2007 L200 ile aranizdayim artik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BlackLuv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,347
Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik

merhabalar aracınız hayırlı olsun.aracı antalyadan almıssınız bende antalyadayım oncelıkle bu araca antotoda almadan once baktırdınızmı cunku bız bu aracı bundan yaklasık 4 yada 5 ay once tam emın degılım tarıhten.ılanda gormustuk aracı gormek ıcın sahıbıne tlf ettık cuma gunu idi oda hafta sonu cıralıya gıdecegını ancak aracı pztsi gorebilecegımızı soyledi.pztsi aradık aracın arıza yaptıgını ve servise cekıldıgını soyledı.arıza nedir diye sorduk conta yaktıgını soyledi.bizde gecmis olsun deyip kapattık.arac daha sonra ilandan cıktı.sonra aradan bayagı bır zaman sonra tekrar ılana cıktı ve sız almıssınız.bizim baktıgımız zaman plaka gorunmuyordu aracı arka kabinden renginden on tampon koruyucusundan ve km sınden tanıdım fakat tabii yuzde yuz eminim dıyemem baska bir aracta olabilir.

Etiketler

Evet bahsettiginiz bu arac.
Sahibi gercekten cok duzgun ve aciksozlu bir beyefendiydi. Termostat probleminden dolayi conta yakmis. Antoto'da expertiz yaptirirken de soylediler. Ust kapagin degisimine gerek olmamasina ragmen sahibinin israri ile sifir kapak, radyator vs vs takilmis. Aracin mekanik kondusyonu, alti dahil hicbiryerinde cizik bile olmayisi, servisin expertizi, arac sahibinin aciksozlulugu ve taninan bir kisi olmasi sonucu hic endise etmeden araci aldim. Su ana kadar da cok memnunum.

kimimiz ekmek elimizden yere düştüğünde alır ve çöpe atarız kimimiz ise yerden alır öper başımıza kor ve lokmamızı yemeğe devam ederiz işte saygı görmesi gereken bir durum insanlar arasındaki güven olmazsa olmazlardan biridir sonuçta yere düşmesi düşünce bir tekmede sen vur mantığını gerektirmez bazen yerden kaldırıp başımıza koymamız bile o şeyin bizim hayatımızdaki yerinin nedenli kıymetli olduğunu göstermezmi??? ;) ;) ;) ;)

aracınız hayırlı olsun. lastik değişiminden sonra aracınıza olumlu ve olumsuz yöndeki etkisini paylaşırsanız mennun olurum. bende aracıma 265/70 R17 general at2 yada cooper st takmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. yol tutuşunu nasıl etkiler?, ses yapar mı ?, yakıt ne kadar artar ? birde aracınız kaç cm. yükseldi. teşekkürler .

Maxima, asagidaki linkte izah etmeye calistim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82145.msg1045249#msg1045249

slm hayırlı olsun . agır arazı vıtesındeyken direksiyonu fazla cevirip aracı zorlama aksi taktirde akis kesiyor bilginize . ben iki kez kestim iyi biliyorum

BlackLuv' Alıntı:
10-15 yildan fazladir hep yere yakin, sert suspansiyonlu, bol beygirli, az kapili, kimi zaman tavani olmayan hizli araclar kullandim. Artik cukurlari, tumsekleri ezberlemekten yoruldum. Kaskolarina, yedek parcalarina, bakimlarina, benzinlerine ve MTV'lerine esek yuku ile para vermekten de biktim. Bir sureligine de 4x4 denemek istedim.

Hoşgeldiniz en güzel ve doğru yolu bulmuşsunuz. 4x4 zevkini tadınca artık vazgeçemiyeceksiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR