Hayirli olsun jantlarin fiyatı gercekten çok Guzel duses diyebiliriz! Sıra Guzel bir takım lastikte!celo53' Alıntı:Evet arkadaşlar bugün itibarı ile ilandaki jantları Beykoza giderek 400 TL.ye aldım.Araçtan hiç kullanılmadan sökülmüş tertemiz ve çoook ucuza maloldu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ssangyong-cular-bulunmaz-firsat/detay
celo53' Alıntı:Bostancı Levent lastikte 245/70/16 BF-GOODRİCH için 265 TL. fiyat verdiler telefonla aradım. 265/75/16 yokmuş ellerinde.Pendikte 265/75/16 BF-GOODRİCH buldum 275 TL. K.D.V Dahil fiyat verdiler.
Sat gitsin abi dediğim gibi ihtiyacın olmayacak. e o zaman yarın sen Bostancı tarafına gelmeyeceksin sanırım, olmazsa ve gelebilirsem ben geleyim Pendik tarafına Kasko indirimini ayarlayalım yazıcı varmi senin orda cikti almak gerekecekcelo53' Alıntı:Selam arkadaşlar,bende 245/75/16 diye düşünüyorum.Bostancı levent lastiği aradım 245/70/16 var ellerinde.Şimdi jantlarıda aldımya kaşıntı tuttu fazla beklemek istemiyorum.Pendikte bulduğum 245/75/16 için pazarlık yapıp almayı düşünüyorum.Bu arada 18 jant ve lastikleride satmayı düşünüyorum.
Walla gelirsen memnun olurum,yazıcı var,çay var,yemek var.Öğlen yemek yemeden gel mutlakaprokopi' Alıntı:Sat gitsin abi dediğim gibi ihtiyacın olmayacak. e o zaman yarın sen Bostancı tarafına gelmeyeceksin sanırım, olmazsa ve gelebilirsem ben geleyim Pendik tarafına Kasko indirimini ayarlayalım yazıcı varmi senin orda cikti almak gerekecek
celo53' Alıntı:Walla gelirsen memnun olurum,yazıcı var,çay var,yemek var.Öğlen yemek yemeden gel mutlaka
Anlastik o zaman!celo53' Alıntı:Walla gelirsen memnun olurum,yazıcı var,çay var,yemek var.Öğlen yemek yemeden gel mutlaka
Ah be Yunus beni bir sen anladın,sende yanlış anladınyns' Alıntı:tabi biz karşıdayız ya uzak,çay, kahve,yemek oh götürün bakalım. amma yükseltme için elbet bu tarafa gelirsiniz o zamanda biz yazarız ''ARKADAŞLAR TOK GELİN'' diye.siz davet etmeyin bakalım
Güzel temennilerin için teşekkür ederim.dnz60' Alıntı:Selim bey hayırlı olsunlastikler çok güzel seçim olmuş..
Valla gıpta ile bakıyorum Ssangyong'cıların arkadaşlığına.
dostlugunuz ve arkadaşlığnız hep böyle devam eder umarım.