Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,190
IMG_5598.JPG

Tarhana kurutma seramonisi, Yenimahalle-ANKARA Ekim 2023.

70 model bir Ford benzinli alkovenliye üste yüz bin vererek karavanımla takas etme düşüncesinden vazgeçtim. 70 model bir motokaravanın masraflarından kurtuldum. Belki de edeceğim bir zarardan yana kara geçtim. Minik şirin çekme karavanımla yollarda olmaya devam edeceğim inşallah...

Bugün de birazcık ders çalıştım. Çok çalışkan bir öğrenciyim. Fotoğraf Tarihi dersi 3. Ünitesini okudum. Bu hafta bir tek Fotoğraf Kültürü kaldı, o da yarın...

Güçlü'nün muayenesini Kasım'ı beklemeden, Ekim ayı içerisinde yaptıracağım. Bundan sonra Güçlü'nün Campervan özelliklerini biraz arttıracağız. Aklımda olan şey kış ayları için akü kapasitesini ikiye katlamak. Bunun için Güçlü'nün içerisine ikinci bir akü monte ettireceğim. Ama bunu ne olur ne olmaz diye muayeneden sonra yaptırmayı düşünüyorum.

Güçlü bir kampervan olarak biraz küçük, bunu kabul etmeliyim. Tuvaleti olan benzinliklerde konaklayabilirsek bizim işimizi görmektedir. Şehir içinde bana bir araç çok lazımdır. Büyük bir karavanla yapamıyorum. İlle de benim Güçlü'm lazım bana...

Bu sene de her sene olduğu gibi Güçlü'nün muayenesi için içersindeki yatak sökülecek... Koltuklar eski haline getirilecek. Araç kamyonet olarak muayeneye sokulacak...

Fotoğraflarımı cep telefonumla çekmeye devam edeceğim. Kocaman bir fotoğraf makinasını taşımak etmek zor geliyor. Eğitimimle ilgili deneysel konularda kullanacağım makinamı...

Büyük araçların içinde ayakta durulabilme gibi artıları var ama şehiriçinde otoparklara park edememe gibi önemli dezavantajları da var. İyi düşünüp karar vermeli. Şehiriçindeki aracın kıvraklığı sizin için ne derece önemli? Özellikle benim gibi ikinci aracı biraz zor finanse edecekler iyi düşünüp taşınmalı. Doblo gibi araçlar şehiriçinde ciddi avantaj sağlıyor. Adeta otomobil gibiler çünkü...

Arkadaşlar,
Forumda 20000'inci mesajımı da aştım...
20000 tane sesleniş, dost mesajı, yardım veya durum bildirimi,
Her ne olursa olsun 20000 tane ses, seda benden yana.
Ben sağlam bir Gezenbilirciyim arkadaşlar,
Bu forum var olduğu sürece burada yazmaya devam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri