yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Çekme karavan da dahil birçok seçenek denedim. Hala da aktif Çekme Karavanım var. Ancak ben Güçlü'mle gezmeyi daha çok seviyorum.
Tabii ustanın nasıl başladığına göre yarar olur veya olmaz.72A olan akü gücümüzü 60A arttırarak 135A yaptık. Umarım kullanımdaki yararını da görmek nasip olur...
Yücel hocam iki farklı karakterdeki akünün bu şekilde paralel bağlanması cok uygun bir hal tarzı değil gibi o nedenle bağlantıyıyı keşke daha farklı bir şekilde bağlatsaydınız. Sn Bartek’in kaygıları haklı kaygıları sorularından anlaşılıyor..Gerek yok, Amaç o değil.
Birinci aküye bağlı olmayıp ikinciye bağlı olan bir tüketici yok. Bütün sistem birlikte çalışıyor...
Aküler aynı karakterde aküler ikisi de starter akü. Bağlantı bu işin ehli bir usta tarafından gayet düzgün yapıldı.Yücel hocam iki farklı karakterdeki akünün bu şekilde paralel bağlanması cok uygun bir hal tarzı değil gibi o nedenle bağlantıyıyı keşke daha farklı bir şekilde bağlatsaydınız. Sn Bartek’in kaygıları sorularından anlaşılıyor..
Gölünüze göre olsun hocamBenim amacım kapasiteyi arttırmak. Buna yönelik bir sistem yaptık akülerin ayırıcıyla ayrılması falan ayrı işler onlar... Benim için gerekmez. Ben bu sistemimi her türlü kullanırım
Sağolun, Yarın deneyeceğiz. Ben bir geceyi rahat rahat çıkaracağını düşünüyorum. Çünkü eski aküm de çıkarıyordu geceyi. Ben güvenemeyip gece arabayı çalıştırıyordum. Yarın bu sefer gece arabayı çalıştırmayacağım bakalım ne olacak?Gölünüze göre olsun hocam