Ben nakit kullandım, giderken özellikle 5-10-20 € gibi bozuk sayılabilecek paraları yanımda hazırladım, daha büyük paraları pek ortalık yerde çıkarmadım. Hırsızlık her yerde mümkün, evinizin önünde de soyula bilirsiniz. Motorsikletinizi ve karavanınızı tek kişi olarak gümrükten çıkaramazsınız, bunun için yanınızdaki kişiye bir tanesini zimmetlemeniz gerekiyor.Gürkan Bey merhaba
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederiz
ben birşeyler daha sormak isterim yanıtlarsanız çok sevinirim
para işini nasıl yapmalıyım kredi kartı ilemi yoksa nakitmi daha avantajlı? ( biz karavanla ilk defa yurt dışına çıkmayı planlıyoruz )
Hırsızlık oluyormu, biz motosikletimizide götürmek istiyoruz sabahtan akşama kadar belki aracımıza uğramayacağız
Direksiyonum oldukça iyidir ama aracımın arkasına motoruda koyduğumda 7 metrelere yaklaşıyorum
zorlanırmıyım
Şimdiden teşekkür ederim
Cem ÇE
Karavanınız önden çekişli ise arkadaki motosiklet yükü yokuşlarda patinaja neden olabilir, Yunanistan'da da bolca yokuş var
Karavanınızın geri görüş kamerası yoksa bir tane taktırın, (bende de yok ama , dün akşam bizim karavanın aynısı bir servis aracı geri manevra sırasında bir kadını ezerek ölümüne sebep olmuş, bunu duyunca büyük hata yaptığımı anladım ve en kısa zamanda taktıracağım.)