Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,542
Kara Kitap, Orhan PAMUK'un değişik şeyler denediği bir kitabı. Ben yine de sevmiştim. Yazarın birkaç kitabını okursanız fikriniz değişir. Ben onun elinden ne olsa okurum. Benim için Pamuk böyle bir yazar. Kara kitap, üzerine kitaplar yazılan bir kitaptır. Ama bazen sıkıyor bu da doğru. Orhan PAMUK demek benim için okuma zevkimin son noktası demek. Bir de Zülfü LİVANELİ severim çok. Yaşar Kemal severim. Sabahattin Ali severim. Sait Faik severim. Kemal Tahir severim. daha çok sevdiklerim vardır sayamadığım. Türk romancılığı Ve öykücülüğü) o kadar zengin ki... Sadece çok iyi bilinenleri, başka bir deyişle ünlüleri okumaktan yeni edebiyatçıları takip etmeye fırsat bile kalmıyor...
Kar kitabında Orhan PAMUK siyasal islam meselesine parmak basmış. Siyasi bir kitap ama güzel. Hiç sıkıcı değil. Kara Kitap'ın bilmeceli bulmacalı yapısından çok farklı.
Yakında köyde olacağım ve okul açılacak. En güzel muhabbetçim kitaplarım ve yazarlar benimle birlikte olmaya devam edecek. Onlar varken hiçbir yerde sıkılmam ben.
Sizinle Edebiyat sohbeti yapmak güzel.
Sevgiler...

Etiketler
Saydığınız yazarlar edebiyatımızın ağır topları. Hepsini severek okurum. Bir de Vedat Türkali'yi ve benim aşık olduğum romanı "Bir Gün Tek Başına"yı bu vesileyle anmış olayım.
Sevgiler, saygılar, yeni öğretim yılında kolaylık ve başarılar dilerim.

Saydığınız yazarlar edebiyatımızın ağır topları. Hepsini severek okurum. Bir de Vedat Türkali'yi ve benim aşık olduğum romanı "Bir Gün Tek Başına"yı bu vesileyle anmış olayım.
Sevgiler, saygılar, yeni öğretim yılında kolaylık ve başarılar dilerim.
Off, 752 sayfaymış. Okuma dağarcığımın bir kenarına iliştirdim Vedet Türkali'yi. Eğer ilerde denk gelirse okuyacağım. Teşekkürler...

Arkadaşlar,
Bugün Mobidikimle Podium Köfteci Yusuf'a kahvaltıya gitmiştim. Dönüşte birden motor kafa sallamaya başladı. Hemen durdum. Arka lastik patlamış. Motoru eve kadar iterek elde getirdim. Bereket uzakta değildim. Yine de yoruldum.

Bugün İtalya'da' dağlık ve çok virajlı yollardan geçtik. Çok sayıda ve virajlara sürate giren motorsikletçiler vardı. Motorsikletçiler neden virajlı yolları severler? :smiley:

Bugün İtalya'da' dağlık ve çok virajlı yollardan geçtik. Çok sayıda ve virajlara sürate giren motorsikletçiler vardı. Motorsikletçiler neden virajlı yolları severler? :smiley:
Bazı motosikletçiler bu işi performans olarak görüp yapıyorlar. Bazen tehlikeli işler de yaparlar. Çok güzel virajlar vardı uff dizimi yere sürttüm derler. Ben onlardan biri değilim. Sadece gezinti amaçlı sürüyorum. Sportif bir kullanım tarzım yok. Zaten motorum da öyle bir motosiklet değil. Bazı arkadaşların yollarda değil pistlerde sürmesi lazım.

Bazı motosikletçiler bu işi performans olarak görüp yapıyorlar. Bazen tehlikeli işler de yaparlar. Çok güzel virajlar vardı uff dizimi yere sürttüm derler. Ben onlardan biri değilim. Sadece gezinti amaçlı sürüyorum. Sportif bir kullanım tarzım yok. Zaten motorum da öyle bir motosiklet değil. Bazı arkadaşların yollarda değil pistlerde sürmesi lazım.
Yücel Bey sizi kastetmedim. Șu anda kampingteyim. Virajlı yol iki yüz metre kadar uzakta ama motor seslerini duyuyorum. Kendime katlanacaksın diyorum. Bu șekilde motosiklet kullanmak, gürültüsü beni rahatsız etse de yasak değil. Biraz ifade özgürlüğü gibi galiba. İfade edilen herkesin hoșuna gitmese de kimse sınırlandırılmasını istemez. :sweatsmile:

Yücel Bey sizi kastetmedim. Șu anda kampingteyim. Virajlı yol iki yüz metre kadar uzakta ama motor seslerini duyuyorum. Kendime katlanacaksın diyorum. Bu șekilde motosiklet kullanmak, gürültüsü beni rahatsız etse de yasak değil. Biraz ifade özgürlüğü gibi galiba. İfade edilen herkesin hoșuna gitmese de kimse sınırlandırılmasını istemez. :sweatsmile:
Bu işte biraz virajlara sert girmek var. Yoldan kaynaklanan bazı nedenlerle veya motosikletçinin doğru hızı ayarlayamamasından birdenbire karşınızda virajda çizgisinden dışarı çıkmış bir motosikletle karşılaşabilirsiniz. Oysa sportif kullanan arkadaşlar pistlerde sürse böyle tehlikeli karşılaşmalar yaşanmaz.

Motosikleti düz yolda kullanmaktan daha zevkli olduğu için, anlaşılan hiç motosiklet tecrübeniz olmamış,:smiley:
Bol manzaralı ve virajlı yollar her motosiklet gönüllüsünün tercih ettiği yollardır.
Selamlar

Karagedik'teyim. Lojmanımda hiç yaramaz bir durum olmamış. Aynı bıraktığım gibi buldum. Ama üç sistem dolabın için baya bir karlanmış. Onun fişini çektim. Çözülsün de bi temizlik yapar getirdiğim malzemeleri doldururum. Telsimden 25GB mobil internet aldım. Bununla sadece bilgisayarı bağlayacağım. Yeteceğini umuyorum. Kendime bir çay demledim. Keyifli keyifli içiyorum şimdi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR