Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...
Gece değişik rüyalar gördüm. Reyonlarda kalmış bazı ürünler markette ucuza satılıyordu. Bir de cep telefonu kaybettiğimi gördüm. İlginç rüyalardı doğrusu...
Bugün de geldiğim gibi Zeytinyağlı Bezelye yemeğimi pişirmeye başladım. Kimseden bir eksiğim çok şükür yok. Gayet de iyi yaşıyorum Allah'a şükürler olsun...
Okul bahçesinde karavanıma yönelik vandalizm söz konusu oluyor. Her an birisini koyup gözetlemek imkansız. Kaş ve göz arasında sürekli karavanımın bir şeyleri kırılıyor, eksiliyor falan. Sürekli kırılan döküleni yaptırıyorum. Bu karavana dışarda bir yer aramaktan daha bile ucuz ama malesef üzücü bir şey çocukların karavanıma böyle zarar vermesi.
Bu haftasonu yeni makinemle Angara caddelerinde fotoğraf avına çıkacağım. Çok severim elimde makinemle gezmeyi şehrimin caddelerinde- sokaklarında... Özgürce...