yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün 10000'lik Powerbankım geldi. İlk bakışta Ttec marka bu powerbank iyi görünüyor ama birazcık ağır olacak sanki. Olsun fazladan şarj her zaman iyidir.
Bartın Amasra rotasını daha önce yaptım. Çok güzel yerler gerçekten. Bu kez Karadeniz yaparsam Sinop'a kadar çıkmayı düşünüyorum ama ilk etapta gideceğim bir rota değil.Hocam izninle sana rota önereyim. Kızılcahamam-Karabük-Safranbolu üzerinden AMASRA. Özellikle Safranbolu-Bartın arasındaki yolda giderken yol hiç bitmesin isteyeceksin. Amasra'yı zaten anlatmama gerek yok. Bu mevsimde hiç turist yoktur. Tam balık sezonu. Balığını yer, şarabını içer kitabını okur Karadenizi seyre dalarsın. Huzur içinde kafa dinlersin. Yerel insanı da güneydekiler gibi turist sevici değildir. Canayakındır.
Hocam salda gölü sizin için uygun olduğu kanaatindeyim. Yazınki gördüğümü anlatayım. Ücretsiz güvenlik açısından jandarma devamlı devriyede devamlı kampçılar ve işletmeciler de var bir taraf deniz (göl) bir taraf orman tam kafa dinlemelik köyde yakın yiyecek içecek ihtiyaçları için ayrıca su vc mevcut.Akdeniz'de gezmediğim Eğirdir rotası, Salda Gölü eklenebilir...
Teşekkürler,Hocam salda gölü sizin için uygun olduğu kanaatindeyim. Yazınki gördüğümü anlatayım. Ücretsiz güvenlik açısından jandarma devamlı devriyede devamlı kampçılar ve işletmeciler de var bir taraf deniz (göl) bir taraf orman tam kafa dinlemelik köyde yakın yiyecek içecek ihtiyaçları için ayrıca su vc mevcut.
Pamukkale ve Kuşadası daha önce gördüğüm yerler ama tekrar gidebilirim tabii.Bu sene Antalya hariç yukarıda yazdığınız yerlerden geldim. Konya, her mevsim güzel gezmelik yer konaklama da ücretsiz. Beyşehir, giriş ücretli bi taraf plaj diğer taraf orman kamp alanı ama o taraftan diğer tarafa geçerken ücretli ayrıca kamp yerinde vc hariç hiç bişey yok ve çok snekli. Burdur gölü yaramaz gitmeye değmez. Eğirdir ücretsiz tuvalet su var yazın sğper ama bu aylarda eminimki çok rüzgarlıdır orada da duramazsınız. Salda da orman rüzgarı keser kuytu da kalır düşüncesindeyim en az 3 gün kalınır. Aynı istikamette Pamukkale de var ama orada konaklanmaz. Ben pamukkale den kuşadasına geçtim siz Antalya tarafına gidebilirsiniz Antalya ya (Akdenize) ben hiç gitmedim gelecek yaz Allah izin verirse eylül den sonra Akdenizde olacağım.
Hocam izninle sana rota önereyim. Kızılcahamam-Karabük-Safranbolu üzerinden AMASRA. Özellikle Safranbolu-Bartın arasındaki yolda giderken yol hiç bitmesin isteyeceksin. Amasra'yı zaten anlatmama gerek yok. Bu mevsimde hiç turist yoktur. Tam balık sezonu. Balığını yer, şarabını içer kitabını okur Karadenizi seyre dalarsın. Huzur içinde kafa dinlersin. Yerel insanı da güneydekiler gibi turist sevici değildir. Canayakındır.
Benim canım çektiHocam izninle sana rota önereyim. Kızılcahamam-Karabük-Safranbolu üzerinden AMASRA. Özellikle Safranbolu-Bartın arasındaki yolda giderken yol hiç bitmesin isteyeceksin. Amasra'yı zaten anlatmama gerek yok. Bu mevsimde hiç turist yoktur. Tam balık sezonu. Balığını yer, şarabını içer kitabını okur Karadenizi seyre dalarsın. Huzur içinde kafa dinlersin. Yerel insanı da güneydekiler gibi turist sevici değildir. Canayakındır.
ManavgatNe tarafa doğru sürsem acaba? Halen karar veremedim. Mudanya mı? Manavgat mı? Gaziantep mi?
İki hafta kaldı...
hocam paraya kıyın gaziantep e gidin tam bir gastronomi festivali yaşarsınız yol üzerinde adana da var çok harika olur hem antepte gezilecek yerler bayağı çok düşünün derimNe tarafa doğru sürsem acaba? Halen karar veremedim. Mudanya mı? Manavgat mı? Gaziantep mi?
İki hafta kaldı...
hocam kampervan olarak mı gideceksin yoksa karavanıda alacakmısınhocam paraya kıyın gaziantep e gidin tam bir gastronomi festivali yaşarsınız yol üzerinde adana da var çok harika olur hem antepte gezilecek yerler bayağı çok düşünün derim