Pardon yanlış okudum heralde.Neyse yarın bi araştıralım.Hayırlı geceler.actyon sports 4x4' Alıntı:arabayı görmeden demedim abi, sonuçta bu araba için daha evvelden yapılmış bi dodik modeli yok onu demek istedim, ama biz adama bu resmi verip bunu istiyoruz dersek işi daha kolay olur demeye getirdim ;D
prokopi' Alıntı:torpidoyu soktum ama polen filtresi takılacak yeri bulamadım! Nereye takicaz polen filtresini?
Anlatim çok isime yaradı elimle koymuş gibi buldum ve polen filtresini değiştirdin batağı kirlenmişti çıkan polen filtresi iyi oldu!actyon sports 4x4' Alıntı:sağ üst köşeye doğru ufak bi kapak var, kapağı açınca aşağı-yukarı 5cm x 10 cm lik bir yer zaten, orda uzunlamasına yerleştirilmiş vaziyette polen filtreleri yan yana 2 adet. tırnağından hafif aşağı indirip çekip alıyorsun, diğerini sola kaydırıp hafif aşağı indirip onuda çekip alıyorsun, takarkende tersini yapıyorsun haliyle, saçma bi anlatım oldu gibi ama umarım anlarsın... ;D
celo53' Alıntı:Dodikler güzel duruyor ama çamurlukları delerek takıyorlar yapıştırma tutmaz diyorlar.Ben aracı deldirme taraftarı değilim ayrıca dodik yapınca lastikler gene içerde duracak yani spacerlar boşa gidecek.
prokopi' Alıntı:Yurt disından aksesuarı getirebirsek çok iyi olur burda bulunmuyor bulunsada çok pahalı! Orjinal snorkeli varmış sanırım sitenin adi nedir?
celo53' Alıntı:Hendek merkezde kar kalınlığı 30 cm. yaylayı siz düşünün artık![]()
celo53' Alıntı:Özel kameramana gerek yok aslında ama yardımcı pilotları iii seçmek lazımne dersin?