yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Kara Kitap, Orhan PAMUK'un değişik şeyler denediği bir kitabı. Ben yine de sevmiştim. Yazarın birkaç kitabını okursanız fikriniz değişir. Ben onun elinden ne olsa okurum. Benim için Pamuk böyle bir yazar. Kara kitap, üzerine kitaplar yazılan bir kitaptır. Ama bazen sıkıyor bu da doğru. Orhan PAMUK demek benim için okuma zevkimin son noktası demek. Bir de Zülfü LİVANELİ severim çok. Yaşar Kemal severim. Sabahattin Ali severim. Sait Faik severim. Kemal Tahir severim. daha çok sevdiklerim vardır sayamadığım. Türk romancılığı Ve öykücülüğü) o kadar zengin ki... Sadece çok iyi bilinenleri, başka bir deyişle ünlüleri okumaktan yeni edebiyatçıları takip etmeye fırsat bile kalmıyor...
Kar kitabında Orhan PAMUK siyasal islam meselesine parmak basmış. Siyasi bir kitap ama güzel. Hiç sıkıcı değil. Kara Kitap'ın bilmeceli bulmacalı yapısından çok farklı.
Yakında köyde olacağım ve okul açılacak. En güzel muhabbetçim kitaplarım ve yazarlar benimle birlikte olmaya devam edecek. Onlar varken hiçbir yerde sıkılmam ben.
Sizinle Edebiyat sohbeti yapmak güzel.
Sevgiler...
Kar kitabında Orhan PAMUK siyasal islam meselesine parmak basmış. Siyasi bir kitap ama güzel. Hiç sıkıcı değil. Kara Kitap'ın bilmeceli bulmacalı yapısından çok farklı.
Yakında köyde olacağım ve okul açılacak. En güzel muhabbetçim kitaplarım ve yazarlar benimle birlikte olmaya devam edecek. Onlar varken hiçbir yerde sıkılmam ben.
Sizinle Edebiyat sohbeti yapmak güzel.
Sevgiler...