Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 307
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,426
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

prokopi' Alıntı:
Selim abi
Jantlar Guzel pazarlığını yapıp hemen al kaçırma! Lastikler icinde salı gunu ben çalışmıyorum sende müsait olursan bahsettigim Levent lastikten(bostanci) BFG'ler için bir fiyat alalım ayrıca senin vergi indirimi ıcin gerekli evrakları da düzenleriz görüşürüz
Pazartesi jant işini halledeyim o zaman salı buluşalım inşallah

Etiketler

hadi hayırlısı,

jantı lastiği takda bide evun kapisuna yakalum mangali :D

Evet arkadaşlar bu geziden ve tanışmadan çıkardığımız en önemli konu lastik ve jant olayı.Aracımı alırken en full modeli olduğu için zaten üzerinde 18" jant takılıydı ve görünüm olarakta 16" oranla daha şık duruyordu fakat kullandıkça ve lastik ihtiyacı doğduğunda 18" lastik ebatlarında seçeneğin az olduğunu hatta bazı grup lastiklerde(AT) hiç bulunmadığını,bulunsa dahi çok pahalı olduğunu öğrenmiş oldum.Yeni araç alacak arkadaşlara tavsiyem 16" jantı tercih etmeleri olacaktır.

celo53' Alıntı:
Evet arkadaşlar bu geziden ve tanışmadan çıkardığımız en önemli konu lastik ve jant olayı.Aracımı alırken en full modeli olduğu için zaten üzerinde 18" jant takılıydı ve görünüm olarakta 16" oranla daha şık duruyordu fakat kullandıkça ve lastik ihtiyacı doğduğunda 18" lastik ebatlarında seçeneğin az olduğunu hatta bazı grup lastiklerde(AT) hiç bulunmadığını,bulunsa dahi çok pahalı olduğunu öğrenmiş oldum.Yeni araç alacak arkadaşlara tavsiyem 16" jantı tercih etmeleri olacaktır.
hocam karlı zeminde ATlastikmi daha fayda verir yoksa normal kış lastikleri mi?

Aslında AT lastik sadece karda değil çamurda,asfaltta,stablize yolda,çimende,arazide vb. tüm alanlarda kullanmak için ve özellikle bizim araçlarımız için gerekli ve faydalı bir lastik diye düşünüyorum.Genelde piyasada olan tüm pickup tarzı araçların arka kısmı hafif kaldığı için asfaltta dahi hafif ıslak yada çamurlu zeminde kalkışlarda ve ani dönüşlerde kontrolu kaybedebiliyor.Ülkemizde kar lastiği diye bilinen kış lastiği ise karlı zeminde mutlaka faydalı bir lastik diyebilirim ama arazideki karda dişli lastik olmadığından faydalı olmaz çünkü arazideki karda ilerlerken karın altı çamur olduğu için sadece kış lastiği ile AT lastikten alınan performans alınmaz.Kısaca bizim araçlarla her türlü yol şartlarında en üstün verimi AT lastikten alırız diye düşünüyorum.

celo53' Alıntı:
Aslında AT lastik sadece karda değil çamurda,asfaltta,stablize yolda,çimende,arazide vb. tüm alanlarda kullanmak için ve özellikle bizim araçlarımız için gerekli ve faydalı bir lastik diye düşünüyorum.Genelde piyasada olan tüm pickup tarzı araçların arka kısmı hafif kaldığı için asfaltta dahi hafif ıslak yada çamurlu zeminde kalkışlarda ve ani dönüşlerde kontrolu kaybedebiliyor.Ülkemizde kar lastiği diye bilinen kış lastiği ise karlı zeminde mutlaka faydalı bir lastik diyebilirim ama arazideki karda dişli lastik olmadığından faydalı olmaz çünkü arazideki karda ilerlerken karın altı çamur olduğu için sadece kış lastiği ile AT lastikten alınan performans alınmaz.Kısaca bizim araçlarla her türlü yol şartlarında en üstün verimi AT lastikten alırız diye düşünüyorum.
katılıyorum bu araca biniyorsanız lastiğiniz en azından A/T olmalı yol lastikleri normal arabalara göre bizim canavarlara göre değil. salı günü selim abinin lastikleride A/T yapıcaz bence diğer lastik&jantlarını rafa kaldıracaksın çünkü A/T her yolda gidiyor.

Paylaşımlar için teşekkürler. action sportların 4x4 sistemleri kyron ile birebir aynı mı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mennun olurum.teşekkürler.

MAXİMA' Alıntı:
Paylaşımlar için teşekkürler. action sportların 4x4 sistemleri kyron ile birebir aynı mı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mennun olurum.teşekkürler.
Evet Kyron modellerinde de actyon sportsla aynı 4 çeker sistemi kullanılmakta.

Evet arkadaşlar bugün itibarı ile ilandaki jantları Beykoza giderek 400 TL.ye aldım.Araçtan hiç kullanılmadan sökülmüş tertemiz ve çoook ucuza maloldu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ssangyong-cular-bulunmaz-firsat/detay

celo53' Alıntı:
Evet arkadaşlar bugün itibarı ile ilandaki jantları Beykoza giderek 400 TL.ye aldım.Araçtan hiç kullanılmadan sökülmüş tertemiz ve çoook ucuza maloldu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ssangyong-cular-bulunmaz-firsat/detay

selim hayırlı olsun jantlar çok iyi oldu, hadi sıra lastiklerde ondan sonra denemeyee ;)anladın sen onu 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR