Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi
Arkadaşlar,
Psikiyatrik bir hastalığım var ama bu hastalık artık iyileşti. Bu hastalığa bazı insanlar sebep oldu arkadaşlar. Babamla uğraşırken çok zayıf düştüm. Bana bu insanlar da tam o sırada saldırdılar arkadaşlar. Artık kendimi daha güçlü hissediyorum bana saldıranlara hakettikleri cevabı verdim ve veriyorum Ben fikri hür vicdanı hür yetişkin bir insanım. Hiçkimsenin ne dedikoduculuğu ne iftirası ve hakaretleri yetişkin bir insanın özgürlüğünü yaşamasından daha değerli değilmiş arkadaşlar. Ben tam manasıyla özgürlüğümü yaşıyorum ve hiçkimse ama hiçkimse bunu engelleyemez ve engelleyemedi arkadaşlar. Arkamdan dedikodu yaptı, iftira yaptı, beni etkinliğinden dışladı, beni aşağıladı, bana biz kimin ne olduğunu biliyoruz dedi ve benim için her ne dediyse dedi bunların hiçbirisi hiç önemli değil sonuç olarak benim bireysel özgürlüğümü engelleyemedi. Demek ki yetişkin bir bireyin bireysel özgürlüğünden daha güçlü ve önemli değil hiçkimsenin ne dediği ne tantana yaptığı. Benim özgürlüğüm ve benim bireysel haklarım karşısında onlar bir hiçmiş arkadaşlar. Bunu aradan geçen üç yılın ardından rahatça söyleyebilirim ki kimse kimsenin bireysel yaşam özgürlüğüne karışabilecek güce ve hadde sahip değil(miş) arkadaşlar.