Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,402

Bugün de derslerimi çalıştım ve 3. Ünitelerin tamamını bitirdim. Şimdi traş ve Banyo sonrası Filtre kahvemi içiyorum efendim. Benim gibi keyifçi kampçı dostlar varsa keyfiniz bol olsun efendim. Sevgiler Angara'dan...

9 ve 10 Aralık'ta ara sınavım var. Dört dersten dörder üniteden sorumluyum. Ben şimdiden bu ünitelerden üçer tanesini okudum. Yani neredeyse Arasınav'a girecek kadar çalışma yapmış olacağım haftaya. Üstelik daha hiçbir canlı derse bile girmedim.

IMG_20231009_194300_1.jpg

Fotoğrafta Google'a konumumu kaydetmesi için izin verdiğim 2014 yılından bugüne gezdiğim noktaları görüyorsunuz.

Angara-Bursa-İzmir üçgeni epey yoğun olarak bu yıllarda bulunduğum yerler. Google Amca'nın böyle bir rapor çıkarması çok hoş değil mi? Ben bir Yurtiçi gezginiyim. Bu nedenle haritamda yurtdışı seçenekleri bulunmuyor...

Angara-Bursa-İzmir üçgeni epey yoğun olarak bu yıllarda bulunduğum yerler. Google Amca'nın böyle bir rapor çıkarması çok hoş değil mi? Ben bir Yurtiçi gezginiyim. Bu nedenle haritamda yurtdışı seçenekleri bulunmuyor...
Hocam artık o ücgeni bıraksan mı cennet ülkenin dörtte üçünü öksüz bırakmışsın

Küçük maaşlı bir memurum. Benim gelirime göre bu kadar gezi iyi bir sonuç bence. Ben hoşnutum hayatımdan... Kimseye muhtaç olmadan onurumla yaşıyorum.
Gezi sayısı olarak iyi hocam. Bundan sonra belki diğer bölgeleride biraz listeye alırsan çok seveceğin yerler çıkabilir hocam. Tabiiki sonuçta bu konuda karar sizin

Haritada,
Bodrum, Marmaris Fethiye Turum,
Denizli Pamukkale Turum
Tokat, Amasya, Sivas Turum çıkmamış
Bu turlarım 2014'ten önce de yapılmış olabilir.
Geçtiğimiz yıllarda büyük oranda Angara'nın batısını hallettik.
Şimdi Doğu'ya sürme zamanı...
Güneş Doğu'dan doğar misali...

Bana kalırsa yapılacak birkaç tur kaldı ki bu turlar da epey büyük turlar...
Birisi Karadeniz Turu,
Birisi Sivas, Erzurum Kars Ağrı rotası...
Birisi de Gaziantep Şanlıurfa Mardin Şırnak rotası...
Birisi de Van gölü ve çervresi rotası...
Birisi de Edirne, Kırklareli rotası...
Allah kısmet ederse bu rotalara çıkmak istiyorum.
Zamanım olursa, Sağlığım ve Param müsaade ederse...

Son düzenleme:

Haritada,
Bodrum, Marmaris Fethiye Turum,
Denizli Pamukkale Turum
Tokat, Amasya, Sivas Turum çıkmamış
Bu turlarım 2014'ten önce de yapılmış olabilir.
Geçtiğimiz yıllarda büyük oranda Angara'nın batısını hallettik.
Şimdi Doğu'ya sürme zamanı...
Güneş Doğu'dan doğar misali...

Bana kalırsa yapılacak birkaç tur kaldı ki bu turlar da epey büyük turlar...
Birisi Karadeniz Turu,
Birisi Sivas, Erzurum Kars Ağrı rotası...
Birisi de Gaziantep Şanlıurfa Mardin Şırnak rotası...
Birisi de Van gölü ve çervresi rotası...
Birisi de Edirne, Kırklareli rotası...
Allah kısmet ederse bu rotalara çıkmak istiyorum.
Zamanım olursa, Sağlığım ve Param müsaade ederse...
Yücel hocam ,
Sivas erzurum kars ağrı rotasını karadenizle birleştirerek yakıt maliyetini düşürebilirsin.Ben Ağrıdan Hopaya inip dönüşü sahilden Sinop üzerinden yaptım ve çok güzel yerler gördüm

Bugün de okul sonrası evime (Lojmana) geldim. Kendime Taze Fasulye pişirdim. DOMETİC dolabımın buzunu eritip temizledim. Pırıl pırıl oldu içi dışı... Bu yaşamı seviyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri