yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Karagedik Best Petrol. Güçlü ile vakit geçirmece... (Boş ders arası)
Hocam madem shell konaklamanızı kabul etmedi, sizde shell i boykot ediniz.Ekli dosyayı görüntüle 638699
Günaydın. Shell Konya yolu. Yağlıpınar...
Arkadaşlar,
Bugün karayolları denetim istesyonunda 3500KG dan düşük olan aracımla girmemem gerektiği söylendi. Yazının gelip gelmediğini özellikle sordum. Geldi dediler. Artık kantara girmeyeceğim...
Ben gerçekten uzun süreli bir konaklama için izin istedim. Başta izin vermiş olmaları bile beni açıkçası şaşırtmıştı. Bu yüzden Shell'i boykot etmiyorum. Kısa süreli ihtiyaçlarım için kullanmaya devam edeceğim çünkü shell'in kahvesi güzel.Hocam madem shell konaklamanızı kabul etmedi, sizde shell i boykot ediniz.
Yok yaa eziyete dönecek bir şey değil. Tam anlamıyla durmuyorsunuz bile...Bu iyi haber hocam. Yoksa bizim Kemerburgaz, Çiftalan kampları eziyete dönerdi.
Yok yaa eziyete dönecek bir şey değil. Tam anlamıyla durmuyorsunuz bile...
Çok teşekkür ederim. Bu işi batırdım ama halk eğitimden kurs bitirme belgem var. Yine de iyi eğlendim.Maşallah hocam sizin de 10 parmağınızda on marifet.
Keşke hemen pes etmeseydin hocam . Bu işten para kazanılabiliyor. Memur olup bu işi ek gelir için yapıp iyi para kazanan tanıdıklarım var.Çok teşekkür ederim. Bu işi batırdım ama halk eğitimden kurs bitirme belgem var. Yine de iyi eğlendim.
Arıları gezdirmeden kazanmak zor. Benim okul ve tatil dönemlerime uymadı bu iş. Zaten sonra hasta oldum, Bırakmak zorunda kaldım.Keşke hemen pes etmeseydin hocam . Bu işten para kazanılabiliyor. Memur olup bu işi ek gelir için yapıp iyi para kazanan tanıdıklarım var.