yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yüz metreden az ama internet çekmiyor. 25 GB aylık mobil internet kullanıyorum. Fiyatı 140TLHocam okulla lojman binası arası kaç metre? İnternet erişimi için soruyorum.
Yüz metreden az ama internet çekmiyor. 25 GB aylık mobil internet kullanıyorum. Fiyatı 140TLHocam okulla lojman binası arası kaç metre? İnternet erişimi için soruyorum.
hocam outdoor access point kurun. okulun modeminden cat-5 kablo çekerek sizin lojmanı gören bir cepheye bu cihazı monte edin. okul bahçesi dahil çok geniş bir alanda wifi ye kavuşursunuz. 25 GB internet sizin dişinizin kovuğuna yetmez.Yüz metreden az ama internet çekmiyor. 25 GB aylık mobil internet kullanıyorum. Fiyatı 140TL
TV olursa 25GB bana yeter. Fatih projesinin aygıtları bağımsız kimselerce denetleniyor. Bana sisteme ek bir şey kurdurmazlar. Alıcımı kuvvetlendirecek bir çözüm bulunabilirse belki olur.hocam outdoor access point kurun. okulun modeminden cat-5 kablo çekerek sizin lojmanı gören bir cepheye bu cihazı monte edin. okul bahçesi dahil çok geniş bir alanda wifi ye kavuşursunuz. 25 GB internet sizin dişinizin kovuğuna yetmez.
2.4 Ghz Yagi anteni ile kendi modeminizin alışını kuvvetlendirebilirsiniz. Bu durumda okul tarafında modifikasyona ihtiyacınız olmaz.TV olursa 25GB bana yeter. Fatih projesinin aygıtları bağımsız kimselerce denetleniyor. Bana sisteme ek bir şey kurdurmazlar. Alıcımı kuvvetlendirecek bir çözüm bulunabilirse belki olur.
Mesafeyi ve fiziki şartları bilmiyorum. Denenebilir. Ama Omnidirectional Yagi anten kesin çözümdür.Usb den takılan antenler işe yarar mı?
Hayırlı Perşembeler...Günaydın hocam. Hayırlı Perşembeler .