Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avci22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,169
Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

.

SNV80048.jpg

SNV80063.jpg

SNV80091.jpg

SNV80111.jpg

SNV80122.jpg

Etiketler

Özlem hanım; Kamp alanı çok kalabalıktı demişsiniz ! demekki nisan ayı bile olsa hafta içi gitmekte fayda var. Ayrıca fotolar çok güzel paylaşım için teşekkürler.

Tuncer Bey,
Evet nisan ayında bile kalabalıktı. Gerçi birazda 23 nisan tatiline denk geldiği için olabilir.
Gruplar oldukça fazlaydı.
Dağların zirvelerinde kar vardı ama hava yinede çok tatlıydı şansımıza.
4 mevsim çadırla ve (-8) uyku tulumuyla geceyi çok rahat geçirdik. Gündüzler zaten oldukça iyiydi.

Giderseniz fotoğrafları paylaşırsınız artık :smiley:

İstediğiniz her şeyi burada bulabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29584.20;topicseen#lastPost
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30535.new#new
neşeli kamplar.

yedigöller bölgesinde balık tutma girişiminde bulunacak bir insan hangi yemi ve kancayı tercih etmelidir ve gölden ne çıkar :?

Bir kaç sene evvel burda balık tutmak limitli yapılıyordu 10tl karşılığında 3 adet balık tutabiliyordunuz bu sene nasıldır bilemiyorum.. Gölde gökkuşağı alabalığı, dere alası, Abant alası gibi balıklar bulunuyor...Aşağıdaki lin belki size yardımcı olur. alabalık avlanma sezonu bildiğim kadarıyla 1 nisanda açılıyor yinede araştırın derim :smiley:

http://www.alabalik.info/apesinde.htm

İnşallah. Bir aksillik olmazsa nisanda ordayım. Bu arada yedi göller için bir program organize edilirse kaçırmam. teşekkürler. :smiley:

Özlem Hn resimleriniz o kadar güzel ve insanı bir an evvel oraya kampa gitmeye kışkırtıyor. teşekkürler resimler için

Emre bey yedigölleri harika anlattınız bence bir organizasyon yapında gidelim

yedigöller kampı olursa ben de katılmak isterim. bana da haber verirmisiniz.

pek duyurulara bakmam ama bu sayfadan mesaj gelirse haberdar olurum. herhangi biri buraya yazsa yeterli olur.
teşekkürler

Assos Bey (imza ayarlarınızdan isminizi yazarsanız herşey daha kolay olabilir :smiley: )

Ben senede birkaç defa yedigöllere gidiyorum. Gideceğim zaman mutlaka forumdan ilgili başlıklarda paylaşım yaparım. Katılmak isteyen olursa ne ala, çünkü bu işlerin tadı kalabalıklaştıkça artıyor. Ancak bunu bir organizasyon haline getirmek şu an benim için fazla profesyonel olur. En azından adına organizasyon demeksizin kardeş kardeş kamp yapabiliriz. Ben de kendimi ağır bir sorumluluğun altında eziliyormuş gibi hissetmemiş olurum :smiley:

Saygılar.....

Emre bey haklısınız isimleri imzamızda kullanırsak iletişimde sorun yaşamamış oluruz ben Faruk hafta sonu ışık dağına birlikte gitmiştilk,

evet yedigöllere yapılacak bir organizasyon veya kardeş kardeş gidip kamp yapmaya herzaman varım umarım çok yakın zamanda böyle bir plan yapılır ama siz orayı iyi bildiğinize göre bu konuda lider olarak şu an siz görünüyorsunuz (işi sizin sırtınıza yıkma planı)

Faruk Bey merhabalar
O zaman nisan sonuna doğru birşeyler yapalım. Hem yollar kesin açık olur hem havalar biraz olsun ısınmış olur.
Üç günlük bir planla güzel anılar biriktiririz herhalde.

umarım ben de uygun olurum. bu sayfanın haberdar et özelliğini aktif tutuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR