Yol ) abinin pantolon yedeği varmış biraz bol olsada :smiley: kuruyana kadar onu giydim, tekrar teşekkür abi.
Olayı anlatırken muzip bir uslüp kullandım bağışlayın, GÜzel bir kamp oldu seneye inşallah daha kalabalık daha karlı bir kamp olur, başka kamplarda görüşmek üzere.

IMG_5335.jpg

IMG_1386.jpg

Çok geçmiş olsun. :D :D :D
Umarım hain ve sevimsiz pet şişeleri orda bıramamışsındır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR