yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Kısmet bakalım. Daha arayan soran yok...Motokaravana geçmek için gereken en büyük adımı atmışsın hocam
Kısmet bakalım. Daha arayan soran yok...Motokaravana geçmek için gereken en büyük adımı atmışsın hocam
Yücel hocam sanki almayın diye ilan açmışsınızKısmet bakalım. Daha arayan soran yok...
En güzel çözüm.Aklıma bir zamanlar idolüm olan Cavid Hocam'ın çekyatlı panelvan çözümü geldi. Önemli olan donanım değildir. Bana göre de onunla ne yaptığınızdır. Benim çözümüm de gayet iptidai olacak ve koltuk sökmeden veya en az koltuk sökerek uygulanacak bir değişiklik olabilir.
Fiyatı uygun tuttum ki birinin hayalini gerçekleştirsin artık. Benim hevesim geçti. Bir bakıma girse 10000 fazla da yazılabilir. Sonuçta tertemiz ve orjinal bir karavan.Yücel hocam sanki almayın diye ilan açmışsınız
Kozmetik sorunları, kırık camı tamir ettirip en az +10 bin yazmalısınız bence.
Sırf ısıtıcı neredeyse 10 bin.
Sağolun, İnşallah.Hayırlısı olsun Yucel bey..
Kolay gelsin.Bugün Güçlü'mü ekzos emisyon testine soktum. 110TL olmuş. Kredi kartından da çekiyorlarmış. Bir seferde geçti Güçlü. Yarın asıl muayenemiz var. Beni hem gezdiren hem de kamp yaptıran biricik aracım Güçlü. Şimdilik seninle yollarda olmaya devam...
Teşekkürler...Kolay gelsin.