yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
An itibarı ile üç saat oldu vebasto çalışıyor. Voltaj 12.0...
AynenÇayseverim. Mahalle kahvelerinin dış mekanlarını severim. Bir de köy kahvelerini...
Yaa, Normalde yaptıklarımızı da yapamayacak hallere gelmek varmış. Nedeni dış güçler midir? Tartışılmalı. Bende de var o depodan. Biliyorum.Hocam artık kamp mamp çok kafaya takma. Dış güçler fena vurdu halka. Bugun depo 1000 liraya doldu.
hocam gece kullanacaksan arabayı yokuş ta park et sabah çalışmazsa sıfır sıkıntı(tabii çok zorda kalırsanız)Akümü yaklaşık yüzde elli doluluğun altına hiç düşürmeden üç dört saatte bir arabayı çalıştırarak kullanmalıyım. Benim anladığım bu... Bunu yapmam mümkün, uykumu böleceğim ama ne yapalım artık, katlanacağız... Akü kullanılmaya devam etse bile sabah marş basabileceğini ise düşünüyorum. Ama bu şekilde kullanmayacağım kurşun asit starter akü sonuçta...
Arabayı vurdurmam. zaten bir önlem olarak takviye kablosu aldım.hocam gece kullanacaksan arabayı yokuş ta park et sabah çalışmazsa sıfır sıkıntı(tabii çok zorda kalırsanız)
Hocam izninle sana rota önereyim. Kızılcahamam-Karabük-Safranbolu üzerinden AMASRA. Özellikle Safranbolu-Bartın arasındaki yolda giderken yol hiç bitmesin isteyeceksin. Amasra'yı zaten anlatmama gerek yok. Bu mevsimde hiç turist yoktur. Tam balık sezonu. Balığını yer, şarabını içer kitabını okur Karadenizi seyre dalarsın. Huzur içinde kafa dinlersin. Yerel insanı da güneydekiler gibi turist sevici değildir. Canayakındır.Ne tarafa doğru sürsem acaba? Halen karar veremedim. Mudanya mı? Manavgat mı? Gaziantep mi?
İki hafta kaldı...