Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,551

Etiketler

Bugün ablamın bana hediye aldığı çaycı setinin cam demliğini bir anlık dikkatsizlik sonucu sıcakken soğuk suyla çalkalayıp çatlattım. Neyse ki çay yapmak için çaydanlığın üstünü kullanıyorum şimdi. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.

Karagedik'teyim... Yaz boyunca ilk defa yeniden sevgili öğrencilerime bu kadar yakınım. Ben bu işi hep gönülden, severek yaptım. Umarım öğrencilerim de beni iyi bir öğretmenleri olarak hatırlarlar...

IMG_20220906_103041_973.jpg

Karagedik'ten bir görünüm...

Bugün TRT'de Tarık Buğra'nın Osmancık romanının dizisini izlemeye başladım. Kitabı Selçuk Üniversitesinde Edebiyat dersinde okutmuşlardı, vizede sormak için. Çok güzel lezzetli bir kitaptı. Şimdi onun seksenli yıllarda çekilen dizisini izlemeye başladım. Sonra yine TRT izle kanalından TRT 2'de keyifli bir Edebiyat Söyleşileri bölümü izledim. Programın ilk bölümüydü. Tabii bunların hepsini Mobil internetten izledim. Televizyon olsa TRT 2 izleyebileceğim sanırım o zaman daha iyi olacak. Şu TV işini bir çözmem lazım. Allahtan Analog radyolarım bu köyde çekiyor. Ben artık kendimi bir edebiyatsever olarak görüyorum. Kitaplarımın olduğu her yerde ben yaşarım. Ama Radyo ve TV de iyi bir şey. En kısa zamanda TV sorunumu çözeceğim inşallah.

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR