Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 307
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,895
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

HAdi bakalım abi lastiklerde hayırlı olsun, arabada bi yumuşama hissettin mi? yanaklar bayaa genişledi nede olsa ::smiley:

Etiketler

actyon sports 4x4' Alıntı:
HAdi bakalım abi lastiklerde hayırlı olsun, arabada bi yumuşama hissettin mi? yanaklar bayaa genişledi nede olsa ::smiley:
Teşekkür ederim Ediz.Arabada acayip bir yumuşama oldu,direksiyon daha rahat dönüyor,süspansiyon harika,jantın ufalmasından dolayı çekiş arttı.Gerçekten olumsuz hiç bir şey hissetmedim keşke daha önce yapsaydım diyorum.

Abi çok hızlısın salı diyorduk bugun bitirdin işi. lastiklerin hayırlı olsun güzel gorunuyorlar. Gerçi sen otobanda da hızlısın:smiley: kaçliraya geldi lastikler?
hafta sonuyla ilgili bu cumartesi ben nöbetçiyim pazar günü olursa da hanımla gelirim(tabi iç işleri bakanına danışmam lazım) pazar gunu gelicek olursamda sabah 9.30 da hazır olabilirim.

prokopi' Alıntı:
Abi çok hızlısın salı diyorduk bugun bitirdin işi. lastiklerin hayırlı olsun güzel gorunuyorlar. Gerçi sen otobanda da hızlısın:smiley: kaçliraya geldi lastikler?
hafta sonuyla ilgili bu cumartesi ben nöbetçiyim pazar günü olursa da hanımla gelirim(tabi iç işleri bakanına danışmam lazım) pazar gunu gelicek olursamda sabah 9.30 da hazır olabilirim.
Jant işini dün halledince lastik işinide bugün halledeyim dedim.Senin dediğin lastikçiyi aradım 75 yanak yoktu,70 yanak içinde 265 TL. fiyat verdi bende hazır burda bulmuşken 6 taksit 275 TL.ye aldım.Eskileri satıyorum artık kullanmam zaten.Az evvel eve gelmeden önce sahilden bi gazladım çok güzel gidiyor.Gezi programı için diğer arkadaşlar da yazsınlar olmazsa haftaya ayarlarız.Yarın görüşmek üzere :smiley:

selim hayırlı olsun çabuk oldu iyi oldu,şimdi sıra denemede,yuvacık tarafında burayı bilen varmı içimizde? şu an 20-25cm kar varmış geçen hafta arkadaştan bilgi aldım gidecektim olmadı.

inşallah doğru vermişimdir linki. ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47695.0

yeni lastikleriniz hayırlı olsun... Kesinlikle memnun kalacağınız bir lastik, bende actyon sports aracımda 245/75/16'sını kullanıyorum ve gerek çamur olsun gerek kar olsun çok memnunum... sizin aldığınız ebat ne acaba? Taban 245 mi 265 mi?

alpperr' Alıntı:
yeni lastikleriniz hayırlı olsun... Kesinlikle memnun kalacağınız bir lastik, bende actyon sports aracımda 245/75/16'sını kullanıyorum ve gerek çamur olsun gerek kar olsun çok memnunum... sizin aldığınız ebat ne acaba? Taban 245 mi 265 mi?
Benim aldıklarımda 245/75/16.

lastiklerin kar performansı internette yazılanlar kadar var cidden, bir dahaki kar gezisinde bunun keyfini süreceğinize eminim...

alpperr' Alıntı:
lastiklerin kar performansı internette yazılanlar kadar var cidden, bir dahaki kar gezisinde bunun keyfini süreceğinize eminim...
BFGoodrich çok Guzel lastik ama tabu olmuş herkesin dilinde haklı olarak! Ben bu konularda farklılığı sevmisimdir hep çok az yorum ve kafalarda soru işareti bırakan bridgestone AT 694 aldım ve karda BFG den geri kalmadı! Çok fazla bilinmemesine rağmen gayet Guzel bir lastik fiyat/performans bence 10 üzerinden 10! Almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir

bridgestone a7t 694 yurt dışı sitelerde a7t lastik olarak çok daha fazla kabul gören bir lastik sayılır ve ciddi satış rakamlarına ulaşmış bir lastik, ama bfgoodrichin dişli lastik deseni biraz daha agresif duruyor ve yol dışı kullanımına daha yatkın... ama tabiki ıslak yolda fren mesafesi ve lastik gürültüsü olarak bridgestonenun eline su dökemez...

benim aracımda'da GENERAL GRABBER AT2 var karda ve asfalt'ta çok memnunum,bf goodrich aynı desen gibi.

grabberat2.jpg

alpperr' Alıntı:
bridgestone a7t 694 yurt dışı sitelerde a7t lastik olarak çok daha fazla kabul gören bir lastik sayılır ve ciddi satış rakamlarına ulaşmış bir lastik, ama bfgoodrichin dişli lastik deseni biraz daha agresif duruyor ve yol dışı kullanımına daha yatkın... ama tabiki ıslak yolda fren mesafesi ve lastik gürültüsü olarak bridgestonenun eline su dökemez...
Zaten turkiyeden yorum bulamayınca yabancı forumları inceledim özellikle amerikada çok yaygın bir model! (A/T 694)
senin lastiklerin performansına yakın performans sergiledi icin 'BFG den geri kalmadı' dedim yunus abi. yani senin lastikler BFG desenli ve çok Guzel performansı var bence
Edit: Ssangyong SUT 1 yazıp google görsellerde bir aratın bakalım :smiley:

performansı güzel,ben lastik araştırırken bf goodrich fiyatları 350 civarları buldum,ediz bunları söyedi resimlerini gördüm tamam bu dedim.

lastikçide tanıdık'tı sipariş verdik 250 ye aldım o zaman,geçen gün selim için sordum 230 dedi fiyat düşmüş ama 15 gün sonraya gün veriyor lastik tükenmiş ellerinde.(ben yaz sonu aldım,liste fiyatı 300 dü,o zaman bana yapılan fiyattı 250)

ölçü olarakta 245/75/16 bizim araclara tam oturuyor.

prokopi' Alıntı:
Zaten turkiyeden yorum bulamayınca yabancı forumları inceledim özellikle amerikada çok yaygın bir model! (A/T 694)
senin lastiklerin performansına yakın performans sergiledi icin 'BFG den geri kalmadı' dedim yunus abi. yani senin lastikler BFG desenli ve çok Guzel performansı var bence
Edit: Ssangyong SUT 1 yazıp google görsellerde bir aratın bakalım :smiley:
SUT 1 Harbiden güzelmiş Ali.Concept araç bu dimi şimdilik

Evet bencede 245/75/16 en ideal ölçü.Yunus aldığınızda orjinal ölçü neydi lastiklerde,yada 16 jantlara fabrika hangi ölçü takıyor.

Ali bu video senin için,senin yapmak istediklerini yapmış gibime geldi. :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=IT_FWReB29U&feature=feedrec_grec_index

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR