Malesef Ford Connect'te kaputun altında ikinci bir akü koyacak veya mevcut aküyü büyültecek yer bulamadık. Bu nedenle 60A lik ikinci akümüzü yolcu koltuğunun ayakucuna iliştirdik. Güzel de oldu. Buraya oturan kişinin birazcık derli toplu oturması gerekecek ama sorun değil bizde o koltuk hep boş zaten...
Tabii ustanın nasıl başladığına göre yarar olur veya olmaz.
Her iki akü çıkışında sigorta var mı?
Iki akü arası kablo kalınlığı?
Ikinci akü sürekli bağlı mı kalacak?Marş sırasında bu akuden de amper çekilecek mı?
Yücel hocam iki farklı karakterdeki akünün bu şekilde paralel bağlanması cok uygun bir hal tarzı değil gibi o nedenle bağlantıyıyı keşke daha farklı bir şekilde bağlatsaydınız. Sn Bartek’in kaygıları haklı kaygıları sorularından anlaşılıyor..
Yücel hocam iki farklı karakterdeki akünün bu şekilde paralel bağlanması cok uygun bir hal tarzı değil gibi o nedenle bağlantıyıyı keşke daha farklı bir şekilde bağlatsaydınız. Sn Bartek’in kaygıları sorularından anlaşılıyor..
Benim amacım kapasiteyi arttırmak. Buna yönelik bir sistem yaptık akülerin ayırıcıyla ayrılması falan ayrı işler onlar... Benim için gerekmez. Ben bu sistemimi her türlü kullanırım
Benim amacım kapasiteyi arttırmak. Buna yönelik bir sistem yaptık akülerin ayırıcıyla ayrılması falan ayrı işler onlar... Benim için gerekmez. Ben bu sistemimi her türlü kullanırım
Sağolun, Yarın deneyeceğiz. Ben bir geceyi rahat rahat çıkaracağını düşünüyorum. Çünkü eski aküm de çıkarıyordu geceyi. Ben güvenemeyip gece arabayı çalıştırıyordum. Yarın bu sefer gece arabayı çalıştırmayacağım bakalım ne olacak?