Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 213,915

22 Ekim 2023. Güzel bir kamp icra ediyoruz burası her zaman için Aşina olduğumuz bir kamp olan ulaşan. Burası güvenlikli ve iyi bir kamp alanı Ankara için önemli bir kamp varlığı. Buranın her halini bilirim yazının kışını ayrı ayrı yaşadım gördüm. Başka başka şehirlere gitmek de güzel ama ulaşan da yakın bir kamp icra etmekte güzel. Bu kampı benimle birlikte icra eden sevgili arkadaşım Zeynel abim birlikte çok sayıda kamp yaptığımız bir kamp dostumuzdur.

Bana göre kamp yapmak çok özel ve güzel bir edimdir. Kamp yapan insanlar bir daha hiçbir zaman aynısının tekrarı olmayacak güzel anlar yaşarlar. Kamp kampa katılan herkesin desteği ve katkısı ile yapılır. Kimisi sadece ateşin başında bulunur kimisi ise bir saz çalarak insanları eğlendirir ve bir karşılık beklemeden bundan mutlu olur. Kamp yapmak birbirine sevgili saygılı insanların yapacakları bir şeydir. Sevgisini saygısını Bozan kampçılık da yapamaz.

Kampçılık şüphesiz başlı başına bir hobi ve Spor alanıdır. İyi bir kampçılık gerekli donanım sağlanarak yaz ve kışın yapılandır. Karavanlar kampçılara sundukları rahatlıklar ile güzel kampların vazgeçilmezidir.

İnsanların arkasından şuymuş buymuş diye konuşan insanlar hiçbir zaman mutlu bir kampçılık hayatına giremezler. Bu tip uyumsuz insanlar sonuç olarak yalnız kalmaya mahkumdur. Dedikodu ve iftira yaparak kimse kimseye gerçekte bir zarar veremez. Bunlar suçsuz insanların üzüldüğü kırıldığı ve yıprandığı ile kalacaktır. Dedikodu güzel arkadaşlıkların en önemli düşmanlarından biridir.

Ben İzmir bölgesinde çok güzel kamplar düzenledim ve çok eğlendim. Ancak artık geniş katılımla kamplar düzenlemiyorum onun yerine birkaç tanıdığım sevdiğim güvendiğim arkadaşlarımla kampa gidiyorum. Zaten dernek etkinlikleri geniş katılımlı oluyor. Dernek etkinlikleri çok sayıda kamp ve karavan meraklısı insanların bir araya gelmesini sağlıyor.

Bir kamp-karavan derneğine (Aslında iki kamp karavan derneğine üyeyim) üye olmak iyi yaptığım şeylerden birisi. Bunun sayesinde pekçok kampçı ve karavancı ile tanışma fırsatım oldu.

Haftasonu kamplarına gitmeyi severim. En fazla 100-110KM çaplı geziler yapmayı düşünüyorum haftasonları... Bu mesafeler beni yıpartmaz ama 300-500km bana masraflı olur. Malum yakıt çok pahalı.

IMG_5655.JPG

Bir gün büyük boyutlu kamper alana kadar benim tek yoldaşım o. O Güçlü. Benim yol arkadaşım.

IMG_5654.JPG

Kamp yerine kurduğum Güçlü'nün seyyar mutfak gereçleri. Basit olmak başlı başına bir meseledir. Basit, işlevsel ve ekonomik olmak benim üçgenimin temel taşlarını oluşturur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR