Arkadaşlar,
Arkamdan çevirdikleri yalanlarla arkamdan yanlış şeyler öne sürmeye kalkanlar başarılı olamadı. Ben kendim gibi biriyim ve hiç takiyye yapmam. Benim yanımda olacak olan beni böyle kabul etmek zorunda. Elbette kimseye açıklama yapmak zorunda değilim. Bunu da biliyorum. Ama bilin ki uzun vadede kötülük, yani insanlar hakkında kötü şeyler düşünüp konuşma gibi davranışlar kazanamıyor. Onların kazancı geçici, geriye kalanlar, işte onlar gerçek dostlar oluyor. Herkesin de herkesin gerçek dostu olması zaten imkansız. Ben kimseye buuz etmek de istemiyorum. İşlerine öyle gelmiş bana öyle demişler. Bu da onların tercihi. Araştırmadan soruşturmadan söylenen herşeye yaaa öyle miymiş? Diyen tipler de var. Sonuçta bunların hiçbirisi ortada gerçek bir şey yokken yok ben öyle sandıydım, ben öyle gördüydüm. Bana göre şöyleydi, gibi açıklamalar ve bunların benzerleriyle bize hiçbir kötülük yapamadı, yapamayacak. Ben artık buna eminim. Yalanı ve yanlışı devam ettirecek (Ve dozunu arttıracak) işler yapmaktan özenle kaçındım. Ben de onların yaptığı gibi hakaret etmedim. Ben onlar gibi değilim. Bana inananlar bunu gönül rahatlığıyla bilsinler...